- 11 Mayıs 2020
- 116
- -22
- 13
- 36
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Babası daha üniversite sınavlarına hazırlanırken vefat etti,üniversite okurken değil! yıllar önce olan bir muhabbet bu,sadece buradaki kastım zor zamanlardan geçmiş ve birazcık akılsızlığının da etkisiyle kötü şeyler yaşamış.
Ya hayır ben şunu anlayamıyorum hala.
- Bir insanın gelecek vaat etmemesi,ayrılmak için başlı başına bir ayrılma gerekçesi değil midir? Bir insanı çok sevebilirsin ama gelecek vaat etmiyordur? İleride hayat içerisinde başarılı olabileceğine inanmamam, bize(ben,çocuklarım ve kendisi) para sıkıntısı yaşatmadan, insanca bir yaşam sunamayacağına düşünmem, o insanı terk etmem için tek başına yeterli bir gerekçe değil midir?
ya zengin koca avcısı yaptılar biz ya da başka bir şey. Beni,aldatması,yalan konuşması ve şiddet uygulaması haricinde ayrılmam için bir gerekçem olamaz mı?
3 sene sürmüşse sürmüş,yemişim 3 senesini,ben mutsuz olduktan sonra gram umurumda olmaz ki.
Boşver boşa yatırım yapmışne yatırımıysa kendi herhalde o bölümü kazandı
eee herkese vericek çok haklı (!) cevapların var, 3 sene de çok normal bi süre senin için, çok mutsuzdun gram umrunda değil ne diye konu açtın o zaman? başına silah mı dayadılar?Ya hayır ben şunu anlayamıyorum hala.
- Bir insanın gelecek vaat etmemesi,ayrılmak için başlı başına bir ayrılma gerekçesi değil midir? Bir insanı çok sevebilirsin ama gelecek vaat etmiyordur? İleride hayat içerisinde başarılı olabileceğine inanmamam, bize(ben,çocuklarım ve kendisi) para sıkıntısı yaşatmadan, insanca bir yaşam sunamayacağına düşünmem, o insanı terk etmem için tek başına yeterli bir gerekçe değil midir?
ya zengin koca avcısı yaptılar biz ya da başka bir şey. Beni,aldatması,yalan konuşması ve şiddet uygulaması haricinde ayrılmam için bir gerekçem olamaz mı?
3 sene sürmüşse sürmüş,yemişim 3 senesini,ben mutsuz olduktan sonra gram umurumda olmaz ki.
Kesinlikle katılıyorumya bir insanın önceliği maddiyat olabilir. herkesin arayışı farklı.
ama buradan çıkan sonuç şu, maddi durumu iyi diye evlenip 2 sene sonra parasız kalsa boşanacak..
yani bu bakış açısında biri herhalde ihtiyaçları karşılanmazsa evliliğine devam etmez.
hayatın hiçbir gerçeği ile tanışmamış henüz herhalde.
Ben akıl almak istedim ama burada zengin koca avcısı diye hakaret etmeye başladılar. ayıp diye bir şey var yahu
ahahah
yahu ihtiyaçlarımı karşılayamayacak insandan ayrılırım daha iyilerini hakediyorum diyen kadın tabi ki zengin koca arıyordur.
işletme okumuşsunuz, denklem çözebilmeniz lazım :)
bakın ben bunun için yargılamıyorum da sizi. sizin vizyonunuz bu.. evlilikten beklentiniz bu. ve olabilir. ama insan en azından dediğinin arkasında durmalı. 30 sayfa bana maddi güvence verecek adam istiyorum diyip sonra millete ayıp ayıp diye duygu sömürüsü yapmanız komik biraz.
Sizin bana bir gıcıklığınız var belli. Ben sizin denginiz değilim hanımefendi,rakibim de değilsiniz. Size saygı duymakla birlikte,herhangi bir polemiğe girmek gibi bir amacım yok. Ben burada fikir almak için geldim, fikir aldım ve gidiyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
eee herkese vericek çok haklı (!) cevapların var, 3 sene de çok normal bi süre senin için, çok mutsuzdun gram umrunda değil ne diye konu açtın o zaman? başına silah mı dayadılar?
ya aslında var böyleleri yok değil şimdi isim vermiyim magazinden falan ama anladın sen, gelip inatla savunması hepimizin içinde olduğunu iddia etmesi 30 küsür sayfa insan delirtmesi falan elle tutulur değil yanibence konu da şahıs da fake. ali koç örneğinden sonra ben gerçekliğine inanmak istemiyorum yada.
Ödeyeceksin tabi. Kendin çalışıp kazanıp kendi evini alsaydın o kadar rahat yaşamak istiyorsan. Ben anlamıyorum bu tarz kadınları neyinize güveniyorsunuz ya? Beklentimi karsilasin beklentimi karşılasin. Sen neyi karşılıyorsun peki? Güzellik mi? Senden güzel binlerce kadın var. Kendini biricik zannediyorsun vazgeçilmez zannediyorsun. Çocuğun sevgisine bağlılığına güvenmiş istediğin gibi at koşturuyorsun. Paragöz değilim diyorsun bal gibi paragözsün. Sanane ailesinin durumundan? Ailesi mecbur mu sana ev almaya? Vizyonsuzsunuz ve mantık güzellemesi yapıyorsunuz burda. Hayret bir şey ya.Ben zengin aramıyorum. Sadece evi olsun babadan kalma mı olur baźka bir sey mi bilmiyorim artık, bir de adam akillı işi olsun. Bu insanın ne işi var ne evi var. Beklesem ve evlensek 10 sene borc mu odeyeceğim? Ben gezmek istiyorum gencligimi yasamak istiyorum. Tamam onca zaman gecirdik ister istemez o günlerim geliyor aklima ama ne yapabilirim?
ya aslında var böyleleri yok değil şimdi isim vermiyim magazinden falan ama anladın sen, gelip inatla savunması hepimizin içinde olduğunu iddia etmesi 30 küsür sayfa insan delirtmesi falan elle tutulur değil yaniiyi tamam her şeye aşırı mantıklı cevabın zaten var kendi çapında niye akıl alıcam diye konu açıyosun , haksızlığını da kabul etmiyosun ne istiyosun yani amacın ne?
ya aslında var böyleleri yok değil şimdi isim vermiyim magazinden falan ama anladın sen, gelip inatla savunması hepimizin içinde olduğunu iddia etmesi 30 küsür sayfa insan delirtmesi falan elle tutulur değil yaniiyi tamam her şeye aşırı mantıklı cevabın zaten var kendi çapında niye akıl alıcam diye konu açıyosun , haksızlığını da kabul etmiyosun ne istiyosun yani amacın ne?
Ben evleneceğim insanın ailesinin maddi durumunu sorun etmedim. Alt tarafı düğün yaparken bile annesiyle tanıştığımız zaman,sizin için pek bir şey yapamam demişti bana, ben ona ithafen söylemiştim kendisine.Ödeyeceksin tabi. Kendin çalışıp kazanıp kendi evini alsaydın o kadar rahat yaşamak istiyorsan. Ben anlamıyorum bu tarz kadınları neyinize güveniyorsunuz ya? Beklentimi karsilasin beklentimi karşılasin. Sen neyi karşılıyorsun peki? Güzellik mi? Senden güzel binlerce kadın var. Kendini biricik zannediyorsun vazgeçilmez zannediyorsun. Çocuğun sevgisine bağlılığına güvenmiş istediğin gibi at koşturuyorsun. Paragöz değilim diyorsun bal gibi paragözsün. Sanane ailesinin durumundan? Ailesi mecbur mu sana ev almaya? Vizyonsuzsunuz ve mantık güzellemesi yapıyorsunuz burda. Hayret bir şey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?