- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
ben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
Ne güzel yazmışsınız.Hiiiiççç üzülme tatlım.Tabiki insan yuva kurmak evlat sahibi olmak ister.Ama önce senin için herşeyin hayırlısını dile ve zamana bırak.Kısmet anlık birşeydir.30 yaş o kadar güzel bir yaş ki,keyfini sür.İnan 30 undan sonra yapılan evlilikler daha sağlam,daha oturmuş daha ne istediği belli evlilikler.Genç yaşta evlenip,hır gürle,tecrübesizliklerle de sürdürebilirdin hayatını.Hayat sürprizlerle dolu.Sen kendi ayağının üzerinde dur ,kader karşına neleri çıakrtır.Bu işler anlıktır.
Bendede ozguven sorunu var ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler valla benım bunu kabul etmem bılee uzun vakıt almıstı:2:
o benim işte
derdim koca bulayım rahat edeyim değil bende konu açtımda demediklerini bırakmadı bazı arkadaşlar
çok mutsuzum gerçekten sanki ömür tamamlıyo gibiyim hiçbişey düzgün gitmiyo milletin lafı sözüde durmuyo gerçekten çok sıkıldım kendimden hayatımdan kabuğumu kıramadım neden benim için herşey imkansız anlamadım gitti
benimde etrafimdakiler de oyle dio iste yururken bile ozguvenin yok diolar :S
özgüvensiz yürümeyi tarif eder misin?
özgüvensiz yürümeyi tarif eder misin?
omuzlar düşük,vücut dik değil,kaçırılan gözler,hayattan bezmişlik,somurtkan yüz,baş önde,dalgın gibi bir yürüyüş. arti topuklu ayyakkabiylayken de daha cok belli oluyomus
neguzel mutluluklar dılerım.Bır arkadaşım sık sık tekrarlar uzaktadır gelemez yakınındadır goremezsın dıye:)Kızlar hiç uzulmeyin vakti zamanı gelince oluyor bu işler. Ben hiç beklemedigim bir zamanda esimle karsılastım. Ortaokuldan sınıf arkdsm. Arka mahallemizde otuyor. Yıllarca birbirimizi gormedik. Sehir dısındaymıs. .aklımın ucundan bile gecmezdi bu kadar yakınımdaki biriyle sınıf ark evlenecegim. Kader işte hicbir cabam olmadan rabbim karsıma cıkardı sukurler olsun.Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın hepinizi
işte böyle olunca yanı bız bıle bıze agır gelirken kım napsın bızı.sakın sımdı demeyın oylelerıde evlenıyo evt evlenıyo ama sahsen ben onların evlendıklerı gıbı bı adamla evlenmek ıstemıyorum guclu akıllı sosyal bı adamla evlenmek ıstıyorum e oyle adamda ozguvensız bı kız ıstermı???
ozaman süpermiş:)valla istiyobn mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?