Nasibin vakti gelmemiş demekki. Yasa hiç takılmayın insanlar artık 30 da başlıyor evlenmeye. Evlenene kadar gezin tozun tadını çıkarın. Kocayla da güzel ama tekken de güzel tadını çıkarın bence
İnşallah canimEvlenmek icin evlenmeyin.
Elbet gelir o günler.
Öyle mi oldu nereye ne yazdığımı unuttumGaliba 7. Defa alintiladiniz tek mesajimi
Aynı durumdayizBu eş bulma işlerinde işler son yıllarda çok değişti. 34 yaşımdayım. Ergenlikten bu yana çevremizde öyle bir değişim var ki. Hiç durmadan doğrular dinamikler değişiyor. Ve bu Durmuyor. Bu evlilik , sevgili artık adına ne derseniz o işler de telefon teknolojisi kadar değişim oldu.
Gülüyorum ama takip etmemiz imkansız gibi. Ben bizim kuşağı biraz şansız buluyorum bu konuda. Şimdi yeni büyüyen gençler bu değişimin içine doğuyorlar. Onlar için herşey daha kolay. Çünkü bildikleri hazırlandıkları sistem bu olacak. ( ki onlar iyi olsunlar isterim )
Ama biz ne yapacağız bilemiyorum.
Çok meraklı değilim ama olsada fena olmazOfff bıktım bu avamlıktan ya..sanki 30 u geçen herkes evli olmak zorundaymış gibi..
Çok meraklıysan dört bir yana haber sal, zaten görev kafasındasın denk gelir elbet biri
Ya tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...Çok meraklı değilim ama olsada fena olmaz
Evet haklisinYa tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Evet tutmuyo ama bekarlık sultanlıkYa tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Doğru insan çok önemli dediğiniz gibi .Rabbim herkrsin gönlüne göre nasip etsin inşallahEvet tutmuyo ama bekarlık sultanlıkyalan konusamam. Hatta eşimin de görüşü bu yönde, napalım yaptık bir hata diyoruz
Evlilik doğru insanla güzel bir sey
Bekarlık her daim güzel
Konu sahibi daha çok gençsin valla bak keyfine bence.
Evlilik doğru insanla güzel bncedeEvet tutmuyo ama bekarlık sultanlıkyalan konusamam. Hatta eşimin de görüşü bu yönde, napalım yaptık bir hata diyoruz
Evlilik doğru insanla güzel bir sey
Bekarlık her daim güzel
Konu sahibi daha çok gençsin valla bak keyfine bence.
31 yaş gencecik insan yaşı.Yasitlarimi görünce kötü hissediyorum hayat beni yordu üstüne babamı kaybettim
Napiyim kendi ismimle mi acsaydimNickiniz ergen nicki gibi
Basiniz sagolsun. Yasitlarinizla kendinizi kiyaslamayi birakin. Herkesin hayati kendine. Ben 30 umda evlendim yakin arkadasim ne cabuk evlendin diye kizmistiYasitlarimi görünce kötü hissediyorum hayat beni yordu üstüne babamı kaybettim
O zaman bosanEvlenip sağlıksız bir yuvaya sahip olacağına .Bekar olarak kal daha iyi .Evlenmek için evlenilmez .Asıl ondan sonrası imtihanlar başlıyor .İkinci evliliğim aklı olan bu zamanda evlenmesin.Güvenilecek insan bulmak zor .Ailesi şu su bu su bitmiyor .Kendin ayaklarının üstünde dur .Kaderini bir erkeğin eline bırakma .Çok iyi düşün iyi tanı .Adamın tek başına iyi olması da yetmiyor .Ailesini tanı bilmem ne offf bence evlenme bekar kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?