Çok teşekkür ederim inşallahBen de 33 yasinda evlendim. Ben de cok takiyordum,uzuluyordum. Sanki hic evlenemeyecekmisim gibi hissediyordum.
Cok sukur muradima erdim. Insallah siz de en hayirli,en kisa surede muradiniza erersiniz. Caninizi sikmayin. Herkesin evlenme yasi farkli. Illa 20` lerinde evlenilecek diye bir sey yok.
Babanizinda mekani cennet olsun. Rabbim size ve diger yakinlarina sabir versin..
Sende haklisin33 yaşında bekarım evlenmek için evlenilmez ve ülkemizde evlilik kurumu kadını yıpratıyor.
Bir arkadaşım 35,5 yaşında buçuk diyorum bir kaç ay sonra 36 olacak yeni evleniyor.Evleneceği kişi de kendinden 1 yaş büyük her ikisinin de ilk evlilikleri öyle öncesinde bir evlilik nişan kına da yok yani.Kuzenim 23 yaşında filandı evlendiğinde şimdi 1,5-2 yaşında çocuğu var.Yani nasip kısmet bu işler illâ bir olsun diye evlenince illâki biri oluyor da sadece oluyor işte.Severek,seçerek evlenenin bile yeri geliyor evlilik hayatı istediği gibi olmuyor o yüzden sakin ol samp evdesinArkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Desteklerin için çok teşekkür ederim yüreğime su serptinBir arkadaşım 35,5 yaşında buçuk diyorum bir kaç ay sonra 36 olacak yeni evleniyor.Evleneceği kişi de kendinden 1 yaş büyük her ikisinin de ilk evlilikleri öyle öncesinde bir evlilik nişan kına da yok yani.Kuzenim 23 yaşında filandı evlendiğinde şimdi 1,5-2 yaşında çocuğu var.Yani nasip kısmet bu işler illâ bir olsun diye evlenince illâki biri oluyor da sadece oluyor işte.Severek,seçerek evlenenin bile yeri geliyor evlilik hayatı istediği gibi olmuyor o yüzden sakin ol samp evdesinTadını çıkar:)
İşten eve gidiyorum rahatımKeşke senin yerinde olsam bekarlık sultanlıktir :)
Ben de 24 yaşında nişandan ayrıldım. Sonra birileri ile tanış vs o bıkkınlığı anlıyorum.Hayatıma 5 yıl kimseyi sokmadım.Sonra eşimle tanıştım.8 ay sonra nişan nişandan 3 ay sonra da evlendik ben 35 o 39 yaşındayken...37 yaşında kızımı dünyaya getirdim.Şu an da ikinci bebeğime hanileyim.Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Yok cnm bırakmadımEvlenip sağlıksız bir yuvaya sahip olacağına .Bekar olarak kal daha iyi .Evlenmek için evlenilmez .Asıl ondan sonrası imtihanlar başlıyor .İkinci evliliğim aklı olan bu zamanda evlenmesin.Güvenilecek insan bulmak zor .Ailesi şu su bu su bitmiyor .Kendin ayaklarının üstünde dur .Kaderini bir erkeğin eline bırakma .Çok iyi düşün iyi tanı .Adamın tek başına iyi olması da yetmiyor .Ailesini tanı bilmem ne offf bence evlenme bekar kal
İnşallah canimNasibin vakti gelmemiş demekki. Yasa hiç takılmayın insanlar artık 30 da başlıyor evlenmeye.
Evlenene kadar gezin tozun tadını çıkarın. Kocayla da güzel ama tekken de güzel tadını çıkarın bence
Tam olarak bnde oyleyim isim var ama karşıma kim çıksa işi gücü cinsellik olduğu için kestirip attim yasitimin çocuğu oldu biz sap gibi tekizBen de kendimi size benzetiyorum. İş bulamadım bir türlü. Evleneyim yaşım da geldi diyorum ortada adayın adayı bile yok. Karşıma çıkanlar da hep cinsellik meraklısı oluyor kestirip atıyorum. Yaşıtlarımın çocukları bacak kadar oldu ben hala ortada bir yerdeyimCANIM SIKILIYOR.
Aynen görüştüğün kisidede ciddilik yok işleri güçleri cinsellik bu yüzden güven duymuyorumAynı dert bende de var hersey o kadar basitlestı ki.. Su zamanda dogru kısı yokk kimseyle bulusmak falan istemiyorm artık
Ben de 24 yaşında nişandan ayrıldım. Sonra birileri ile tanış vs o bıkkınlığı anlıyorum.Hayatıma 5 yıl kimseyi sokmadım.Sonra eşimle tanıştım.8 ay sonra nişan nişandan 3 ay sonra da evlendik ben 35 o 39 yaşındayken...37 yaşında kızımı dünyaya getirdim.Şu an da ikinci bebeğime hanileyim.
Ay yaş oldu 35 hala aday yok annemler torun sevemedi derdim ama boşmuş hepsi.Bekarlık daha rahat ve güzeldi Çalışıyordum tek yaşıyordum.Bebek oöunca işi de bırakmak zorunda kaldım
Yaş 31 bnde 2 sene önce Nisan attım sonra eski sevgilimin ısrarı üzerine ona şans verdim vermez olaydim onunda amacı cinsellik çıktı bn hyr.deyince bide küfür yedim talihsizlik beni buldu hep Canimi çok sıkti bazen düşününceÇoğu yerde hak veriyorum
Teşekkür ederim babam kalbimizde yasiyor bunca olumsuzluk tan sonra inşallah olurBen de 33 yasinda evlendim. Ben de cok takiyordum,uzuluyordum. Sanki hic evlenemeyecekmisim gibi hissediyordum.
Cok sukur muradima erdim. Insallah siz de en hayirli,en kisa surede muradiniza erersiniz. Caninizi sikmayin. Herkesin evlenme yasi farkli. Illa 20` lerinde evlenilecek diye bir sey yok.
Babanizinda mekani cennet olsun. Rabbim size ve diger yakinlarina sabir versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?