31 yaşında olur bekar olmak

Bu eş bulma işlerinde işler son yıllarda çok değişti. 34 yaşımdayım. Ergenlikten bu yana çevremizde öyle bir değişim var ki. Hiç durmadan doğrular dinamikler değişiyor. Ve bu Durmuyor. Bu evlilik , sevgili artık adına ne derseniz o işler de telefon teknolojisi kadar değişim oldu. 😁
Gülüyorum ama takip etmemiz imkansız gibi. Ben bizim kuşağı biraz şansız buluyorum bu konuda. Şimdi yeni büyüyen gençler bu değişimin içine doğuyorlar. Onlar için herşey daha kolay. Çünkü bildikleri hazırlandıkları sistem bu olacak. ( ki onlar iyi olsunlar isterim )
Ama biz ne yapacağız bilemiyorum.
Aynı durumdayiz🤣🤣

Offf bıktım bu avamlıktan ya..sanki 30 u geçen herkes evli olmak zorundaymış gibi..
Çok meraklıysan dört bir yana haber sal, zaten görev kafasındasın denk gelir elbet biri
Çok meraklı değilim ama olsada fena olmaz🤣

Ya tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Evet haklisin

Ya tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Evet tutmuyo ama bekarlık sultanlık :KK45: yalan konusamam. Hatta eşimin de görüşü bu yönde, napalım yaptık bir hata diyoruz :27:
Evlilik doğru insanla güzel bir sey
Bekarlık her daim güzel

Konu sahibi daha çok gençsin valla bak keyfine bence.

Evet tutmuyo ama bekarlık sultanlık :KK45: yalan konusamam. Hatta eşimin de görüşü bu yönde, napalım yaptık bir hata diyoruz :KK53:
Bekarlık her daim güzel

Doğru insan çok önemli dediğiniz gibi .Rabbim herkrsin gönlüne göre nasip etsin inşallah

Evet tutmuyo ama bekarlık sultanlık :KK45: yalan konusamam. Hatta eşimin de görüşü bu yönde, napalım yaptık bir hata diyoruz :27:
Bekarlık her daim güzel

Evlilik doğru insanla güzel bncede

Yasitlarimi görünce kötü hissediyorum hayat beni yordu üstüne babamı kaybettim
31 yaş gencecik insan yaşı.
28 yaşındayım etrafımda çok fazla evli olan eş,dost tanıdık var %80-90 'ı mutsuz. Üstelik eşlerini evlenmeden önce uzun süre tanımış insanlar. Onların dertleri ile dertlendiğim de oluyor bazen anladığım evliliğim zor bir mecra. %10 - 20 lik kısım ise genelde evliliklerinde ''ortak amaçları'' olan 2 çift. Bakış açıları kısmen aynı, saygı tanımları aynı ve en önemlisi ''benzer kültürü benimsemiş ailelerde büyümüşler.''
Geldi geçiyor diye düşünmeyin. Gelecek olan vaktinde gelir siz kendinize ne kadar değer verirseniz o kadar değer vereni kendinize çekersiniz.

hayirli ve en dogru zamanda karsiniza istediginiz kisi cikacaktir eminim, su an sizi bir yerlerde bekliyor..gec olsun, guc olmasin ..

Yasitlarimi görünce kötü hissediyorum hayat beni yordu üstüne babamı kaybettim
Basiniz sagolsun. Yasitlarinizla kendinizi kiyaslamayi birakin. Herkesin hayati kendine. Ben 30 umda evlendim yakin arkadasim ne cabuk evlendin diye kizmisti 😉 kendisi 35 te evlendi. Herkes de evlenecek diye bir sart yok. Bir arkadasim hic evlenmemeyi tercih etti cok da mutlu.

Rabbim gönlünüze göre versin
Evliyim fakat hayallerimden uzak bir evlilik mutlu olamadım hep stres hep bir anlaşmazlık ..
Bekar olsam da bu kafada üşense evliliği isterdim ama benimkini değil
Evlilik bence güzel anlaşabilirsen …

Evlenip sağlıksız bir yuvaya sahip olacağına .Bekar olarak kal daha iyi .Evlenmek için evlenilmez .Asıl ondan sonrası imtihanlar başlıyor .İkinci evliliğim aklı olan bu zamanda evlenmesin.Güvenilecek insan bulmak zor .Ailesi şu su bu su bitmiyor .Kendin ayaklarının üstünde dur .Kaderini bir erkeğin eline bırakma .Çok iyi düşün iyi tanı .Adamın tek başına iyi olması da yetmiyor .Ailesini tanı bilmem ne offf bence evlenme bekar kal 😂
O zaman bosan🙄😂
2. Ye evlenip evlenme demekte ne bilim😐😂😂

Back
X