Bilemedim şimdi bu tarz programlara güven olur mu kiYaa hahaha aklıma geldi ayşe arman böyle bir evlendirme sitesi kuran biriyle röportaj yaptıydı. Çocuk baya iyi bir okul mezunu iş geçmişi sağlam biri, bakmış çevresindeki iyi eğitimli eli yüzü düzgün kadınlar da erkekler de birini bulamamaktan yakınıyor böyle bir eşleştirme sistemi oluşturmuş epey çifti de evlendirmiş, ama babası sağda solda oğlum pez...k oldu diyormuş
Röportajda anlatılan öyle şu heryerdeki web siteleri gibi değildi, girmek isteyen herkesle yüz yüze görüştükleri öyle herkesi almadıkları bir yapıydı güya, ne kadar doğru bilmem. ben yılların profesyonel yalnızıyım insanlara cinsiyetsiz gözle bakmaya başladım bilmem artık o siteler paklar mı beni :))Bilemedim şimdi bu tarz programlara güven olur mu kiKorona bi an önce bitsin yoksa yakında ordayız
Yaa hahaha aklıma geldi ayşe arman böyle bir evlendirme sitesi kuran biriyle röportaj yaptıydı. Çocuk baya iyi bir okul mezunu iş geçmişi sağlam biri, bakmış çevresindeki iyi eğitimli eli yüzü düzgün kadınlar da erkekler de birini bulamamaktan yakınıyor böyle bir eşleştirme sistemi oluşturmuş epey çifti de evlendirmiş, ama babası sağda solda oğlum pez...k oldu diyormuş
O adamdan bahsetti bir arkadasim. Arkadas ortaminda karsilasmislar. Adam buna demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?" Sonra kizin sevgilisine donmus demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?"
Sonra da demis ki kadinin tipi erkekten iyi olmali yoksa o iliski yurumez kadinlar hep kendilerinden iyisini istiyorlar ondan iliskiler yurumuyor filan. Kizla sevgilisi oyle kalmis
Memleketin copcatani dahi boyle yani bu ulkede koca bulmak nasil kolay olsun?
O adamdan bahsetti bir arkadasim. Arkadas ortaminda karsilasmislar. Adam buna demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?" Sonra kizin sevgilisine donmus demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?"
Sonra da demis ki kadinin tipi erkekten iyi olmali yoksa o iliski yurumez kadinlar hep kendilerinden iyisini istiyorlar ondan iliskiler yurumuyor filan. Kizla sevgilisi oyle kalmis
Dusunsene copcatana gidiyorsun Sana diyor ki sen on uzerinden 3sun bu adam 2 bu iliski yururrrdepresyona girer terk edersin ortami.
Yine dönüp dolaşıp burhan altıntopa hak veriyoruz o zaman, 30una kadar buldun buldun bulamadıysan boynunu eğeceksin, kim seni beğendiyse he diyeceksinO adamdan bahsetti bir arkadasim. Arkadas ortaminda karsilasmislar. Adam buna demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?" Sonra kizin sevgilisine donmus demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?"
Yine dönüp dolaşıp burhan altıntopa hak veriyoruz o zaman, 30una kadar buldun buldun bulamadıysan boynunu eğeceksin, kim seni beğendiyse he diyeceksin
Adamın adını hatırlayamadım ama röportajda yazanları hatırlıyorum, kadınlar yüksekten uçuyor minvalinde şeyler söylüyordu orada da.
Atsana banaBen katilmiyorum yaf. Benim 31de de 32de de flort ettigim tipler gayet yakisikli valla inanmayana ozelden foto atarim
Tabi ki öyle çeri, ironi olarak söyledim zaten. Biz insanız sağmal inek miyiz ki yaş aldıkça piyasamız düşsün amortisman maliyetimiz olsun falan. Evlenmek veya bir ilişkinin olması doğru insanla olursa elbet çok güzel, herkes de ister hayatına güzellikler katacak birini ama bu durum ortalama insanımızın düşündüğü gibi kişinin değerini belirleyen bir şey değil, hayatın sayısız güzelliğinden biri sadece. İnsan önce kendine değer verecek ve hayatına sahip çıkacak yoksa evlenemedim diye depresyona da girer 30dan sonra hayatım bitti kafasına da girer. Bak şu video idi özellikle ilk iki dakikasına çok gülüyorum ya, gülse birsel iyi tiye almış bu kafa yapısını.Ben katilmiyorum yaf. Benim 31de de 32de de flort ettigim tipler gayet yakisikli valla inanmayana ozelden foto atarim
Tabi ki öyle çeri, ironi olarak söyledim zaten. Biz insanız sağmal inek miyiz ki yaş aldıkça piyasamız düşsün amortisman maliyetimiz olsun falan. Evlenmek veya bir ilişkinin olması doğru insanla olursa elbet çok güzel, herkes de ister hayatına güzellikler katacak birini ama bu durum ortalama insanımızın düşündüğü gibi kişinin değerini belirleyen bir şey değil, hayatın sayısız güzelliğinden biri sadece. İnsan önce kendine değer verecek ve hayatına sahip çıkacak yoksa evlenemedim diye depresyona da girer 30dan sonra hayatım bitti kafasına da girer. Bak şu video idi özellikle ilk iki dakikasına çok gülüyorum ya, gülse birsel iyi tiye almış bu kafa yapısını.
Artık atacan mecbur söz ağızdan bi kere çıkar, bana da cc yap
Artık atacan mecbur söz ağızdan bi kere çıkar, bana da cc yap
Sen de at gözüm gönlüm şenlensinArtık atacan mecbur söz ağızdan bi kere çıkar, bana da cc yap
Kesinlikle "bana zaman ver"= "bitirelim". Bana da aynisi olmustu, "hersey yolunda gidiyor seni cok begeniyorum senden cok etkilendim" diyen herif, dügün ev hakkinda, coluk cocuk, korunma yöntemi hakkinda konusan herif son bulusmamizda yok emin degilim yok ne istedigimi bilmiyorum yok bana zaman tani diye eveledi geveledi. Ben ne yaptim? Al tüm zamanin senin olsun deyip şutladim deyyusu hayatimdanya bi insan en azindan cesaret gösterip artik istemiyorum der dimi ama? Bunu bile beceremiyor densizler. Benden emin olmayani ben hiç istemem. Ne o öyle, bide bu yasimizdan sonra coluk cocuk pesinden mi kosacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?