- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi rosalinda23
-
4 ay once sevgilin varmis konu acmissin sonra nisanlin varmis eskiden bizi mi keklemeye geldin buraya simdi yoksa yine hemen birimi olsun istiyorsun biran uzulmustum durumuna da yalanlar havada uçuyor.
Dalga geçmiyorum zaten anlamadan konusmayin nisanlisi degil sevgliisi konularina bakin sonra sorgulayin beni ozurunuzu kabul ediyorum simdiden insanligima laf etmeden once iyi anlayin kotu kalpli olmak kolay onemli olan iyi olmak.ne biçim insansın sen ya 4 ay önce sevgilisi varmış ayrılmış demekki, nişanlısıyla da anlaşamamış olabilir sonuç itibari ile istediği evliliği yapamamış............. ne yalanı.. kimseyle böyle dalga geçemezsin umarım dalga geçtiğin konularla sınanmazsın çünkü gönül imtihanı en zoru..
Dalga geçmiyorum zaten anlamadan konusmayin nisanlisi degil sevgliisi konularina bakin sonra sorgulayin beni ozurunuzu kabul ediyorum simdiden insanligima laf etmeden once iyi anlayin kotu kalpli olmak kolay onemli olan iyi olmak.
Ya kusura bakma da başlığı sanki Dilber Ay atmış:)
Nejat işlerin dediği gibi ‘bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız’ :)Bu kadar yalniz erkek ve bu kadar yalniz kadin nasil birbirinizi bulamiyorsunuz
Alakasız ama nickiniz efsane. Yorumların özeti olmuş resmen.
Yok yok avatarınızda neden sigara içen kadın var? Demeyecektim.
:) O kadin sevdiğim film karakteri Marla Singer:)
Mutlu bir yuva kurmak istemenizi anlıyorum ama olmayınca da olmuyorÖyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
Ben de bir şey eklemek istiyorum.eskiden görücü usuludur, hanımcık ev kızı olmaktır, sade makyajsız doğal olmaktır edepli adapli sessiz sakin olmaktır revaçtaymis.
Ama artık öyle değil millet makyajlari saçlarına boyaları yaptırıp çıkıyor dışarıda çok bakımlı kadınlar var ayrica sosyal özgüvenli altında arabası vesaire yani devir değişti artık dışarıdaki rakiplere göre şekil almak lazım :) sen sade doğal bir ev kiziysan adam bir sana bakıyor bir de topuklu ayakkabili saçlar platin sarı golf arabası olan busenaz a bakıyor:) yani bu işler böyle maalesef.
Edit: edepsiz adapsiz ol demiyorum yazdığımı şöyle bir okuyunca öyle anlaşılırim gibi geldi.
Bugün de genç kız olmadığımı öğrendim çok şükürMalum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek
Arkadaşların yokmu birini ayarlasınlar sanaÖyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?