33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

4 ay once sevgilin varmis konu acmissin sonra nisanlin varmis eskiden bizi mi keklemeye geldin buraya simdi yoksa yine hemen birimi olsun istiyorsun biran uzulmustum durumuna da yalanlar havada uçuyor.

ne biçim insansın sen ya 4 ay önce sevgilisi varmış ayrılmış demekki, nişanlısıyla da anlaşamamış olabilir sonuç itibari ile istediği evliliği yapamamış............. ne yalanı.. kimseyle böyle dalga geçemezsin umarım dalga geçtiğin konularla sınanmazsın çünkü gönül imtihanı en zoru..

Gayet güzel ifade etmiş kendini arkadaş
Bence yok "orgazm olamıyorum"
Yok "sürtündük hamilemiyim"konularından daha insani
Herkes kendi yaşadığını bilir ,banada cocugumun olmaması mutlulugumun hep yarım kalması gibi gelıyor.yok çocuk çok sorumlulukmuş hayatımı yaşamalıymışım
Ama öyle olmuyor
Sende doğurmasaydın madem bu kadar şikayetçisin diyesim gelıyor
Senınde var bir yerde kısmetin zamanı gelince bulacak seni yada bulacak minik yavrum beni

Dalga geçmiyorum zaten anlamadan konusmayin nisanlisi degil sevgliisi konularina bakin sonra sorgulayin beni ozurunuzu kabul ediyorum simdiden insanligima laf etmeden once iyi anlayin kotu kalpli olmak kolay onemli olan iyi olmak.

Kumral60 sen neyin peşindesin hangi yalandan bahsediyorsun seni Allahın adaletine teslim ediyorum yeter ya günlerdir bir derdimi paylasmama pişman ettiniz sizlerin açtığı konular da ortada ya.Neyi kınadıysan başına geleceğini bil öyle konuş

Dalga geçmiyorum zaten anlamadan konusmayin nisanlisi degil sevgliisi konularina bakin sonra sorgulayin beni ozurunuzu kabul ediyorum simdiden insanligima laf etmeden once iyi anlayin kotu kalpli olmak kolay onemli olan iyi olmak.

siz gerçekten çok iyi niyetli yazmışsınız..... bide iyi olmaktan bahsediyorsunuz yazdığınız ortada

Arkadaslar sakinnnnn, yasamiyan bilemez herkezin bir yarasi var iste.. Mesela Ben aile dostunun ogluyla aramizi yapicaklardi, bi kac sonra cocuk ablasi in telinden bile nomu sildirmis nasl zoruma gitti suan bile gozlerim doluyor allaha havele ediyirum Ben serefssixlik yapmadim istemiosa duzgun ce ailesine deseydi... Bni telden sildirmek nedemek.... Insan ne yaparsa kendine yapar Ben ondan cok hoslanmistim zar zor biriktirdim parayla ona dukkan bile acmayi dusunuodum kendi yeri olsun diye ama allah ona nasip etme di kendi eliyke demekki fesat....

Çok Haklısın 1.5 yıl öncesine kadar ayni duygu ve Düşünceleri yaşamış biriyim ben de,yaşamayan bilemez.Yalnızsan hiçbirşeyin anlamı olmuyor.Gez toz eğlen de duygusal boşluk varken olmuyor ki çevren de zaten git gide daralıyor evlenen uzaklaşıyor.Sosyal Özgür kız olmak da bir yere kadar.İnşallah hayırlısıyla mutlu edecek biri çıkar karşına.Bu Yalnızlık psikolojisiyle sakin sağlıksız karar verme.

Mutlu bir yuva kurmak istemenizi anlıyorum ama olmayınca da olmuyor
Kısmet işi bu

Ben de bir şey eklemek istiyorum.eskiden görücü usuludur, hanımcık ev kızı olmaktır, sade makyajsız doğal olmaktır edepli adapli sessiz sakin olmaktır revaçtaymis.
Ama artık öyle değil millet makyajlari saçlarına boyaları yaptırıp çıkıyor dışarıda çok bakımlı kadınlar var ayrica sosyal özgüvenli altında arabası vesaire yani devir değişti artık dışarıdaki rakiplere göre şekil almak lazım :) sen sade doğal bir ev kiziysan adam bir sana bakıyor bir de topuklu ayakkabili saçlar platin sarı golf arabası olan busenaz a bakıyor:) yani bu işler böyle maalesef.
Edit: edepsiz adapsiz ol demiyorum yazdığımı şöyle bir okuyunca öyle anlaşılırim gibi geldi.

Soyledikleriniz de dogruluk payi var fakat dogal guzel her daim tercih edilir makyaj boya bir yere kadar dogal guzel bulamayan belki onlara yoneliyor :))

Dunyada cok begenilen oyuncu ve mankenler de dogal guzelller oluyor.

Onemli olan sizdeki guzel seylere talip birini bulmak yoksa ne maddi durumu kotu arabasi olmayan kizlara kosa kosa gidenler var kader sans bu isler..

Arkadaşların yokmu birini ayarlasınlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…