5 günlük detoks listem:
sabah: çiğ ot (maydonoz, dereotu, semizotu ne olursa), istenirse domates salatalık, 1 yumurta, 2 ceviz, 5 badem + multivitamin
gün içinde: yarım litre kefir içine 20 çilek, 3 salatalık ve nane karıştırılıp içilecek. artı olarak balık yağı ve ginseng.
ptesiden cumaya olucak. yarın sabah tartılıcam ama yarım kilodan fazla bugün almışımdır :) o yüzden ilk gün gidecek olan kilo sırf su olur.
boyun kaçtı acaba ve kilon..
ilk sayfada yazıyor... 1.60, 1 cm eksik ya da fazla olabilir. şu an 48lerdeyim.
ben 36 bedenim 34 olmak istemem,çok yemem zaten ama yememek içinde büyük çaba sarf edemeyiz ömür boyu..
bende 1.59 um oğlum var 3 buçuk yaşında doğum yapmış biriyim kilom 3 yıldır 50..52 arası..
evet zaten asıl amacım yememek değil, spor yaparak sıkılaşmak. menü yazmıyorum bile çoğu zaman. sadece bu hafta detoks yapıcam ki o da gayet sağlıklı bence. yani en azından bütün gün mantı pizza yememden iyi olduğu kesin.
üst bacağımı ölçtüm 50.5 cm çıktıforumda bacak bakımı bölümünde bacak ölçülerini yazmış kızlar, hep 45-46 cm demişler.
benim de hedefim 45 o zaman. hooof 25 mayısa kadar 45 cm olursa kendime pahalı bi pantolon alcam.
ceeee ben geldimmn
pirinc lapasini bugun yapmadimm... sanirim persembe yapicam misafirim gitsin neyse
bacaginin neresini olcuyosun
camamber??? bende olcuyuim..merka ettimmm
hoşgeldin minnoooş!
ya ben de yapmadım detoksçok pisiz ha
ben de artık spora ağırlık vermeye karar verdim, yediklerime dikkat edicem tıkınmıcam. belki senin detoksuna katılırım ama.
bize de misafir gelebilir perş günü.
tam ortasını ölçtüm ben, normalde kalın olan yeri ölçmek gerekli sanırım. ben zayıfı seçtim hahahahahaha
hakkaten cok pissizz
persembe yaparim taryidan once bende olciyom sana yazarim moral olur acik sana
camambercim nasıl gidiyordetoks yapacaktık ya beraber, ben seni bekleyemeden elanın ayran detoksuna başladım bugün
ben yapmıyorum artık diyet falan sadece spor yapıyorum esracım. daha ağır bi program oluşturcam, iyi geliyo baya.
sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?