34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Yok artık 35 ten önce evlenmesin derken çok bence. Kaç yaşında evlenecekte kaç yaşında çocuğu olacak yada kaç yıl çok enerjik biçimde eşe ayak uyduracak.

Siz psikolojik olarak boşluktasınız ve böyle bir adamla mı sevgili olmak , evlenmek isityorsunuz? Daha yen iilişkiden çıkmışsınız ve kendinizi toparlayamamışsınız. Kendinizi toparlamak için yeni bir ilişkiye değil zaman ihtiyacınız var M Melis303030

Farklı sıkıntıları olabilir ya da evlenmek için evlenmek isteginde olmayabilir ama yaşı acaba denecek bir yaş değil olmuş 34 yaşında bekar olunca? Erkek Kuzenlerimin çoğu o yaşlarda bekar, iş güç sahibi,aklı başında insanlar.Tabimadan bilemezsiniz yani.

Sizin iki güne bir açtığınız konularda bana tuhaf geliyor mesela. Tuhaflık arayacaksak.

Ya şöyle, benimle tanışmak istemiş aşırı begenmiş felan, hani bende o duygu yok ama , bende o kadsr begenılcek bir guzellıkte yok. Asırı secıcı olsa benı begenmez o kadar ya
Hee siz de bugune kadar neden evlenmedi diyorsunuz. sorarsiniz ilk bulusmada. Siz kac yasindasiniz

o erkekler az çakal değiller zaten canım
o yaşa kadar bu işin k…rı oluyorlar hangi kadın ona ne için geldiğini bilirler

Doktor arkadaşım 35 yaşında 22 yaşındaki kuzenimin beğenmişti. Kızla tanışmak istedi. Kuzenime arkadaşımın yaşını söyleyince kız konuşmak bile istemeden red etti.

Benım oyle amacım yok, eskı sevgılımde kafam. Ama adam arkadasıma soylemıs bende merak ettım oyle. 29 a az kaldı
Eski sevgilinizle barisma durumunuz mu var ve de neden ayrildiniz. Tekrar barisamayacak bir meseleden ayrildiysaniz onunüze bakmanizı tavsiye ederim. En azindan bir buluşun

Doktor arkadaşım 35 yaşında 22 yaşındaki kuzenimin beğenmişti. Kızla tanışmak istedi. Kuzenime arkadaşımın yaşını söyleyince kız konuşmak bile istemeden red etti.

Yani o da acaip, koca iş güç sahibi adam, 22 yaşındaki yeni mezun bir kızla ne konuşacak ne yapacak Allah aşkına Kız haklı, koca herifle ne yapacak yaşıtları dururken

Yok ya sevgili dusunmuyorum evlenmekte ostemıyorum ki. Ben bos kalınca ınsanlae bırını ayarlamaya calısıyor. Zaten kımseyle konusasım yok, kalbım acıyor hala. Ama merak ettım neden evlenmedıgını

Eski sevgilinizle barisma durumunuz mu var ve de neden ayrildiniz. Tekrar barisamayacak bir meseleden ayrildiysaniz onunüze bakmanizı tavsiye ederim. En azindan bir buluşun
Evet de bakamıyorum ya. Böyle hani benım yasta 28 olunca herkes bırını ayarlamaya calısıyor. Çok eleme felan diye. Aklımın eskıde oldugunu soylemeye de utanıyorum

olabilir,bazı insanlar yaşıt seviyorlar,hele ki 22 yaşında bir pelinsu ileriyi pek kurcalamaz,anı yaşar insta minsta like storis

Ya ben tanısmıyorumkı, arkadas ortamında denk geldı anlattı. Arkadasıma soylemıs benım ıcın ama benım aklım zaten eskı sevgılımde
Ee niye konu açtınız o zaman , tek tek 34 yaşında evlenmeyen erkek, 35 yaşında evlenmeyen erkek diye gidecek mi ? Neyi merak ettiğinizi anlamadım

Ben zaten dusunmuyorum onunla sevgılı olmayı. Ama benı bu kadar begenmesı garıp geldı dıyorum.

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Evlilik yaşı şuanda yükselmiş durumda , kadınlar 35 erkekler de 40 a yakın evleniyor artık, ailesine bağımlı bir insan değilse büyük ihtimalle kendi tercihidir...

Yani o da acaip, koca iş güç sahibi adam, 22 yaşındaki yeni mezun bir kızla ne konuşacak ne yapacak Allah aşkına Kız haklı, koca herifle ne yapacak yaşıtları dururken

İşte erkekler hiç yaşlanmadığını düşündükleri için yaşı küçük her kadını kendilerine hak görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…