- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.878
- 268
- Konu Sahibi Melis303030
-
o erkekler az çakal değiller zaten canımOnları kabul eden kadınlara dikkatli bakın bence.
Aynen bısey var ama neŞunu diyen erkekten kaç zateni kafadan sakat basbayağı. Bunlar ekşici redpillci kadın düşmanı dangalakların söylemleri böyle biriyle işin olmasın zaten.
Neden paylaşılmasın kibısey paylasamazsın ne ıse yarar
Yok artık 35 ten önce evlenmesin derken çok bence. Kaç yaşında evlenecekte kaç yaşında çocuğu olacak yada kaç yıl çok enerjik biçimde eşe ayak uyduracak.kız ben 27 kocam 42 de evlendik, ne varmış 34 yaşta adam hayatını yaşamak istiyor olabilir, doğru kararlar almak istiyor olabilir, işini ilerletmek istiyor olabilir, bunun gibi bir sürü şey olabilir. Bence bir erkek 35 ten önce evlenmesin zaten.
Valla b.k da cikabilir djsjsNe cıkıyor?
Hee siz de bugune kadar neden evlenmedi diyorsunuz. sorarsiniz ilk bulusmada. Siz kac yasindasinizYa şöyle, benimle tanışmak istemiş aşırı begenmiş felan, hani bende o duygu yok ama , bende o kadsr begenılcek bir guzellıkte yok. Asırı secıcı olsa benı begenmez o kadar ya
o erkekler az çakal değiller zaten canım
o yaşa kadar bu işin k…rı oluyorlar hangi kadın ona ne için geldiğini bilirler
Benım oyle amacım yok, eskı sevgılımde kafam. Ama adam arkadasıma soylemıs bende merak ettım oyle. 29 a az kaldıHee siz de bugune kadar neden evlenmedi diyorsunuz. sorarsiniz ilk bulusmada. Siz kac yasindasiniz
Eski sevgilinizle barisma durumunuz mu var ve de neden ayrildiniz. Tekrar barisamayacak bir meseleden ayrildiysaniz onunüze bakmanizı tavsiye ederim. En azindan bir buluşunBenım oyle amacım yok, eskı sevgılımde kafam. Ama adam arkadasıma soylemıs bende merak ettım oyle. 29 a az kaldı
Doktor arkadaşım 35 yaşında 22 yaşındaki kuzenimin beğenmişti. Kızla tanışmak istedi. Kuzenime arkadaşımın yaşını söyleyince kız konuşmak bile istemeden red etti.
Yok ya sevgili dusunmuyorum evlenmekte ostemıyorum ki. Ben bos kalınca ınsanlae bırını ayarlamaya calısıyor. Zaten kımseyle konusasım yok, kalbım acıyor hala. Ama merak ettım neden evlenmedıgınıSiz psikolojik olarak boşluktasınız ve böyle bir adamla mı sevgili olmak , evlenmek isityorsunuz? Daha yen iilişkiden çıkmışsınız ve kendinizi toparlayamamışsınız. Kendinizi toparlamak için yeni bir ilişkiye değil zaman ihtiyacınız var M Melis303030
Evet de bakamıyorum ya. Böyle hani benım yasta 28 olunca herkes bırını ayarlamaya calısıyor. Çok eleme felan diye. Aklımın eskıde oldugunu soylemeye de utanıyorumEski sevgilinizle barisma durumunuz mu var ve de neden ayrildiniz. Tekrar barisamayacak bir meseleden ayrildiysaniz onunüze bakmanizı tavsiye ederim. En azindan bir buluşun
olabilir,bazı insanlar yaşıt seviyorlar,hele ki 22 yaşında bir pelinsu ileriyi pek kurcalamaz,anı yaşar insta minsta like storisDoktor arkadaşım 35 yaşında 22 yaşındaki kuzenimin beğenmişti. Kızla tanışmak istedi. Kuzenime arkadaşımın yaşını söyleyince kız konuşmak bile istemeden red etti.
Ee niye konu açtınız o zaman , tek tek 34 yaşında evlenmeyen erkek, 35 yaşında evlenmeyen erkek diye gidecek mi ? Neyi merak ettiğinizi anlamadımYa ben tanısmıyorumkı, arkadas ortamında denk geldı anlattı. Arkadasıma soylemıs benım ıcın ama benım aklım zaten eskı sevgılımde
Ben zaten dusunmuyorum onunla sevgılı olmayı. Ama benı bu kadar begenmesı garıp geldı dıyorum.Farklı sıkıntıları olabilir ya da evlenmek için evlenmek isteginde olmayabilir ama yaşı acaba denecek bir yaş değil olmuş 34 yaşında bekar olunca? Erkek Kuzenlerimin çoğu o yaşlarda bekar, iş güç sahibi,aklı başında insanlar.Tabimadan bilemezsiniz yani.
Sizin iki güne bir açtığınız konularda bana tuhaf geliyor mesela. Tuhaflık arayacaksak.
Evlilik yaşı şuanda yükselmiş durumda , kadınlar 35 erkekler de 40 a yakın evleniyor artık, ailesine bağımlı bir insan değilse büyük ihtimalle kendi tercihidir...Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Yani o da acaip, koca iş güç sahibi adam, 22 yaşındaki yeni mezun bir kızla ne konuşacak ne yapacak Allah aşkınaKız haklı, koca herifle ne yapacak yaşıtları dururken
Doktor arkadaşım 35 yaşında 22 yaşındaki kuzenimin beğenmişti. Kızla tanışmak istedi. Kuzenime arkadaşımın yaşını söyleyince kız konuşmak bile istemeden red etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?