- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 40
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Ücretleri hiç bilmiyorum ama tüp bebek tedavisine bir ev parası harcadık diyen de çok duydum. Doğal yollarla olmayınca genel olarak çok pahalı sanırım bu tip şeyler. Sonraki yorumlarda hayatınızda biri olduğunu okudum. Kendisiyle bir evlilik yürütebileceğinizi düşünüyorsanız bence hiç beklemeyin. Çok bekar arkadaşım var ve genel olarak yaptıkları hata şu: kafalarında bir ideal eş var ve %100 olarak onu bulmaya çalıştılar. Böyle bir şey mümkün değil. Lise çağlarındaki gibi deli divane aşk da bu yaşlarda olmaz. Alanınıza saygı duyuyor mu, asgari müştereklerde buluşabiliyor musunuz, iyi baba olacağını düşünüyor musunuz bunlara bakın.Yumurta dondurmak da baya pahalı diye biliyorum yoksa çok geri mi kaldım bu konuda ?
Benim kuzenim 39 yaşında evlendi. Üst üste 3 kızı oldu:) şimdi onları büyütüyor.Geldi çöktü yine biyolojik geç kalmışlık duyguları.
Ara ara yokluyor.
İyi hikayelere ihtiyacım var sanırım…Düşünmemeliyim…Düşünmemeliyim…
Nasip 35 te olmuştur.Geldi çöktü yine biyolojik geç kalmışlık duyguları.
Ara ara yokluyor.
İyi hikayelere ihtiyacım var sanırım…Düşünmemeliyim…Düşünmemeliyim…
mesela pahalı dediğiniz ne kadar?Yumurta dondurmak da baya pahalı diye biliyorum yoksa çok geri mi kaldım bu konuda ?
Okdr hasret olmasına ragmen zorlandgını söylemişti32 yaşındayken ikizlere gücüm yetmiyor, Allah tanıdığınıza güç kuvvet versin..
Konu sahibi sizin de gönlünüze göre olsun inşallah. Tek diyeceğim yaşın geçiyor mu düşüncesiyle içinize sinmeyen bir evlilik yapmayın
Konuyla bunca zaman ilgilenmeyince fiyatları da bilmiyor insan.Sanki bir dönem sadece ünlüler yaptırıyordu :)Ücretleri hiç bilmiyorum ama tüp bebek tedavisine bir ev parası harcadık diyen de çok duydum. Doğal yollarla olmayınca genel olarak çok pahalı sanırım bu tip şeyler. Sonraki yorumlarda hayatınızda biri olduğunu okudum. Kendisiyle bir evlilik yürütebileceğinizi düşünüyorsanız bence hiç beklemeyin. Çok bekar arkadaşım var ve genel olarak yaptıkları hata şu: kafalarında bir ideal eş var ve %100 olarak onu bulmaya çalıştılar. Böyle bir şey mümkün değil. Lise çağlarındaki gibi deli divane aşk da bu yaşlarda olmaz. Alanınıza saygı duyuyor mu, asgari müştereklerde buluşabiliyor musunuz, iyi baba olacağını düşünüyor musunuz bunlara bakın.
Yani bir 50 bin vardır diye düşünüyorum tüm işlemleri ile.özelde oluyor sanırım zaten işlemlermesela pahalı dediğiniz ne kadar?
Maşallah Allah bağışlasınBenim kuzenim 39 yaşında evlendi. Üst üste 3 kızı oldu:) şimdi onları büyütüyor.
Teşekkür ederim arkadaşım umarım Herşey hepimizin gönlüne göre olurYumurta dondurma süper bir fikir olsa da ben de pahalı olacağını düşünüyorum.
Geçen okudum tüp bebek tedavisinin fiyatı acayip pahalanmış.
Neyse…
Ben sizi anlıyorum anne olmak istemek bazı kadınlar için bir tutku.
Madem nişanlısınız,evlenmek için beklemeyin. Kadınlar için yumurta kalitesi bir anda düşüyor ve sonra çok uğraşıyor insan maddi manevi zor oluyor.
Takviye olarak sağlıklı ve stresten uzak bir yaşam diliyorum.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım en yakın zamanda.
Teşekkür ederim arkadaşım umarım Herşey hepimizin gönlüne göre olurYumurta dondurma süper bir fikir olsa da ben de pahalı olacağını düşünüyorum.
Geçen okudum tüp bebek tedavisinin fiyatı acayip pahalanmış.
Neyse…
Ben sizi anlıyorum anne olmak istemek bazı kadınlar için bir tutku.
Madem nişanlısınız,evlenmek için beklemeyin. Kadınlar için yumurta kalitesi bir anda düşüyor ve sonra çok uğraşıyor insan maddi manevi zor oluyor.
Takviye olarak sağlıklı ve stresten uzak bir yaşam diliyorum.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım en yakın zamanda.
Amin inşallah arkadaşım.Teşekkür ederim arkadaşım umarım Herşey hepimizin gönlüne göre olurevlilik de ha deyince olmuyor ancak sonbahar - kışa falan denk getirsem diye düşünüyorum.Ünlüler gibi önce hamile kalıp sonra düğün yapsam ya bende ne güzel olurdu
Bir kadın doğum uzmanına gidip gebelik planladığınızı söyleyin. O size rutin kontrol yapıp gerekli takviyelere başlar. Herhangi bir problem belirlenirse tedaviye başlanır. 30 yaşından sonra 6 aylık denemenin sonunda hamile kalmazsanız detaylı tarama İçin çağırıyorlar.Konuyla bunca zaman ilgilenmeyince fiyatları da bilmiyor insan.Sanki bir dönem sadece ünlüler yaptırıyordu :)
nişanlım iyi bir insan, iyi bir baba olur.Ailesi de iyi insanlar o konuda şüphem yok.İdeal eş diye biri %100 de yüz yok farkındayım, sadece mantık evliliği olmayacak benimki.ben dünyaya bir evlat getirmek istiyorum, o da istiyor.ama bunun İçin geç kaldıysam korkusu, biraz üzüntü, biraz endişe…Ben düğünden önce takviyeleri almaya başlayayım en iyisi :) ne alayım kendimce mesela ne hazırlık yapayım. ? Bir sene de hazırlasam vücudu…Çok planlı olunca da olmuyo işte .Ah ah zor…geçen Mayıs ayında doğum günüm vardı.ilk defa yaşımı söylerken çekindim, her soranla konu açılsın istemedim. Konu şöyle açılıyor çünkü “ senin de çocuk için fazla zamanın kalmamış…” “ yaptın yaptın…” “ zamanın geçiyor…” 29 olacağı İçin üzüldüğünü bana doğum günümde söyleyen görümce…İnanın yaşa takılmam görseniz 25 dersiniz ama gelin görün ki konu buralara geliyor, orası üzüyor zaten…Ne çekti ya bu kadınlarımız çok daha iyi anlıyorum.
kan verıyorsunuz amh degerınıze fsh bakıyorlar, sonra ulturasonla yumurta sayınıza,O olaydan biraz korktum açıkçası üzülmemek için yaptırmadım.Yumurta sayısı ve kalitesi için yani.Eğer kötü bişi olursa diye hazır değildim baktırmadım.Nasıl oluyor vs çok bir bilgim de yok açıkçası.Sorunlarınız varsa çözülür umarım
tup bebek tedavısındeyım ben, ıgneler ıle once yumurta buyuturuluyor ıgneler bıraz pahalı şuan sanırım 4bın tutar, dondurma ucretide biz senelik sanırım 5bın vermıstık gecen sene, ekımde tekrar odeyecegız..Yumurta dondurmak da baya pahalı diye biliyorum yoksa çok geri mi kaldım bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?