amin...Allah kucagina almayi nasip etsin cnm. insallah bizde bir gun buraya hamileyim diye yazariz..Allah buyuk!
Arkadaşlar benimde yaşım 37 şu an 14 haftalık hamileyim, 3 yıllık evliyim daha önce bir düşük yaşadım Allah hepimizin her şeyi gönlüne göre versin...
Hiç şüphen olmasın mutlaka olacak Allah'tan yürekten istedinmi öyle bir veriyorki sen içini hiç sıkma arkadaşım demişti diyceksin kısa bir zaman sonra hamile olduğunu duyucağız inşallah::))
Sizde o şans var bende o da yok. 2. gebeliğe 45 kadar bile yolu var. Sorun ilk gebelikte ve yaş orantısında. Ben daha şanssızım yani
arkadaşlar merhaba
bende 37 yaşındayım 22 yaşında kızım 14 yaşında oğlum var
ama 8 aydır yine bebiş için çalışıyoruz olmuyo bu ay bal tarçın çörekotu
ve klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum inşallah gelmez ama
BAT tarihim 21 mart inşallah kırmızılar gelmezde bende bebişime kavuşurum
rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebişler nasip etsin
Merhaba hayatım,
Bu ay bende bal tarçın çörekotu ve klomen kullandım...
Çatlama iğnesi olmadım. 12.gün dr.a gittiğimde dr.um çatlamışlaaar dedi.
Ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum...
Bakalım pek ümidim yok benim bu aydan...
Umarım senin kımızılar 9 ay gecikir
arkadaşlar merhaba
bende 37 yaşındayım 22 yaşında kızım 14 yaşında oğlum var
ama 8 aydır yine bebiş için çalışıyoruz olmuyo bu ay bal tarçın çörekotu
ve klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum inşallah gelmez ama
BAT tarihim 21 mart inşallah kırmızılar gelmezde bende bebişime kavuşurum
rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebişler nasip etsin
Yeliz, son 2 gun!! senden cok ben heyecanla bekliyorum galiba..belirtiler yok mu?
Merhaba arkadaslar, sabah tr ye indim ilk isim dr a gitmek oldu ve bir sok daha(((((kesemi gordu dr um bebegide keske kalbide atsaydi iste o zaman mucizem olurdu orada yapilan islemle belkide gitti bebegim yarin sabah tekrar kurtaja giriyorum (((((moralim eksilerde ne dusunecegimi bilemiyorum artik....
Merhaba arkadaslar, sabah tr ye indim ilk isim dr a gitmek oldu ve bir sok daha(((((kesemi gordu dr um bebegide keske kalbide atsaydi iste o zaman mucizem olurdu orada yapilan islemle belkide gitti bebegim yarin sabah tekrar kurtaja giriyorum (((((moralim eksilerde ne dusunecegimi bilemiyorum artik....
yavyuuuuu yeni farkettim topiğini hayırlı uğurlu ossun kuşum...Yakında bak demedi deme hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm nidalarıyla dolanıcaksınHayırlısı kuşum ...Bu arada çok birşey yok bende bu topiğe başkan olurum yakında ne kalcak 35 hahahaha başladım tutturdum doğurdum derken 35 i bulurum
yavyuuuuu yeni farkettim topiğini hayırlı uğurlu ossun kuşum...Yakında bak demedi deme hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm nidalarıyla dolanıcaksınHayırlısı kuşum ...Bu arada çok birşey yok bende bu topiğe başkan olurum yakında ne kalcak 35 hahahaha başladım tutturdum doğurdum derken 35 i bulurum
şom ağızlı pero pozitif ol kızım birazetrafa kötü enerji yayma 35 daha ne ki beee
Bayılıyorum 2nizde, dostlarım, canlarım, iyi ki varsınız...
Eninde sonunda doğurcaz kızlar azıcık daha sabredelim
Herkes yaolacak, yada olacak o kadar!
Canım arkadaşlarım,
36 yaşındayım, ilk bebeğim için uğraşıyorum...
1 tane Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim...
Şükürler olsun ki hamile kalabiliyorum...
Bizim şansımız genç anne adaylarına göre daha düşük...
Bu zorlu süreçte bizi neler bekliyo, nelerle karşılaşacağız gelin birlikte paylaşalım...
Henüz tanımadığım bebeklerimi öyle özlüyorum ki anlatamammm...
Lütfen 1 an önceolalım hepimiz, sağlıcakla, huzurla...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?