+35 yaş gebelik düşünen canların topici

tekrar selam kızlar
benim arkadaşım da +35 bahsetmiştim
onun şimdiye kadarki tecrübesini paylaşacağım
belki benzer bir vakayla karşılaşırız belki bu tecrüblereden feyz alacak birilerini buluruz
maksadım bilgi akışı olsun, siz hiç üşenmeden onun yaşadıklarını anlatacağım
7 aydır olmuyor bebişleri
adetleri saat gibidir hiç gecikmez
eşi de 35 civarı bir yaşta
ilk tedavisi bu aydı,
adetin 2. günü olan testleri mükemmel fsh falan düşük epey rezervler süper yani
onun dışında ufak bir miyom gibi bir şey vardı, o da yok olmuş bu son adetinde
tek sıkıntı antiTPO 500lerde, yani haşimato tiroidi var, ama gebeliğe hiç engel değilmiş sanırım
çünkü TSH T3 falan çok normal
klomen kullandı bu ay 3 tane canavar folikülü oldu
dedik geliyor üçüzler..
derken çatlam iğnesi vuruldu, ilişkiler gerektiği zamanda oldu
ateşi de yüksekti (yelizim bak herkese ateş ölçtürüyorum)
sonra olmadı yine, geldi kırmızı kart..
artık eşinin değerlerine bakılacak
bir ton test kağıdı vermiş doktoru
eşi sonuçları aldığında da yazacağım sizlerle bilgi paylaşımı olması için
arkadaşım da sizler de dualarımdasınız kızlar

amin...Allah kucagina almayi nasip etsin cnm. insallah bizde bir gun buraya hamileyim diye yazariz..Allah buyuk!

Hiç şüphen olmasın mutlaka olacak Allah'tan yürekten istedinmi öyle bir veriyorki sen içini hiç sıkma arkadaşım demişti diyceksin kısa bir zaman sonra hamile olduğunu duyucağız inşallah::))

Arkadaşlar benimde yaşım 37 şu an 14 haftalık hamileyim, 3 yıllık evliyim daha önce bir düşük yaşadım Allah hepimizin her şeyi gönlüne göre versin...

bende geldim bu topiğe...mayısta 38 yaşıma gireceğim,eşimde 39 yaşında daha evleneli 9 ay oldu gerçi görev icabı pek birlikte olamıyoruz ama yine de bir ümit evlendiğimizden beri hiç korunmadık doktora gittim herşeyim normal bir problem yokk. ateş ölçme yöntemini 4 aydır kullanıyorum ama bu ay umarım kırmızı kart görmem allah kimseyi bebişsiz bırakmasın inşallah...herkese bize de o güzell duyguyu tatırsın...

Hiç şüphen olmasın mutlaka olacak Allah'tan yürekten istedinmi öyle bir veriyorki sen içini hiç sıkma arkadaşım demişti diyceksin kısa bir zaman sonra hamile olduğunu duyucağız inşallah::))

canm iyi dileklerin icin cok tskr ederim. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun kimse uzulmesin...

Sizde o şans var bende o da yok. 2. gebeliğe 45 kadar bile yolu var. Sorun ilk gebelikte ve yaş orantısında. Ben daha şanssızım yani

boyel dusunme arkadasim..hollanda da kadinlarin cogu 35inden sonra hatta 40indan sonra anne oluyor. benim etrafima kac kisi var 44unde ilk bebegini dunyaya getiren.
yalniz kafana ne kadar cok takarsan o kadar zor oluyor.

arkadaşlar merhaba
bende 37 yaşındayım 22 yaşında kızım 14 yaşında oğlum var
ama 8 aydır yine bebiş için çalışıyoruz olmuyo bu ay bal tarçın çörekotu
ve klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum inşallah gelmez ama
BAT tarihim 21 mart inşallah kırmızılar gelmezde bende bebişime kavuşurum
rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebişler nasip etsin

Merhaba hayatım,
Bu ay bende bal tarçın çörekotu ve klomen kullandım...
Çatlama iğnesi olmadım. 12.gün dr.a gittiğimde dr.um çatlamışlaaar dedi.
Ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum...
Bakalım pek ümidim yok benim bu aydan...
Umarım senin kımızılar 9 ay gecikir

benimde pek ümidim yok ama inşallah seninde kırmızılar 9 ay gecikirde bebişlerimiz bize gelir

Stres yok! evliliğinizin tadını çıkarın her yönüyle. Gezin tozun eğlenin valla.. O işide çocuk için yapmayın demişti bir arkadaşa doktoru.

masallah arkadasim gencecik yasta koca koca cocuklarin var Allah omur versin. insallah 21 martta gelen giden olmaz :)

Yeliz, son 2 gun!! senden cok ben heyecanla bekliyorum galiba..belirtiler yok mu?

Merhaba arkadaslar, sabah tr ye indim ilk isim dr a gitmek oldu ve bir sok daha (((((kesemi gordu dr um bebegide keske kalbide atsaydi iste o zaman mucizem olurdu orada yapilan islemle belkide gitti bebegim yarin sabah tekrar kurtaja giriyorum(((((moralim eksilerde ne dusunecegimi bilemiyorum artik....

Nasıl yani yaaa, Allahım sen mukayet ol aklımıza...
İnan çok üzüldüm arkadaşım...
Kelimelerin tükendiği yerdesindir şimdi.
Hoş geldin bile diyemedim.
Metanetli ol canım, Rabbim sabır ve sağlık versin.
Yarın haber vermeye çalış lütfen.
Dualarımdasın meleğim...

arkadasim cok uzuldum nasil bi seydir bu...ne diycegimi bilmiyorum sadece cok ama cok uzuldum

yavyuuuuu yeni farkettim topiğini hayırlı uğurlu ossun kuşum...Yakında bak demedi deme hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm nidalarıyla dolanıcaksın Hayırlısı kuşum ...Bu arada çok birşey yok bende bu topiğe başkan olurum yakında ne kalcak 35 hahahaha başladım tutturdum doğurdum derken 35 i bulurum

şom ağızlı pero pozitif ol kızım birazetrafa kötü enerji yayma35 daha ne ki beee

şom ağızlı pero pozitif ol kızım birazetrafa kötü enerji yayma35 daha ne ki beee

Bayılıyorum 2nizde, dostlarım, canlarım, iyi ki varsınız...
Eninde sonunda doğurcaz kızlar azıcık daha sabredelim
Herkes ya olacak, yada olacak o kadar!

Bayılıyorum 2nizde, dostlarım, canlarım, iyi ki varsınız...
Eninde sonunda doğurcaz kızlar azıcık daha sabredelim
Herkes ya olacak, yada olacak o kadar!

bizde sana bayılırızz o zamaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sende iyiki varsın canımcımcımcımmmmmm
doğurcaz tabi ilk herzaman zordur ilki zor olsun önemli olan 3. 5. kolay olsun ahahah tavuk gibi

Yelizcimmm topigin hayirli olsun. bizde ugrariz canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…