Yelizcimmm topigin hayirli olsun. bizde ugrariz canimmm
şom ağızlı pero pozitif ol kızım birazetrafa kötü enerji yayma 35 daha ne ki beee
Bayılıyorum 2nizde, dostlarım, canlarım, iyi ki varsınız...
Eninde sonunda doğurcaz kızlar azıcık daha sabredelim
Herkes yaolacak, yada olacak o kadar!
bizde sana yavvruuuummm
Gizoşum napıyım beya ben askıya aldım ya bebişi ondan eee 29 um kuzum senin gibi körpe değilim jlohahaha bu arada yumyum günlerim heeeeeeeeee
Yeliz, nbr canm? finale cok yaklastik heyecan dorukta
gencim güzelim hahaayattttt yaşlandınız tabi 29 mu ohaaaaaaaaa
şaka yapıyorum tabisiiii kıyamam sanaa
senindemi yumyum günlerinmiş ne tisadüüüff benimdeeeee
Yxliz canimcigim haber vereyim dedim gayet iyiyim evimde dinleniyorum.senden naber kirmizi karti gormedin gormezsinde insaallaahhh:))))))
Zaman geçmiyo di mi
ne alemdesin arkadasim? senin gunun degilmiydi bugun?
Regli günüm normalde yarın hayatım, bugün test yaptım tahmin ettiğim gibi aynen koca bi -
Regli günüm normalde yarın hayatım, bugün test yaptım tahmin ettiğim gibi aynen koca bi -
nedense bana guzel haberler vericekmisin gibi geliyor hayatim. sanki hamilesin sen
bende ilk gebeliğim 38 yaşındaydı.... 17 aylık şirin bir kızım var.... allah herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.... şimdi 40 oldum ve 2 aydır deniyoruz ama benim dayanacak yüreğim kalmadı... bu ayda olmazsa 2014 e kadar filan ara veririm diyorum.... ayyy ne stress yaaa :18: geçen ay da kendimi hamiş sandım bu ay da..... daha kırmızılara 3 gün var ama bende çooktaan rahim ağrısı, arada mide bulantısı, ani hareketlerde baş dönmesi 36.9, 37.2 arası oynayan ateş, bazen sarı bazen beyaz akıntı olarak tüüüm belirtiler var hahahahahhahaaaaaaa muhtemelen piskolojik bence..... ilk hamileliğimde arada mide bulantısı birde rahim ağrısı harici hiiiç birşey hatırlamıyorum.... bu demektir ki kendimi fazla kaptırmışım..... dün kanda baktırdım ama 0,100.... ama hala ümidim var.....başka bir topiğe de yazmıştım buraya da yazmak istiyorum bu kadar çok uçmayı isteseydim uçardım sanırım :)
umarım herkeeesleer fazla beklemeden meleklerine kavuşur sağlıkla......
Hoşgeldin topicimize hayatım... Ne mutlu sana 1 cimcimen var, Allah sana bağışlasın. 2.side olur be güzelim sıkma tatlı canını. Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz. Rabbim tez zamanda tüm bebek isteyenlere hemen nasip etsin...
Hoşgeldin topicimize hayatım... Ne mutlu sana 1 cimcimen var, Allah sana bağışlasın. 2.side olur be güzelim sıkma tatlı canını. Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz. Rabbim tez zamanda tüm bebek isteyenlere hemen nasip etsin...
cnm, test yaptin mi yine bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?