+35 yaş gebelik düşünen canların topici

Yeliz, nbr canm? finale cok yaklastik heyecan dorukta

şom ağızlı pero pozitif ol kızım birazetrafa kötü enerji yayma35 daha ne ki beee

Bayılıyorum 2nizde, dostlarım, canlarım, iyi ki varsınız...
Eninde sonunda doğurcaz kızlar azıcık daha sabredelim
Herkes ya olacak, yada olacak o kadar!

bizde sana yavvruuuummm
Gizoşum napıyım beya ben askıya aldım ya bebişi ondan eee 29 um kuzum senin gibi körpe değilim jlo hahaha bu arada yumyum günlerim heeeeeeeeee

bizde sana yavvruuuummm
Gizoşum napıyım beya ben askıya aldım ya bebişi ondan eee 29 um kuzum senin gibi körpe değilim jlo hahaha bu arada yumyum günlerim heeeeeeeeee

gencim güzelim hahaayattttt yaşlandınız tabi 29 mu ohaaaaaaaaa
şaka yapıyorum tabisiiii kıyamam sanaa
senindemi yumyum günlerinmiş ne tisadüüüff benimdeeeee

gencim güzelim hahaayattttt yaşlandınız tabi 29 mu ohaaaaaaaaa
şaka yapıyorum tabisiiii kıyamam sanaa
senindemi yumyum günlerinmiş ne tisadüüüff benimdeeeee

Çalışın anacım çalışın, boş geçmeyin sakın haa, sonra 1 ay yatarsınız

Yxliz canimcigim haber vereyim dedim gayet iyiyim evimde dinleniyorum.senden naber kirmizi karti gormedin gormezsinde insaallaahhh:))))))

Yxliz canimcigim haber vereyim dedim gayet iyiyim evimde dinleniyorum.senden naber kirmizi karti gormedin gormezsinde insaallaahhh:))))))

İyi olduğuna çok sveindim 1tanem, çok yoğun 1 gün geçirdim, yeni oturdum inan. Umarım canın çok acımamıştır. Bu durumda beni düşünmüşsün yaa salasın bebeğim ama ümidim uok, haftasonuna ben kırmızı kartı yerim gibi geliyo. Neyse birlikte bakarız önümüzdeki maçlara he

bende ilk gebeliğim 38 yaşındaydı.... 17 aylık şirin bir kızım var.... allah herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.... şimdi 40 oldum ve 2 aydır deniyoruz ama benim dayanacak yüreğim kalmadı... bu ayda olmazsa 2014 e kadar filan ara veririm diyorum.... ayyy ne stress yaaa :18: geçen ay da kendimi hamiş sandım bu ay da..... daha kırmızılara 3 gün var ama bende çooktaan rahim ağrısı, arada mide bulantısı, ani hareketlerde baş dönmesi 36.9, 37.2 arası oynayan ateş, bazen sarı bazen beyaz akıntı olarak tüüüm belirtiler var hahahahahhahaaaaaaa muhtemelen piskolojik bence..... ilk hamileliğimde arada mide bulantısı birde rahim ağrısı harici hiiiç birşey hatırlamıyorum.... bu demektir ki kendimi fazla kaptırmışım..... dün kanda baktırdım ama 0,100.... ama hala ümidim var.....başka bir topiğe de yazmıştım buraya da yazmak istiyorum bu kadar çok uçmayı isteseydim uçardım sanırım :)

umarım herkeeesleer fazla beklemeden meleklerine kavuşur sağlıkla......

Hoşgeldin topicimize hayatım... Ne mutlu sana 1 cimcimen var, Allah sana bağışlasın. 2.side olur be güzelim sıkma tatlı canını. Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz. Rabbim tez zamanda tüm bebek isteyenlere hemen nasip etsin...

cnm, test yaptin mi yine bugun?

hoşbulduk :) teşekkür ederim.....evet allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…