Annenizin evide olsa o nar suyu dokülünce 'sil çamaşır suyuyla çıkar' demeniz yada dökülen kırıntıları ablanızin gırgırlamasi tuhaf geldi bana,keşke kendi işinizi kendiniz gorseydiniz. Onlarda bozulmuş belliki siz surat asıp kalkınca tepki göstermişler. Ama her ne olursa olsun evden size vurarak göndermeleri yanlış,görüşmeyin bundan sonra.hepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
getirir ama getiremez...onlardan gizli bişiy yapamaz...çok endişelendi zaten o da çok üzüldü ...bakalım ararmı bilmiyorum...annesinden çekinebilir arama konusunda....Yeğeniniz 22 yaşında değil mi?
Bence istediğinizi size gayette getirebilir.
Ayrıca annesi ve anneannesinin yaptığı rezilliği yeğeninize ödetmeyin.
Yeğeniniz de bu tip insanlar arasında büyüyeceğinden, aklı selim davranan birine, danışacağı bir büyüğe ihtiyacı var.
O sebeple bağlantıyı koparmayın.
Siz görüşmeyi düşünmüyorsunuz fakat evladınız şuan 3 yaşında.
Bir 3 yıl sonra bu yaşanılanı hatırlamayacak ve teyzesi anneannesi olmadan büyüyecek.
Görüşmek isteyecek, size sorular soracak.
Ona ne cevap verebileceksiniz?
Ya da eşinize anlattığınız gibi küçük bir tartışma sebebiyle insan ailesiyle küs olabilir mi?
Eşinize bu durumu açıklamayacağınıza göre, ortada büyük bir problem olacak ve haklıyken haksız konuma düşeceksiniz.
Eğer evladınızı düşünüyorsanız, onlarla etkileşimde olmak zorundasınız, bunu böyle bilin.
Yaşadığınız anları bayramda, özel günlerde unutacak, torunlarının el öpmesini izleyeceksiniz içiniz acısa da...
teşekkür ederim...birde ağrılarım geçse iyi olacak ama...Siz de haklısınız. Ama kendini yalnız hissetmeme açısından biraz da çıtlatmanızda fayda var bence. Kurtulmuşsunuz en azından.Geçmiş olsun
o yürek bende olsa neler yaparımda...Açıkçası bunlar bana yapılsa polise verir ve bidaha asla görüşmem
Eve onlardan habersiz girip altınları alırsanız hırsız olarak yaftalanıp suçlu duruma düşebilirsiniz. Ya altınları unutup başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz ya da önce mesaj atıp sizde bulunan şu kadar altınımı ve paralarımı almaya geleceğim lütfen tatsızlık çıkmasın deyip gidip alacaksınız. Mesajınıza cevap yazarlarsa vermiyoruz paranı falan gibi polise gittiğinizde delil olarak da kullanabilirsiniz belki.anahtar varda ben utanırım girmeye zaten sürekli evdeler çıkmazlar pek dışarı...anca beni çekiştirsinler
göstermelik iyiyiz...sürekli bir imalar bişiyler dayanılacak gibi değildi zatennasıl bir şey bu anlamadım ailenle normal de de kötü müsünüz?
Tamamne kadar şanslısın hemen anneni ara ve annen olduğu için çok mutlu olduğunu söyle
İnsan kendine sahip çıkmalı çıkmazsa ailesi bile bunları yapmaktan çekinmez 35 yaşında ki kadına.o yürek bende olsa neler yaparımda...
bilmiyorum ki o kadar olayı büyütürsem eşimde duyacak yada yeğenimden isterim o söylesin bir verirlerse onunla bi yerde buluşup alırım ama bu ara hiç olacak bişiy değil benceEve onlardan habersiz girip altınları alırsanız hırsız olarak yaftalanıp suçlu duruma düşebilirsiniz. Ya altınları unutup başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz ya da önce mesaj atıp sizde bulunan şu kadar altınımı ve paralarımı almaya geleceğim lütfen tatsızlık çıkmasın deyip gidip alacaksınız. Mesajınıza cevap yazarlarsa vermiyoruz paranı falan gibi polise gittiğinizde delil olarak da kullanabilirsiniz belki.
aslında sıkmadım menesa ciddiyim bak sadece kucakladım ama öfkeden belki farketmedim diye eve gelir gelmez soydum çocuğu hiç bi yerinde bişiy yoktu ve kızım hemen morarır bi yerini sıksanSen cocugu SIKTIN diye kizdilar öylemi ?
Peki onlarin yaptigi ne SIDDET hemde cocugun önünde.
Birdaha asla gitmezdim ben ne anneme nede ablama..ne bicim anne ve abla bunlar..
sakin biridir...ama bu olayı ilerde aleyhime kullanacak yapıda sinsiliği vardır ....bende yitirdim merhametimi bunlara karşı ...20bine yakın altın ve param var evet....ama şuan istersem inadına vermezler diye çekiniyorumEşin nasıl bir yapıda? Sinirli mi?
Şu nedenle soruyorum, şimdi illa ki bir gün "annenlere gidelim" önerisinde bulunacak. Veya senin neden gitmediğini bilmek isteyecek.
Eğer sinirli, gözü hemen dönen bir adamsa anlatma. Valla üstlerine salmak çok iyi ve rahatlatıcı bir fikir gibi gözükse de değil malesef.
Yok aklı selim, sakin bir adamsa olayı anlat, en fazla telefon açıp açar ağzını yumar gözünü. Yani öyle umuyorum, her şekilde çok sinir bozucu bir olay bu. Ya anneni geçtim ablam diyorsun, benim de kız kardeşim var yemin ederim annem babam böyle bir hareket yapıcak evi başlarına yıkarım.
Sana gelince bilmiyorum belki bana konuşmak kolaydır, çünkü pek merhametli değilim, aynı durumda olsam değil evlerine gitmek susuzluktan geberiyoruz deseler 1 damla su vermem. Her türlü iletişimi kes, ne halt ederlerse etsinler. Tamam anne-abla et tırnaktan ayrılmaz ama tükürürüm böyle anneliğe ablalığa.
Sen çocuğunla ilgilen, eşinle ilgilen. Bir para mevzusu dönmüş tam okumadım ama bunlarda paran filan varsa hiç utanmana gerek yok hemen geri iste. Bir daha muhatap olma. Ayyyy sinirden başım ağrıdı ya!
Ya çocuk senin çocuğun o sinirle sıkadabilirsin tamam doğru bi haraket değil bu ama kucağında çocuk olduğu halde iki kişi olup saldıran beyinsizlermi şiddetin kötü olduğunu savunuyor bu ne saçmalık ya konuşma bidaha zaten para mevzularindanda pek sağlam insan değil ailen kusura bakma ama gerçek buaslında sıkmadım menesa ciddiyim bak sadece kucakladım ama öfkeden belki farketmedim diye eve gelir gelmez soydum çocuğu hiç bi yerinde bişiy yoktu ve kızım hemen morarır bi yerini sıksan
Altınlarınızı alın, mahkemeye verme sebebi altınlar. Nakit parayı alamazsınız unutun ama altınlarınızı bırakmayın, gerekirse eşinize altın meselesini anlatın.karşılıklı birbirimizi reddettik...görüşmeyiz artık sadece altınlarım bi miktar nakitim kaldı ...eşime söylemeye utanıyorum...35 yaşındayım beni dövdüler nasıl diyeyim..üstelik çocuk kucağımdayken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?