35 yaşında kafaya yumruk...

nasıl bir şey bu anlamadım ailenle normal de de kötü müsünüz?

Annenizin evide olsa o nar suyu dokülünce 'sil çamaşır suyuyla çıkar' demeniz yada dökülen kırıntıları ablanızin gırgırlamasi tuhaf geldi bana,keşke kendi işinizi kendiniz gorseydiniz. Onlarda bozulmuş belliki siz surat asıp kalkınca tepki göstermişler. Ama her ne olursa olsun evden size vurarak göndermeleri yanlış,görüşmeyin bundan sonra.

getirir ama getiremez...onlardan gizli bişiy yapamaz...çok endişelendi zaten o da çok üzüldü ...bakalım ararmı bilmiyorum...annesinden çekinebilir arama konusunda....
diğer konularda haklısınız eşim bugün yarın sorar neden gitmedin diye

anahtar varda ben utanırım girmeye zaten sürekli evdeler çıkmazlar pek dışarı...anca beni çekiştirsinler
Eve onlardan habersiz girip altınları alırsanız hırsız olarak yaftalanıp suçlu duruma düşebilirsiniz. Ya altınları unutup başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz ya da önce mesaj atıp sizde bulunan şu kadar altınımı ve paralarımı almaya geleceğim lütfen tatsızlık çıkmasın deyip gidip alacaksınız. Mesajınıza cevap yazarlarsa vermiyoruz paranı falan gibi polise gittiğinizde delil olarak da kullanabilirsiniz belki.

Sen cocugu SIKTIN diye kizdilar öylemi ?
Peki onlarin yaptigi ne SIDDET hemde cocugun önünde.
Birdaha asla gitmezdim ben ne anneme nede ablama..ne bicim anne ve abla bunlar..

Eşin nasıl bir yapıda? Sinirli mi?
Şu nedenle soruyorum, şimdi illa ki bir gün "annenlere gidelim" önerisinde bulunacak. Veya senin neden gitmediğini bilmek isteyecek.
Eğer sinirli, gözü hemen dönen bir adamsa anlatma. Valla üstlerine salmak çok iyi ve rahatlatıcı bir fikir gibi gözükse de değil malesef.
Yok aklı selim, sakin bir adamsa olayı anlat, en fazla telefon açıp açar ağzını yumar gözünü. Yani öyle umuyorum, her şekilde çok sinir bozucu bir olay bu. Ya anneni geçtim ablam diyorsun, benim de kız kardeşim var yemin ederim annem babam böyle bir hareket yapıcak evi başlarına yıkarım.
Sana gelince bilmiyorum belki bana konuşmak kolaydır, çünkü pek merhametli değilim, aynı durumda olsam değil evlerine gitmek susuzluktan geberiyoruz deseler 1 damla su vermem. Her türlü iletişimi kes, ne halt ederlerse etsinler. Tamam anne-abla et tırnaktan ayrılmaz ama tükürürüm böyle anneliğe ablalığa.
Sen çocuğunla ilgilen, eşinle ilgilen. Bir para mevzusu dönmüş tam okumadım ama bunlarda paran filan varsa hiç utanmana gerek yok hemen geri iste. Bir daha muhatap olma. Ayyyy sinirden başım ağrıdı ya!

bilmiyorum ki o kadar olayı büyütürsem eşimde duyacak yada yeğenimden isterim o söylesin bir verirlerse onunla bi yerde buluşup alırım ama bu ara hiç olacak bişiy değil bence

Sen cocugu SIKTIN diye kizdilar öylemi ?
Peki onlarin yaptigi ne SIDDET hemde cocugun önünde.
Birdaha asla gitmezdim ben ne anneme nede ablama..ne bicim anne ve abla bunlar..
aslında sıkmadım menesa ciddiyim bak sadece kucakladım ama öfkeden belki farketmedim diye eve gelir gelmez soydum çocuğu hiç bi yerinde bişiy yoktu ve kızım hemen morarır bi yerini sıksan

sakin biridir...ama bu olayı ilerde aleyhime kullanacak yapıda sinsiliği vardır ....bende yitirdim merhametimi bunlara karşı ...20bine yakın altın ve param var evet....ama şuan istersem inadına vermezler diye çekiniyorum

malınız mülkünüz ne varsa onları hemen bi banka kasasına koymak en güzeli
sadece aranın bozulması degıl onların evındeyken de baslarına bırsey gelebılır

eşinize de bu olaylardan hıc bahsetmemenızı onerırım

aslında sıkmadım menesa ciddiyim bak sadece kucakladım ama öfkeden belki farketmedim diye eve gelir gelmez soydum çocuğu hiç bi yerinde bişiy yoktu ve kızım hemen morarır bi yerini sıksan
Ya çocuk senin çocuğun o sinirle sıkadabilirsin tamam doğru bi haraket değil bu ama kucağında çocuk olduğu halde iki kişi olup saldıran beyinsizlermi şiddetin kötü olduğunu savunuyor bu ne saçmalık ya konuşma bidaha zaten para mevzularindanda pek sağlam insan değil ailen kusura bakma ama gerçek bu

Okumaya başladığımda tavrını abartılı bulmuştum ama annen ve kız kardeşin.... Özür dilerim ama tedaviye ihtiyaçları var bence.

üzücü bir durum açıkçası diğer konularını okumadım ama fazla yakın olmaman en doğrusu bu durumda annen ablanda olsa onlar. küçücük olaydan bunları yaşatmaları tehlikeli geldi bana.

Altınlarınızı alın, mahkemeye verme sebebi altınlar. Nakit parayı alamazsınız unutun ama altınlarınızı bırakmayın, gerekirse eşinize altın meselesini anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…