yok bilmiyor o söylemeye utandım koca kadınım sonuçta ve dayak yedim resmeneşin biliyor mu bu durumu sakın görüşme ailenle en azında bir kaç ay tavrını da koy... off :s
karışık değil aslında eşim kızmaz ama almazda muhatap olmaz böyle bir konuya dahil olmazOo sizin durum çok karışık. Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.
tek başıma olsam yine anlayacağım ....anlamak derken beni vsünler rahat rahat değil tabiki ama çocuk varken olması çok kötü oldu
şuan götürmeyi yada görüşmeyi düşünmüyorum çünkü beni geç çocuğuma bunu yaşatmaya hakları yoktuÜzüldüm hem de çok...
Size burada görüşmeyin diyemem, evladınız için.
Bayramda seyranda mecburen götüreceksiniz torunları o çünkü.
Ama kişisel olarak bağlantınızı koparın.
Eşinize de lütfen ama lütfen anlatmayın, duymasın hiçbir şekilde bu olayı.
Ailenize olan saygısı devam etmeli eşinizin.
Belki yiyeğininizle oturup konuşsanız, yaşı da büyükmüş.
Beraber bir yol bulmaya çalışabilirsiniz.
biriktirmeselerdi o zaman bir sorun varsa konuşsalardı....annenden uzak olduğun için fazla duygusal davranıyorsun bence....anne var annecik var....Bide onlardan dinlemek lazım bu kadar sert tepki verdiklerine göre daha önceden birikmiş şeyler vardır muhtemelen haklı veya haksızlar bu beni.ilgilendirmez ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar anne ve baba senind çocuğun var ve o çacuğa senden daha fazla katlanabilen üzülen vs. kimse yoktur. verdiği değeri göremezse insan hırçınlaşır anneninde kırıldığı noktalar vardır. Ha yoksa bile o bi anne ve anne olması bütün hatalarını kusurlarını örter. Annenizin yanınızda olmasının kıymetini bilin yanlış anlaşılmasın annem hayatta çok şükür sadece annemden uzak bi şehirdeyim ve bence hayatta en en en kötü hatta enlere sığmayacak kadar kötü tek şey annesizlik. Allah korusun şu an başınıza bişe gelse en çok üzülecek kişi yine annenizdir. Duydınuzmu bilmem ama bütün acılar kalbi teğet geçermiş sadece evlat ve kardeş acısı kalbin ortasından geçermiş. Düşünün bence
çocuğumu birde karakollarda süründürmek istemiyorum ve ilahi adalete inanıyorumbu ne yaa..!!!! ne hata yapmış olursanız olun en beterini bile (ki hata yapmamışsınız gayet mantıklı bir şey sizin isteğiniz sizin cocugunuz elbette siz dilediğiniz gibi yetiştireceksiniz yahu...!) yinede şiddete hakları yok polise versen resmen ceza alırlar ya yuh
şuan götürmeyi yada görüşmeyi düşünmüyorum çünkü beni geç çocuğuma bunu yaşatmaya hakları yoktu
eşime anlatmadım zaten...yeğenim ne yapacakki...altınları falan alıp getiremez bana
paraların yerini bilmiyorumda sadece altınları biliyorum ama hırsız gibi girip almak nasıl olur bilemedimkitatlım ailenin evde olmadığı bir gün gidip alsan anahtar falan yok mu sende yiğeninden iste bi şekilde al o paralarını...
zaten karakol olayı bence de olmaz canım naparlarsa yapsınlar ailen...ancak parayı vermezlerse gözünü korkutabilirsin şikayet etcem vs diye...ama dediğim gibi yiğenn le konuş yedek anahtar yaptr gerekirse al o altınlarını..çocuğumu birde karakollarda süründürmek istemiyorum ve ilahi adalete inanıyorum
paraların yerini bilmiyorumda sadece altınları biliyorum ama hırsız gibi girip almak nasıl olur bilemedimki
Yeğeniniz 22 yaşında değil mi?şuan götürmeyi yada görüşmeyi düşünmüyorum çünkü beni geç çocuğuma bunu yaşatmaya hakları yoktu
eşime anlatmadım zaten...yeğenim ne yapacakki...altınları falan alıp getiremez bana
maalesef bunlarla 30 yıl geçirdim ...beni soyup soğana çevirdiler.sonra evlendim tüm borçlar sıfırlandı dediler.nikahta takılan bir ata liram kınada toplanan tüm paralar yokkkkkkkbu kişilerin öz annen öz ablan olduğuna eminmisin? terbiyesizler
karşılıklı birbirimizi reddettik...görüşmeyiz artık sadece altınlarım bi miktar nakitim kaldı ...eşime söylemeye utanıyorum...35 yaşındayım beni dövdüler nasıl diyeyim..üstelik çocuk kucağımdayken...
anahtar varda ben utanırım girmeye zaten sürekli evdeler çıkmazlar pek dışarı...anca beni çekiştirsinlerzaten kara
zaten karakol olayı bence de olmaz canım naparlarsa yapsınlar ailen...ancak parayı vermezlerse gözünü korkutabilirsin şikayet etcem vs diye...ama dediğim gibi yiğenn le konuş yedek anahtar yaptr gerekirse al o altınlarını..
ne kadar şanslısın hemen anneni ara ve annen olduğu için çok mutlu olduğunu söylebu nasıl aabla anne
bilmiyorum ki utanırım yapamam gibi geliyor...isterim ama ne zaman şuan nefret doluyumvalla canım şana yumrukla girişen bi anneden kendi paranı almışsın çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?