35 yaşında kafaya yumruk...

Bide onlardan dinlemek lazım bu kadar sert tepki verdiklerine göre daha önceden birikmiş şeyler vardır muhtemelen haklı veya haksızlar bu beni.ilgilendirmez ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar anne ve baba senind çocuğun var ve o çacuğa senden daha fazla katlanabilen üzülen vs. kimse yoktur. verdiği değeri göremezse insan hırçınlaşır anneninde kırıldığı noktalar vardır. Ha yoksa bile o bi anne ve anne olması bütün hatalarını kusurlarını örter. Annenizin yanınızda olmasının kıymetini bilin yanlış anlaşılmasın annem hayatta çok şükür sadece annemden uzak bi şehirdeyim ve bence hayatta en en en kötü hatta enlere sığmayacak kadar kötü tek şey annesizlik. Allah korusun şu an başınıza bişe gelse en çok üzülecek kişi yine annenizdir. Duydınuzmu bilmem ama bütün acılar kalbi teğet geçermiş sadece evlat ve kardeş acısı kalbin ortasından geçermiş. Düşünün bence

tek başıma olsam yine anlayacağım ....anlamak derken beni vsünler rahat rahat değil tabiki ama çocuk varken olması çok kötü oldu

bu ne yaa..!!!! ne hata yapmış olursanız olun en beterini bile (ki hata yapmamışsınız gayet mantıklı bir şey sizin isteğiniz sizin cocugunuz elbette siz dilediğiniz gibi yetiştireceksiniz yahu...!) yinede şiddete hakları yok polise versen resmen ceza alırlar ya yuh

şuan götürmeyi yada görüşmeyi düşünmüyorum çünkü beni geç çocuğuma bunu yaşatmaya hakları yoktu
eşime anlatmadım zaten...yeğenim ne yapacakki...altınları falan alıp getiremez bana

biriktirmeselerdi o zaman bir sorun varsa konuşsalardı....annenden uzak olduğun için fazla duygusal davranıyorsun bence....anne var annecik var....

çocuğumu birde karakollarda süründürmek istemiyorum ve ilahi adalete inanıyorum

tatlım ailenin evde olmadığı bir gün gidip alsan anahtar falan yok mu sende yiğeninden iste bi şekilde al o paralarını...

tatlım ailenin evde olmadığı bir gün gidip alsan anahtar falan yok mu sende yiğeninden iste bi şekilde al o paralarını...
paraların yerini bilmiyorumda sadece altınları biliyorum ama hırsız gibi girip almak nasıl olur bilemedimki

zaten kara
çocuğumu birde karakollarda süründürmek istemiyorum ve ilahi adalete inanıyorum
zaten karakol olayı bence de olmaz canım naparlarsa yapsınlar ailen...ancak parayı vermezlerse gözünü korkutabilirsin şikayet etcem vs diye...ama dediğim gibi yiğenn le konuş yedek anahtar yaptr gerekirse al o altınlarını..

Yeğeniniz 22 yaşında değil mi?
Bence istediğinizi size gayette getirebilir.
Ayrıca annesi ve anneannesinin yaptığı rezilliği yeğeninize ödetmeyin.
Yeğeniniz de bu tip insanlar arasında büyüyeceğinden, aklı selim davranan birine, danışacağı bir büyüğe ihtiyacı var.
O sebeple bağlantıyı koparmayın.

Siz görüşmeyi düşünmüyorsunuz fakat evladınız şuan 3 yaşında.
Bir 3 yıl sonra bu yaşanılanı hatırlamayacak ve teyzesi anneannesi olmadan büyüyecek.
Görüşmek isteyecek, size sorular soracak.
Ona ne cevap verebileceksiniz?
Ya da eşinize anlattığınız gibi küçük bir tartışma sebebiyle insan ailesiyle küs olabilir mi?
Eşinize bu durumu açıklamayacağınıza göre, ortada büyük bir problem olacak ve haklıyken haksız konuma düşeceksiniz.
Eğer evladınızı düşünüyorsanız, onlarla etkileşimde olmak zorundasınız, bunu böyle bilin.
Yaşadığınız anları bayramda, özel günlerde unutacak, torunlarının el öpmesini izleyeceksiniz içiniz acısa da...

bu kişilerin öz annen öz ablan olduğuna eminmisin? terbiyesizler
maalesef bunlarla 30 yıl geçirdim ...beni soyup soğana çevirdiler.sonra evlendim tüm borçlar sıfırlandı dediler.nikahta takılan bir ata liram kınada toplanan tüm paralar yokkkkkkk

Siz de haklısınız. Ama kendini yalnız hissetmeme açısından biraz da çıtlatmanızda fayda var bence. Kurtulmuşsunuz en azından.Geçmiş olsun

anahtar varda ben utanırım girmeye zaten sürekli evdeler çıkmazlar pek dışarı...anca beni çekiştirsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…