oh iyi olmuş bana o zaman canınıza değsin....Ne yalan soyliyim su cok tripli ,korumaci annelere benim yapmak isteyip ,yapmadigim seyi yapmislar :)) bu birgunluk mesele degildir
zaten görüşmeyeceğim fakat eşime durumu nasıl izah edeceğim yada orada kalan altınları nasıl alacağım bunlar muamma...Eski konularınıza da göz gezdirdim. Ve hiç şaşırmadım bu yaptıklarına.
Bence görüşmeyin artık onlarla.
annenne ablanin akil sagligi yerindemi
yuhhhh gercekten
ne kadar siddet bagimlisi bir aile!
manyaklar kesin hic normal degil.
mezarinada gitmeyin cidden bu ne ya!!!
teşekkür ederim .... bilmiyorum olabilirmi ....biraz zaman geçince deneyeceğim almayı amane şekilde bilmiyorumBenim aklıma altınlara yatmak için bu komployu oluşturdukları geldi.
Keske altınları onlara vermek yerine bankaya koysaydınız
Bu arada geçmiş olsun.
teşekkür ederim .... bilmiyorum olabilirmi ....biraz zaman geçince deneyeceğim almayı amane şekilde bilmiyorum
deneyeceğim ama verirler mi bilmiyorum kiBana öyle geldi.
Psikolojik sorunları var ikisininde bence yeğeninizden isteseniz.
hepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
olamıyorum işte kızımla yalnızım eşim işte şuan...gitsem bile eşimden utanıyorum böyle bişiyi nasıl açıklarım...aslında çok haklısınız ama bunu yapamayacağım hem kızım yine hırpalanacak hem eşim ....korkuyorumTüm sayfaları okuyamadım. Yazan oldu mu bilmiyorum. Bence hemen higip haklarında şikayetçi olun. Hem size fiziksel şiddet uyguladıkları hem de çocuğunuza psikolojik travma yaşattıkları için. Bunu yapan kayınvalideniz ve görümceniz olsa veya sadece eşiniz olsa herkes böyle söylerdi. Arada kan bağı olanların birbirine zarar verme hakkı mı oluyor da bu durumda aynısı söylemiyor? Bence geciktirmedin şikayetçi olun.
zaten görüşmeyeceğim fakat eşime durumu nasıl izah edeceğim yada orada kalan altınları nasıl alacağım bunlar muamma...
cidden bu zor bi karar benim için ...eşim zaten işte ...olayı da bilmiyor...küçük bi tartışma sanıyor...ne yapacağım ve nasıl yapacağım hiç bilmiyorumBunu yeni gördüm. Bu gece eşinizle ve güvendiğiniz arkadaşlarınızla toplu halde gidip alın bence. Veya şikayetçi olup, polis eşliğinde gidip alın. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
olamıyorum işte kızımla yalnızım eşim işte şuan...gitsem bile eşimden utanıyorum böyle bişiyi nasıl açıklarım...aslında çok haklısınız ama bunu yapamayacağım hem kızım yine hırpalanacak hem eşim ....korkuyorum
sağol çok teşekkür ederim ...eşimi seviyorum ama ilerde bu olayı bana kullanabilecek potansiyele sahip ....her anlamda çıkmazdayımOnlar da buna güveniyordur belki. Sanırım şiddete bu kadar meyilli iki insan ortada çekiştirip şiddet uygulayacak kişi kalmadığında birbirlerine düşer.
Ben olsam eşime anlatıp ondan destek alırdım. Kucağında çocuğunuz varken babası ve abisi eşinizin kafasını yumruklasa, siz ona destek olmak istemez miydiniz? Siz ona şikayetçi ol demez miydiniz? Yine de siz bilirsiniz. İleride anlattığınız için pişman olmanızı da istemem. İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.
Üvey olsan böyle davranılmaz annen ,ablan ama kuzum manyakmı bunlar neyin siniri neyin öfkesi bu şaşırdım kaldım insanlık dışıhepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
şu şartlarda gidilmez zaten ...kızıma hep iyi davranırlardı aslında...bugün de kötü davranmadılar ...sadece yanlış bişiy yaptı bende düzeltmeye çalıştım ...daha kötü oldu ola kızıma oldu...Sizinki aile degilmis afedersiniz de
Bir daha cocukla beraber gitmeyin o eve çocuğunuzu da göndermeyin
Üvey olsan böyle davranılmaz annen ,ablan ama kuzum manyakmı bunlar neyin siniri neyin öfkesi bu şaşırdım kaldım insanlık dışı
sürekli olan bişiy değil bu ilk oldu bir de 16 yaşlarında olmuştu...demekki bende bi sorun var...ne kendimi ne kızımı koruyamadımsok sok sok nasi siddet yuklu bi aile ne denilir bilemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?