35 yaşında kafaya yumruk...

Eski konularınıza da göz gezdirdim. Ve hiç şaşırmadım bu yaptıklarına.
Bence görüşmeyin artık onlarla.
zaten görüşmeyeceğim fakat eşime durumu nasıl izah edeceğim yada orada kalan altınları nasıl alacağım bunlar muamma...

yuhhhh gercekten
ne kadar siddet bagimlisi bir aile!
manyaklar kesin hic normal degil.
mezarinada gitmeyin cidden bu ne ya!!!

eski konularımdada psikolojik şiddetin bir kısmı var....gitmem zaten ...semti bile değiştirmek uzaklaşmak istiyorum

Reactions: nio
Benim aklıma altınlara yatmak için bu komployu oluşturdukları geldi.
Keske altınları onlara vermek yerine bankaya koysaydınız
Bu arada geçmiş olsun.

Benim aklıma altınlara yatmak için bu komployu oluşturdukları geldi.
Keske altınları onlara vermek yerine bankaya koysaydınız
Bu arada geçmiş olsun.
teşekkür ederim .... bilmiyorum olabilirmi ....biraz zaman geçince deneyeceğim almayı amane şekilde bilmiyorum

Tüm sayfaları okuyamadım. Yazan oldu mu bilmiyorum. Bence hemen gidip haklarında şikayetçi olun. Hem size fiziksel şiddet uyguladıkları hem de çocuğunuza psikolojik travma yaşattıkları için. Bunu yapan kayınvalideniz ve görümceniz olsa veya sadece eşiniz olsa herkes böyle söylerdi. Arada kan bağı olanların birbirine zarar verme hakkı mı oluyor da bu durumda aynısı söylemiyor? Bence bir an önce haklarında şikayetçi olun.

olamıyorum işte kızımla yalnızım eşim işte şuan...gitsem bile eşimden utanıyorum böyle bişiyi nasıl açıklarım...aslında çok haklısınız ama bunu yapamayacağım hem kızım yine hırpalanacak hem eşim ....korkuyorum

zaten görüşmeyeceğim fakat eşime durumu nasıl izah edeceğim yada orada kalan altınları nasıl alacağım bunlar muamma...

Bunu yeni gördüm. Bu gece eşinizle ve güvendiğiniz arkadaşlarınızla toplu halde gidip alın bence. Veya şikayetçi olup, polis eşliğinde gidip alın. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.

Bunu yeni gördüm. Bu gece eşinizle ve güvendiğiniz arkadaşlarınızla toplu halde gidip alın bence. Veya şikayetçi olup, polis eşliğinde gidip alın. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
cidden bu zor bi karar benim için ...eşim zaten işte ...olayı da bilmiyor...küçük bi tartışma sanıyor...ne yapacağım ve nasıl yapacağım hiç bilmiyorum

Onlar da buna güveniyordur belki. Sanırım şiddete bu kadar meyilli iki insan ortada çekiştirip şiddet uygulayacak kişi kalmadığında birbirlerine düşer.

Ben olsam eşime anlatıp ondan destek alırdım. Kucağında çocuğunuz varken babası ve abisi eşinizin kafasını yumruklasa, siz ona destek olmak istemez miydiniz? Siz ona şikayetçi ol demez miydiniz? Yine de siz bilirsiniz. İleride anlattığınız için pişman olmanızı da istemem. İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.

sağol çok teşekkür ederim ...eşimi seviyorum ama ilerde bu olayı bana kullanabilecek potansiyele sahip ....her anlamda çıkmazdayım

Sizinki aile degilmis afedersiniz de
Bir daha cocukla beraber gitmeyin o eve çocuğunuzu da göndermeyin

Üvey olsan böyle davranılmaz annen ,ablan ama kuzum manyakmı bunlar neyin siniri neyin öfkesi bu şaşırdım kaldım insanlık dışı

Sizinki aile degilmis afedersiniz de
Bir daha cocukla beraber gitmeyin o eve çocuğunuzu da göndermeyin
şu şartlarda gidilmez zaten ...kızıma hep iyi davranırlardı aslında...bugün de kötü davranmadılar ...sadece yanlış bişiy yaptı bende düzeltmeye çalıştım ...daha kötü oldu ola kızıma oldu...

Üvey olsan böyle davranılmaz annen ,ablan ama kuzum manyakmı bunlar neyin siniri neyin öfkesi bu şaşırdım kaldım insanlık dışı

sanırım bunlar başka davranışlarıma sinir oluyordu bu patlama oldu kızımı bahane edip saldırdılar...öyle bir vuruyorlardıki bi yandan kızımı tutuyorum kucağımda diğer elimle kafamı koruyorum...kabus gibiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…