35 yaşında kafaya yumruk...

Ya ne diyeyim.. Sinsi demek. Doğru söylüyorsun sırf inadına vermezler paranı. Eşin de dediğin gibiyse devreye onu sokup alman da güç.

yaa onlar o parayı geri verecek olsalar baskıyla almazlardı zaten saf olmayın.ne alaka yani onlarda niye duruyo ki zaten.ben anlamadım hem aramız hiç iyi değildi hep bunları çektim diyosunuz hem de gidip önceden 20 bin para emanet ediyosunuz.o paranın şu an çoktan harcanmış olma ihtimali bile var.sadece tek mesaj atın paramı getirin güzellikle verin yoksa darp raporu da aldım sizi yarın savclığa şikayet ediyorum diceksiniz.siz daha yapamam edemem çekinirim utanırım derseniz yapılacak bişey kalmaz size.

İnsan kendine sahip çıkmalı çıkmazsa ailesi bile bunları yapmaktan çekinmez 35 yaşında ki kadına.
hep alttan alırsan madi manevi sömürülmeye sus sen küçüksün dediklerinde susarsan yaparlar tabii haklısın yani

alabilirsem öyle yapacağım zaten hemen...yok anlatmadım tartıştık dedim ama detay vermedim hiç

ayrıca kınadaki nişandaki paramı da aldılar diyosunuz daha ne diye götürüp üstüne diğerlerini de verdiniz ben anlamadım sizi valla

neden kusura bakayım...yazlığını bana döşeten ev alırken varımı yoğumu önüne sunduğum nankörler bunlar ...sonrada evlendin hesaplar sıfırlandı diyen uyanık lar bunlar

Höööhhhh yaniiii yerinizde olsam çocuğu kucağımdan indirip elime terligi aldığım gibi suratlarına şakkk diye yapıştirirdm

üzücü bir durum açıkçası diğer konularını okumadım ama fazla yakın olmaman en doğrusu bu durumda annen ablanda olsa onlar. küçücük olaydan bunları yaşatmaları tehlikeli geldi bana.
dedim ya hep göstermelikti ....yarın birgün bişiy olur ailemdir dedim...ama 3 yaşındaki çocukla boşanırsan ev tutarsın dediler....haftada 3 gün orda kalıyordum eşim gececiyken bi ton alışveriş yapıyodu sussunlar diye...kim çeker 3 gün diyolardı sadece gece yatmaya gittiğim halde ama 2 aya yakındır evimde kalıyordum zaten şimdide tümden bitti

Ya ne diyeyim.. Sinsi demek. Doğru söylüyorsun sırf inadına vermezler paranı. Eşin de dediğin gibiyse devreye onu sokup alman da güç.
evet fena sinsidir eşimde...evet çok zor yani durum

baskı derken burda daha güvenli işte ilerde bişiy olur evden aniden çıkman gerekir (eşimle kavga vs..)orda kalır dediler...bilmiyorum harcamamışlardır ama çeyreklerden tırtıklama yaparlar o konuda eminim...leş yiyici annemin huyudur o çünkü...anne demeye bile utanıyorum

Höööhhhh yaniiii yerinizde olsam çocuğu kucağımdan indirip elime terligi aldığım gibi suratlarına şakkk diye yapıştirirdm
çok ağladı teyzesi kıyamadım....bir an önce uzaklaşmak istedim yoksa bende fenayım ama çocuk varken olmazdı yani

Ne yalan soyliyim su cok tripli ,korumaci annelere benim yapmak isteyip ,yapmadigim seyi yapmislar :)) bu birgunluk mesele degildir

aAa...ne biçim insanlar ne cahil ne ahmak insanlar ya

İşte ben de bunu söylemek istiyorum....öğretmen kızdı diye sınıfa dalar, Anneanne babaanne hala teyze kızdı diye görüşmez, el kadar çocuğun özgüveni zedelenmesin diye büyüğe saygı büyüğüne cevap vermeme vb. Öğretilmez..iki büyük konuşurken 5 yaşındaki bebe araya dalar şirin baba şirineye şöyle dedi diye başlar iki koca insan sohbeti keser 45dk çocuğun muhabbetini dinler...başlarım böyle özgüvene arkadaş.

Sanki İsviçre'de yaşıyoruz.

Sonra da o çocuk garip birsey oluyor. Sen sannediyorsun çocuk ozguvenli oldu....aslında yazık helak oldu o çocuk.

Eski konularınıza da göz gezdirdim. Ve hiç şaşırmadım bu yaptıklarına.
Bence görüşmeyin artık onlarla.

yuhhhh gercekten
ne kadar siddet bagimlisi bir aile!
manyaklar kesin hic normal degil.
mezarinada gitmeyin cidden bu ne ya!!!

daha dun tv de gosterdiler yebi dogan cocugu terketmisler ve cocuk copte olu bulundu.
ama o da bir anne tum kusurlari ortulmeli!
evlat acisi kalbini delmistir hi hi evet evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…