Ya ne diyeyim.. Sinsi demek. Doğru söylüyorsun sırf inadına vermezler paranı. Eşin de dediğin gibiyse devreye onu sokup alman da güç.sakin biridir...ama bu olayı ilerde aleyhime kullanacak yapıda sinsiliği vardır ....bende yitirdim merhametimi bunlara karşı ...20bine yakın altın ve param var evet....ama şuan istersem inadına vermezler diye çekiniyorum
hep alttan alırsan madi manevi sömürülmeye sus sen küçüksün dediklerinde susarsan yaparlar tabii haklısın yaniİnsan kendine sahip çıkmalı çıkmazsa ailesi bile bunları yapmaktan çekinmez 35 yaşında ki kadına.
alabilirsem öyle yapacağım zaten hemen...yok anlatmadım tartıştık dedim ama detay vermedim hiçmalınız mülkünüz ne varsa onları hemen bi banka kasasına koymak en güzeli
sadece aranın bozulması degıl onların evındeyken de baslarına bırsey gelebılır
eşinize de bu olaylardan hıc bahsetmemenızı onerırım
neden kusura bakayım...yazlığını bana döşeten ev alırken varımı yoğumu önüne sunduğum nankörler bunlar ...sonrada evlendin hesaplar sıfırlandı diyen uyanık lar bunlarYa çocuk senin çocuğun o sinirle sıkadabilirsin tamam doğru bi haraket değil bu ama kucağında çocuk olduğu halde iki kişi olup saldıran beyinsizlermi şiddetin kötü olduğunu savunuyor bu ne saçmalık ya konuşma bidaha zaten para mevzularindanda pek sağlam insan değil ailen kusura bakma ama gerçek bu
kusura bakmadım duygu ....belkide bilerek yaptılar bilmiyoruzkiOkumaya başladığımda tavrını abartılı bulmuştum ama annen ve kız kardeşin.... Özür dilerim ama tedaviye ihtiyaçları var bence.
dedim ya hep göstermelikti ....yarın birgün bişiy olur ailemdir dedim...ama 3 yaşındaki çocukla boşanırsan ev tutarsın dediler....haftada 3 gün orda kalıyordum eşim gececiyken bi ton alışveriş yapıyodu sussunlar diye...kim çeker 3 gün diyolardı sadece gece yatmaya gittiğim halde ama 2 aya yakındır evimde kalıyordum zaten şimdide tümden bittiüzücü bir durum açıkçası diğer konularını okumadım ama fazla yakın olmaman en doğrusu bu durumda annen ablanda olsa onlar. küçücük olaydan bunları yaşatmaları tehlikeli geldi bana.
evet fena sinsidir eşimde...evet çok zor yani durumYa ne diyeyim.. Sinsi demek. Doğru söylüyorsun sırf inadına vermezler paranı. Eşin de dediğin gibiyse devreye onu sokup alman da güç.
baskı derken burda daha güvenli işte ilerde bişiy olur evden aniden çıkman gerekir (eşimle kavga vs..)orda kalır dediler...bilmiyorum harcamamışlardır ama çeyreklerden tırtıklama yaparlar o konuda eminim...leş yiyici annemin huyudur o çünkü...anne demeye bile utanıyorumyaa onlar o parayı geri verecek olsalar baskıyla almazlardı zaten saf olmayın.ne alaka yani onlarda niye duruyo ki zaten.ben anlamadım hem aramız hiç iyi değildi hep bunları çektim diyosunuz hem de gidip önceden 20 bin para emanet ediyosunuz.o paranın şu an çoktan harcanmış olma ihtimali bile var.sadece tek mesaj atın paramı getirin güzellikle verin yoksa darp raporu da aldım sizi yarın savclığa şikayet ediyorum diceksiniz.siz daha yapamam edemem çekinirim utanırım derseniz yapılacak bişey kalmaz size.
çok ağladı teyzesi kıyamadım....bir an önce uzaklaşmak istedim yoksa bende fenayım ama çocuk varken olmazdı yaniHöööhhhh yaniiiiyerinizde olsam çocuğu kucağımdan indirip elime terligi aldığım gibi suratlarına şakkk diye yapıştirirdm
hepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
Çocuk şu an 7 yaşında ve kendi annesine babasına bile azar işittiğinde sen kimsin, benim özel hayatıma karışamazsın, beğenmiyorsan defol git, burası benim evim istediğimi yaparım,sen her şeye karışma, su getirir misin dediklerinde ben senin hizmetçin miyim diyor.Ne laftan ne sözden anlıyor.Kendi de bir canavar yetiştirdiğinin farkında ama iş işten geçti.
Annesi kötülüğünü istemiyorsa teyzesi,halası,annanesi babannesi de istemez tabi ki ama bunu şimdiki annelere anlatmak imkansız maalesef.Sanki biz çocuğun düşmanıyız.
valla olayları bu noktaya getiren ne bilmiyorum ama azıcık gururun varsa bi daha görüşme derim..
Bide onlardan dinlemek lazım bu kadar sert tepki verdiklerine göre daha önceden birikmiş şeyler vardır muhtemelen haklı veya haksızlar bu beni.ilgilendirmez ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar anne ve baba senind çocuğun var ve o çacuğa senden daha fazla katlanabilen üzülen vs. kimse yoktur. verdiği değeri göremezse insan hırçınlaşır anneninde kırıldığı noktalar vardır. Ha yoksa bile o bi anne ve anne olması bütün hatalarını kusurlarını örter. Annenizin yanınızda olmasının kıymetini bilin yanlış anlaşılmasın annem hayatta çok şükür sadece annemden uzak bi şehirdeyim ve bence hayatta en en en kötü hatta enlere sığmayacak kadar kötü tek şey annesizlik. Allah korusun şu an başınıza bişe gelse en çok üzülecek kişi yine annenizdir. Duydınuzmu bilmem ama bütün acılar kalbi teğet geçermiş sadece evlat ve kardeş acısı kalbin ortasından geçermiş. Düşünün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?