olan oldu ama şuan ordalar nasıl alacağım bilmiyorumtartıştık ağır konuştu dersin kapatırsın konuyu. ama ödüllendirmiş gibi de kıymetli eşyalarını onlarda bırakma.
duysun esinde aaaa sende biraz kendini düşünürmüsün??o zaman eşim de duyacak ama çocukla gitmek zorundayım oda yine etkilenecek...herşeyi düşünüyorum
olan oldu ama şuan ordalar nasıl alacağım bilmiyorum
Aaa bu nasıl bi durum öz ailen nasıl yapar bunu tüylerim diken diken olduhepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
Bence eşinize durumu birazcık çıtlatın. Şiddet olayından bahsetmeyin ama tartıştık falan deyin. Altınları da eşiniz gidip istesin siz tekrar aynı durumun içine girmeyin. Size bunları yapanlar Allah korusun yarın altınlar bizimdi gasp etti çaldı falan da derler. Bu yüzden eşinizin gidip istemesi daha doğru gibi geliyor bana.orada daha güvende olacağını söylediler...istemesemde psikolojik baskı oluyor ve verdim
yapamıyorum işte...ilerde kendi ailen bile sana neler yapmıştı diyeceği bir ortam oluşmasından korkuyorum açıkçası hemde utanıyorumduysun esinde aaaa sende biraz kendini düşünürmüsün??
zorla derken burda daha güvenli olur dediler...dişimden tırnağımdan artırdığım bi miktar yaklaşık 20 bine yakındır.Yani çok mu fazlaydı bilmiyorum ama zorla aldılar dediğinize göre el koymuşlar gibime geldi. Bu olayın üstüne de vermezler. Sanki sebep arıyorlarmış. Umarım telafi etmesi zor bir rakam değildir.
bilmiyorum ama çocuğun yanında olduğunu duyarsa bir daha çocuğu görmelerini istemez tanıdığım kadarıyla...tepkisinden çekinmiyorum artık orayı bile aştık çünkü ama utanıyorum evetEşinize neden söylemiyorsunuz, eşiniz nasıl bir tepki verir sizce? Ona söylemeye utanıyor musunuz yoksa tepkisinden mi çekiniyorsunuz?
daha ne kadar yıpranabilirim bilmiyorum ama haberli gidersem kesin içinden alıntı yaparlar kesin diyorum bu kadar eminimkızını güvenebileceğin bir yere bırak yanınada babayiğit bir iki tane arkadaş al ama bence bugün gitme. bu kadar stres fazla. tabi sen daha iyi bilirsin ve sen daha iyi tanırsın aileni. bazen olayların üstüne gitmekte çok yıpratır insanı.
yok detay vermedim sadece çocuğa bağırdım onlarda kızdı dedim o kadar...aslında olmadı öyle bişiy...Allah'a havale et ve kızını görüştürme onlarla. İnsan kendi kardeşine/kızına bunu yapar mı? Bir de yeğeni teşvik eder mi vur diye? Hayır vurma sebebi ne yani ne saçma sebepler. Tövbe tövbe... Yemin etmenize gerek yok bir anne neden çocuğuna zarar versin? Siz de onlara görüşmeyin. Eşinize pek ayrıntılı anlatmayın kendi annesini kıymetlendirip kıyaslamasın.
Hayretler içinde okudum.
Asla ama asla o eve adımınızı atmayın.
Eşinizle de paylaşmanızda fayda var.
fake değilim demekki diğer olanları anlatsam benimle birlikte ağlayacaksınızAaa bu nasıl bi durum öz ailen nasıl yapar bunu tüylerim diken diken oldu
eşim asla muhatap olmaz bu konuda karışmaz...altınların orada olduğunu bile bilmiyor...onlar senin ne istersen yaparsın dedi ....şimdi nasıl diyeceğim ki git al diye zaten onlarda eşime vermezler bayramda eve bile almadılar adamıBence eşinize durumu birazcık çıtlatın. Şiddet olayından bahsetmeyin ama tartış falan deyin. Altınları da eşiniz gidip istesin siz tekrar aynı durumun içine girmeyin. Size bunları yapanlar Allah korusun yarın altınlar bizimdi gasp etti çaldı falan da derler. Bu yüzden eşinizin gidip istemesi daha doğru gibi geliyor bana.
Oo sizin durum çok karışık. Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.eşim asla muhatap olmaz bu konuda karışmaz...altınların orada olduğunu bile bilmiyor...onlar senin ne istersen yaparsın dedi ....şimdi nasıl diyeceğim ki git al diye zaten onlarda eşime vermezler bayramda eve bile almadılar adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?