35 yaşında kafaya yumruk...

Yani çok mu fazlaydı bilmiyorum ama zorla aldılar dediğinize göre el koymuşlar gibime geldi. Bu olayın üstüne de vermezler. Sanki sebep arıyorlarmış. Umarım telafi etmesi zor bir rakam değildir.

Eşinize neden söylemiyorsunuz, eşiniz nasıl bir tepki verir sizce? Ona söylemeye utanıyor musunuz yoksa tepkisinden mi çekiniyorsunuz?

olan oldu ama şuan ordalar nasıl alacağım bilmiyorum

kızını güvenebileceğin bir yere bırak yanınada babayiğit bir iki tane arkadaş al ama bence bugün gitme. bu kadar stres fazla. tabi sen daha iyi bilirsin ve sen daha iyi tanırsın aileni. bazen olayların üstüne gitmekte çok yıpratır insanı.

Allah'a havale et ve kızını görüştürme onlarla. İnsan kendi kardeşine/kızına bunu yapar mı? Bir de yeğeni teşvik eder mi vur diye? Hayır vurma sebebi ne yani ne saçma sebepler. Tövbe tövbe... Yemin etmenize gerek yok bir anne neden çocuğuna zarar versin? Siz de onlara görüşmeyin. Eşinize pek ayrıntılı anlatmayın kendi annesini kıymetlendirip kıyaslamasın.

Hayretler içinde okudum.
Asla ama asla o eve adımınızı atmayın.

Eşinizle de paylaşmanızda fayda var.

Aaa bu nasıl bi durum öz ailen nasıl yapar bunu tüylerim diken diken oldu

orada daha güvende olacağını söylediler...istemesemde psikolojik baskı oluyor ve verdim
Bence eşinize durumu birazcık çıtlatın. Şiddet olayından bahsetmeyin ama tartıştık falan deyin. Altınları da eşiniz gidip istesin siz tekrar aynı durumun içine girmeyin. Size bunları yapanlar Allah korusun yarın altınlar bizimdi gasp etti çaldı falan da derler. Bu yüzden eşinizin gidip istemesi daha doğru gibi geliyor bana.

duysun esinde aaaa sende biraz kendini düşünürmüsün??
yapamıyorum işte...ilerde kendi ailen bile sana neler yapmıştı diyeceği bir ortam oluşmasından korkuyorum açıkçası hemde utanıyorum

Yani çok mu fazlaydı bilmiyorum ama zorla aldılar dediğinize göre el koymuşlar gibime geldi. Bu olayın üstüne de vermezler. Sanki sebep arıyorlarmış. Umarım telafi etmesi zor bir rakam değildir.
zorla derken burda daha güvenli olur dediler...dişimden tırnağımdan artırdığım bi miktar yaklaşık 20 bine yakındır.

Eşinize neden söylemiyorsunuz, eşiniz nasıl bir tepki verir sizce? Ona söylemeye utanıyor musunuz yoksa tepkisinden mi çekiniyorsunuz?
bilmiyorum ama çocuğun yanında olduğunu duyarsa bir daha çocuğu görmelerini istemez tanıdığım kadarıyla...tepkisinden çekinmiyorum artık orayı bile aştık çünkü ama utanıyorum evet

daha ne kadar yıpranabilirim bilmiyorum ama haberli gidersem kesin içinden alıntı yaparlar kesin diyorum bu kadar eminim

yok detay vermedim sadece çocuğa bağırdım onlarda kızdı dedim o kadar...aslında olmadı öyle bişiy...

Hayretler içinde okudum.
Asla ama asla o eve adımınızı atmayın.

Eşinizle de paylaşmanızda fayda var.

karşılıklı birbirimizi reddettik...görüşmeyiz artık sadece altınlarım bi miktar nakitim kaldı ...eşime söylemeye utanıyorum...35 yaşındayım beni dövdüler nasıl diyeyim..üstelik çocuk kucağımdayken...

eşim asla muhatap olmaz bu konuda karışmaz...altınların orada olduğunu bile bilmiyor...onlar senin ne istersen yaparsın dedi ....şimdi nasıl diyeceğim ki git al diye zaten onlarda eşime vermezler bayramda eve bile almadılar adamı

Oo sizin durum çok karışık. Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.

eşin biliyor mu bu durumu sakın görüşme ailenle en azında bir kaç ay tavrını da koy... off :s

Üzüldüm hem de çok...
Size burada görüşmeyin diyemem, evladınız için.
Bayramda seyranda mecburen götüreceksiniz torunları o çünkü.
Ama kişisel olarak bağlantınızı koparın.
Eşinize de lütfen ama lütfen anlatmayın, duymasın hiçbir şekilde bu olayı.
Ailenize olan saygısı devam etmeli eşinizin.
Belki yiyeğininizle oturup konuşsanız, yaşı da büyükmüş.
Beraber bir yol bulmaya çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…