35 yaşında kafaya yumruk...

sürekli olan bişiy değil bu ilk oldu bir de 16 yaşlarında olmuştu...demekki bende bi sorun var...ne kendimi ne kızımı koruyamadım
Senlik bi durum yok ki ama gayet siradan bi konusma ve yasanan da sirafan cocuk olunca olabilio bunlar ay ne bilim ama yumruk

Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten

Onların çocuğa karşı olan tutumunu eleştirdin ya, karşılık olarak çocukla ilgili eleştiriler geldi.
Hiç kimseye malzeme vermeyeceksin. İlk fırsatta karşına dikilir. Anne, ablan dahi olsa.
Ailece abartılı tepkiler mi verirsiniz? Aileden kopyalanmış bir davranış şekli ise çocuğunun model
almaması için anneni ve ablanı uyarma gereği duyduğunda daha hassas olmalısın.

artık görüşmeyi düşünmüyorum...genelde sesler biraz yükselir sonra konu kapatılırdı...böyle bir olay sürekli olmuyor....ama reddettik birbirimizi...sadece altınlarım orada kaldı tek sorun bu şuan

Yumruk mu? Hemde iki kisiden kafaniza yumruk yediniz nasil ayaktasiniz? Sagliginiz nasil?

Yumruk mu? Hemde iki kisiden kafaniza yumruk yediniz nasil ayaktasiniz? Sagliginiz nasil?
çok zor bir gün geçirdim yatabildiğim kadar yattım şuan bile yatıyorum...ve şiddetli başağrısı yaşıyorum ilaç alıyorum...bakabildiğim kadar baktım kızıma da...gündüze göre daha iyiyim ama teşekkür ederim sorduğunuz için

Valla en uygunsuz laf yigenize edilmis. Sende gel vur iki diye. Ne dusundu kimbilir. Tek bi kisi bunlari yapmis olsa bi anlik sinir ofke derdim ama iki kisinin bir olup boyle bisey yapmasini bilemiyorum. birinden birinden korkun bence

Bunlar nasıl aile ya deliriyorum bunları okudukça...Ya vurmak nedir bağırmak söylenmek nedir kim kime yapar bunu ne hakla ya nasıl kan beynime sıçrıyor bunları okuyunca !!! evlisin çoluğun çocuğun var başında eşin var 35 yaşındasın üstelik neyin bedeliymiş o vurmalar ??? eşindendemi çekinmiyorlar ne ayıp !!!! suratlarına bir daha bakmasan yeri var yazıklar olsun !!!

Valla en uygunsuz laf yigenize edilmis. Sende gel vur iki diye. Ne dusundu kimbilir. Tek bi kisi bunlari yapmis olsa bi anlik sinir ofke derdim ama iki kisinin bir olup boyle bisey yapmasini bilemiyorum. birinden birinden korkun bence
valla iyiki tahrik olup vurmadı....sürekli beni korudu vurmasınlar diye...o olmasa daha kötü olurdu...benimle aşağı kadar indi teyze bu halde kullanma arabayı falan dedi..ama onada bağırıp çağırdım o sinirle....ikiside iğrençler

sen bile deliriyorsun okurken ben yaşadım hemde kızımın önünde..ruh halimi bi düşün ne haldeyim...eşimi adam yerine koymazlar...bayramda el öpmeye geleceği gün kahvaltıya gideceklermiş de gelmesin dediler....namaz kılıyolar bide...

Bu nasıl bi şeydir ya bende bazen kızıp alıp çocuklarımı çıkıyorum ama kimse Peşime düşüp dövmüyor yani
Canım bunlar sana kinlenmiş bugünde patlamışlarbir daha gitme arama sorma

Bence görüşmeyin ne demek kafaya yumruk koskocaman kadınların birine vurmasına, yumruklamasina benim aklım ermiyor...

Bu nasıl bi şeydir ya bende bazen kızıp alıp çocuklarımı çıkıyorum ama kimse Peşime düşüp dövmüyor yani
Canım bunlar sana kinlenmiş bugünde patlamışlarbir daha gitme arama sorma

yok naz gitmem ....çok kırıldım kimsem yok düşün artık....bencede bişiy var ama ne çözemedim...altınlar orada işte onu ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…