yok anlatmadım ama gözlerim şiş görünce sordu çocuğa kızdım onlarda bana kızdı dedim sadece...Eşinize anlattınız mı ?
altınları alırsın bence onu hiç dert etme üstüne konmazlar inşallah.ama kızın için çok kötü bir durum tabii.o da unutur zamanla.teşekkürler kadesam hala ağrım var...ama daha iyiyim...olan kızıma oldu ve altınlara....
daha vurmayan yeğenimi d tahrik etmeye çalıştılar ama yapmadıBence görüşmeyin ne demek kafaya yumruk koskocaman kadınların birine vurmasına, yumruklamasina benim aklım ermiyor...
inşallah alabilirim çünkü tek güvencem onlar....konuşmak istedim ama o istemedi sadece keşke kavga etmeseydiniz teyzemle dedi...o kadaraltınları alırsın bence onu hiç dert etme üstüne konmazlar inşallah.ama kızın için çok kötü bir durum tabii.o da unutur zamanla.
üstüne gitme biraz.bekle bence.inşallah alabilirim çünkü tek güvencem onlar....konuşmak istedim ama o istemedi sadece keşke kavga etmeseydiniz teyzemle dedi...o kadar
allah kolaylik versin herkes anne olamiyor malesef anne olmak dogurmakla olmuyor benim kardesim benim kafama vuracak annem bana degil kardesimi vururdu. bence 20000 alin ve onlarla bir sure konusmayin hatta bence onlari olmus bilin kendinizi agirdan satarsaniz daha kiymetli olursunuzsence normal biri bunu yaparmı....hemde 3 yaşında bir meleğin yanında....
bence esinize bir sey soylemeyin bir daha sizi gorusturmez hakli olarakolamıyorum işte kızımla yalnızım eşim işte şuan...gitsem bile eşimden utanıyorum böyle bişiyi nasıl açıklarım...aslında çok haklısınız ama bunu yapamayacağım hem kızım yine hırpalanacak hem eşim ....korkuyorum
nasil bi rezalet bu yahepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
yada bir pedagog yardımı mı alsaküstüne gitme biraz.bekle bence.
alacağım ama nasıl valla seslerine bile tahammülüm yok...bi süre değil hiç görüşmek istemiyorum inan daha anlatmadığım çok şeyler varallah kolaylik versin herkes anne olamiyor malesef anne olmak dogurmakla olmuyor benim kardesim benim kafama vuracak annem bana degil kardesimi vururdu. bence 20000 alin ve onlarla bir sure konusmayin hatta bence onlari olmus bilin kendinizi agirdan satarsaniz daha kiymetli olursunuz
bana karışmaz da kızı göndermez gibi geliyorbence esinize bir sey soylemeyin bir daha sizi gorusturmez hakli olarak
nasil bi rezalet bu ya
sürekli olan bişiy değil bu ilk oldu bir de 16 yaşlarında olmuştu...demekki bende bi sorun var...ne kendimi ne kızımı koruyamadım
evet asla aklıma gelmedi böyle bir olay olacağı üstelik kızımın yanında...anlatmadım eşime ama eninde sonunda anlayacak görüşmediğimi....altınlar burda daha güvende olur diye istediler bende verdim mecburen...insan annesinden ablasindan kendini korumak zorunda kalicagini dusunemez ki..
kendinizi uzmeyin kizimi koruyamadim diye..
onlari da Allah bildigi gibi yapsin.gorusmeyin konusmayin.
madem esiniz ilerde size karsi bu olayi kullanabilir,ona da detayli anlatmayin..
altinlariniz niye orda ben tum sayfalari okumadigim icin bilmiyorum ama suan onu dusunmeyin..
eşim istiyor dersem hiç vermezler ...zaten sen salaksın bunlarıda kaptırırsın diyerek istemişlerdi...eşimi adam yerine koymazlar ben koyarsam o zamanda bana sırt çevirirlerdi...böyle insanlar bunlar...çok zor anlatamam size....Bence bira bekleyin sonra eşim istiyor altinlari parayi ev lazim oldu diyin alin biraz sogusun siniriniz onlarinkide tabiki
asla böyle bişiy yapmazlar hep ben arayı bulurdum şimdiye kadar aman eşim anlamasın aman kimsem yok derdim giderdim...ama kızımın aklı başından gitti ve telafisi yok..onlarda özür dilemez ben affetmem zaten kendime değil kızıma çok üzüldümValla annem ve ablam da olsa bana ve kizima öyle davranilan bir yere asla gitmem yanı çok sasirsdim yabi anne nasil böyle birşey yapr insallah sizden ozur dileyip kendilerini affettirirler
Valla bu cazgızlıkla verirler mi bilemiyorum kionlar kendi taktıklarını aldı paralar çeyrekler vs geri vermeyecekler harcandı gitti onlar ...burada olanları kendi imkanlarımız ve benim tarafın taktıkları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?