35 yaşında kafaya yumruk...

teşekkürler kadesam hala ağrım var...ama daha iyiyim...olan kızıma oldu ve altınlara....
altınları alırsın bence onu hiç dert etme üstüne konmazlar inşallah.ama kızın için çok kötü bir durum tabii.o da unutur zamanla.

altınları alırsın bence onu hiç dert etme üstüne konmazlar inşallah.ama kızın için çok kötü bir durum tabii.o da unutur zamanla.
inşallah alabilirim çünkü tek güvencem onlar....konuşmak istedim ama o istemedi sadece keşke kavga etmeseydiniz teyzemle dedi...o kadar

sence normal biri bunu yaparmı....hemde 3 yaşında bir meleğin yanında....
allah kolaylik versin herkes anne olamiyor malesef anne olmak dogurmakla olmuyor benim kardesim benim kafama vuracak annem bana degil kardesimi vururdu. bence 20000 alin ve onlarla bir sure konusmayin hatta bence onlari olmus bilin kendinizi agirdan satarsaniz daha kiymetli olursunuz

bence esinize bir sey soylemeyin bir daha sizi gorusturmez hakli olarak

nasil bi rezalet bu ya

alacağım ama nasıl valla seslerine bile tahammülüm yok...bi süre değil hiç görüşmek istemiyorum inan daha anlatmadığım çok şeyler var

sürekli olan bişiy değil bu ilk oldu bir de 16 yaşlarında olmuştu...demekki bende bi sorun var...ne kendimi ne kızımı koruyamadım

insan annesinden ablasindan kendini korumak zorunda kalicagini dusunemez ki..
kendinizi uzmeyin kizimi koruyamadim diye..
onlari da Allah bildigi gibi yapsin.gorusmeyin konusmayin.
madem esiniz ilerde size karsi bu olayi kullanabilir,ona da detayli anlatmayin..
altinlariniz niye orda ben tum sayfalari okumadigim icin bilmiyorum ama suan onu dusunmeyin..

evet asla aklıma gelmedi böyle bir olay olacağı üstelik kızımın yanında...anlatmadım eşime ama eninde sonunda anlayacak görüşmediğimi....altınlar burda daha güvende olur diye istediler bende verdim mecburen...

Bence bira bekleyin sonra eşim istiyor altinlari parayi ev lazim oldu diyin alin biraz sogusun siniriniz onlarinkide tabiki

Bence bira bekleyin sonra eşim istiyor altinlari parayi ev lazim oldu diyin alin biraz sogusun siniriniz onlarinkide tabiki
eşim istiyor dersem hiç vermezler ...zaten sen salaksın bunlarıda kaptırırsın diyerek istemişlerdi...eşimi adam yerine koymazlar ben koyarsam o zamanda bana sırt çevirirlerdi...böyle insanlar bunlar...çok zor anlatamam size....

Valla annem ve ablam da olsa bana ve kizima öyle davranilan bir yere asla gitmem yanı çok sasirsdim ya bi anne nasil böyle birşey yapr insallah sizden ozur dileyip kendilerini affettirirler

Valla annem ve ablam da olsa bana ve kizima öyle davranilan bir yere asla gitmem yanı çok sasirsdim ya bi anne nasil böyle birşey yapr insallah sizden ozur dileyip kendilerini affettirirler
asla böyle bişiy yapmazlar hep ben arayı bulurdum şimdiye kadar aman eşim anlamasın aman kimsem yok derdim giderdim...ama kızımın aklı başından gitti ve telafisi yok..onlarda özür dilemez ben affetmem zaten kendime değil kızıma çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…