35 yaşında kafaya yumruk...

Bu cok iyi bir fikir, dediginiz gibi delil olur. Miktariyla beraber yazip istesin konu sahibi.

mesaj yazmayı bilmez annem olacak kadın diğeri de yazmaz çok uyanıktır...tahmin eder işin içinde bi iş olduğunu
Yegeniniz vardi sanirim, o yardimci olmaz mi size? Annenler evde yokken altinlari vermez mi?

okudum gece gece sinirim bozuldu bi tuhaf oldum nasıl bi aile bu !Allah sabır versin.

Deli mi bunlar ruh hastaları resmen

Yok olmuyor. Eksik parcalari birlestiremiyorum.
Simdi madem araniz kotuydu bir anda cenazesine gidilip gelinmeyecek laflar edildi neden bu onsanlara altinlarinizi verdiniz ve bunca zaman tuttunuz? Iliskiniz bu noktaya gelene kadar mutlaka catirtilar olmustur.
Siz tavir almissiniz ve cocugunuzun goze battigiortamda durmak istememis kalkmissiniz ve bir anda yumruklandiniz mi? Eksik birseyler var bu hikayede...

yuhh bunlar nasıl anne abla yahu
koskocaman evli kadını nasıl dövmeye kalkarlar
bir daha görüşmeyin
altınları keşke onlara bırakmasaymışsınız bu devirde babana bile güvenmeyeceksin demişler artık anneye dahi güvenmemek lazımmış
birde bir anda çocuk için kavga etmeleri saçma geldi çok büyük bir şey mi yaşadınız önceden

Banada tamamen eksik gibi geliyor.
Bu insanlar biranda saldırdıysa çok ciddi şiddet eğilimleri olmalı ve konu sahibi daha öncede pekçok kez bunları yaşamış olmalı.
Eğer değillerse ve bu durum yaşandıysa cinnet getirecekleri bir durum yaşanmış olmalı.

bence bir birikim oluşmuş ailenizde ve sonuçta kusmuşlar eksik bişiler var ya da çok fevri davranmışlar tuaf...

Ailenizle önceden çözülmemiş bir sorununuz olabilir mi? acısını çıkarmak için bi çeşit bahane gibi görünüyor . Görüşmeyin efendim ...çocuğunuzun psikolojisi üzerine konuşmaya gerek yok.korkunç bir durum olmalı onun için. Lütfen çocuğunuza odaklanın yanında çok yüksek sesle konuşmamaya çalışın ve yumuşak ifadelerle ilgilenin.

kocsman insani dovmeye kalkan onlar.. ve senin cocugunun psikolojisini senden cok dusunduklerini soylemesinler bana..
evet iddialar böyle ...çocuğu ağlattım diye vurdular güya...ama çocuk bütün gece inledi...elimi bırakmadan uyudu...bunun telafisi olabilirmi ...ben böyle olacağını bilsem gidermiydim...ama onlara sorsan ben haksızım herşeyin suçlusu benim...

Deli mi bunlar ruh hastaları resmen

onlar değil ben deliyim buraya daha yazmadığım neler olmasına rağmen yine de silip atamadım...aman eşim duymasın aman etraf ne der aman tek başıma kalmayayım dedim....işte sonunda koptu...

onlar değil ben deliyim buraya daha yazmadığım neler olmasına rağmen yine de silip atamadım...aman eşim duymasın aman etraf ne der aman tek başıma kalmayayım dedim....işte sonunda koptu...
böyle ailen olacağına yalnız kal daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…