- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Bu cok iyi bir fikir, dediginiz gibi delil olur. Miktariyla beraber yazip istesin konu sahibi.Eve onlardan habersiz girip altınları alırsanız hırsız olarak yaftalanıp suçlu duruma düşebilirsiniz. Ya altınları unutup başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz ya da önce mesaj atıp sizde bulunan şu kadar altınımı ve paralarımı almaya geleceğim lütfen tatsızlık çıkmasın deyip gidip alacaksınız. Mesajınıza cevap yazarlarsa vermiyoruz paranı falan gibi polise gittiğinizde delil olarak da kullanabilirsiniz belki.
bende bilmiyorum ama denemek zorundayım çünkü o ev alacağımızda kullanacağımız bir para...doğru zamanda doğru şekilde yaklaşıp almak lazımValla bu cazgızlıkla verirler mi bilemiyorum ki
İnsallah altinlari alabilirsiniz...
Bu cok iyi bir fikir, dediginiz gibi delil olur. Miktariyla beraber yazip istesin konu sahibi.
Yegeniniz vardi sanirim, o yardimci olmaz mi size? Annenler evde yokken altinlari vermez mi?mesaj yazmayı bilmez annem olacak kadın diğeri de yazmaz çok uyanıktır...tahmin eder işin içinde bi iş olduğunu
Yegeniniz vardi sanirim, o yardimci olmaz mi size? Annenler evde yokken altinlari vermez mi?
nasıl bir anda yumruklar atıldı anlayamadım
kocsman insani dovmeye kalkan onlar.. ve senin cocugunun psikolojisini senden cok dusunduklerini soylemesinler bana..sorumlusu benmişim pisliğimi heryere bulaştırıyormuşum
Deli mi bunlar ruh hastaları resmenhepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
Banada tamamen eksik gibi geliyor.Yok olmuyor. Eksik parcalari birlestiremiyorum.
Simdi madem araniz kotuydu bir anda cenazesine gidilip gelinmeyecek laflar edildi neden bu onsanlara altinlarinizi verdiniz ve bunca zaman tuttunuz? Iliskiniz bu noktaya gelene kadar mutlaka catirtilar olmustur.
Siz tavir almissiniz ve cocugunuzun goze battigiortamda durmak istememis kalkmissiniz ve bir anda yumruklandiniz mi? Eksik birseyler var bu hikayede...
evet iddialar böyle ...çocuğu ağlattım diye vurdular güya...ama çocuk bütün gece inledi...elimi bırakmadan uyudu...bunun telafisi olabilirmi ...ben böyle olacağını bilsem gidermiydim...ama onlara sorsan ben haksızım herşeyin suçlusu benim...kocsman insani dovmeye kalkan onlar.. ve senin cocugunun psikolojisini senden cok dusunduklerini soylemesinler bana..
amin sağol efideciğim....sen bile sinirlenmişsin ben ne haldeyim düşünebiliyomusunokudum gece gece sinirim bozuldu bi tuhaf oldum nasıl bi aile bu !Allah sabır versin.
Deli mi bunlar ruh hastaları resmen
böyle ailen olacağına yalnız kal daha iyionlar değil ben deliyim buraya daha yazmadığım neler olmasına rağmen yine de silip atamadım...aman eşim duymasın aman etraf ne der aman tek başıma kalmayayım dedim....işte sonunda koptu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?