35 yaşında kafaya yumruk...

müzikdelisi arkadaşım eskiyi özet geçersem belki hak verirsin konum çok uzamasın sıkılmayın diye yazmadım herşeyi....şimdi ben 18 yaşımda erkek arkadaşımla buluşmaya gittiğim gün izin alarak gittim annemden...trafik dolayısı ile sadece 1 saat geç kalınca bu saate kadar nerdeysen bundan sonra da orada kal dedi kapattı telefonu asla bu eve gelemezsin dmeyi ihmal etmedi...o zamanki erkek arkadaşım seni otogarda bırakacak halim yok memlekete gidelim dedi o korkuyu hayal edebildinmi bilmiyorum...18 yaşında ve hiç sokakta kalmamışım...gittik evlendik mecburen(kısa kesiyorum)sonra yürümedi doğal olarak detay anlatabilirim istersen...eve döndüm 20 yaşındaydım ...boşanmıştım...çalıştığımı verdim ....sadece laf yememek için ...zaten kadına 50 tl verdimmi açıktan beni rahat bırakır gittiği geldiğim yere karışmazdı...30 yaşında bana vuran ablama ev alındı herkes tüm birikimini koyacak dendi.koydum 15 bin tl civarı...eşimle tanıştım...evlendik...borçlar sıfırlandı dediler ...peki dedim yani ödemeyeceklerdi artık...evlendiğim gece annem kendisini aramadığım için ilk evli günümüzün sabahında beni ağlattı...neden aramadın gece işin bitti tabii bizimle vs.. saydırdı...sustum özür diledim.eve el öpmeye gittiğimizde iki ablamın yanında ...eşimle yatıp yatmadığımızı sordu(eşim hepatit hastası)ben utanınca o istemese bile kesin sen istemişsindir diyerek yerin dibine soktu....sonrasında böyle böyle birikmeler yaşadık...kendi çapında belki oda yaşamıştır...çeyiz namına bir poşet içinde birkaç patik ve tülbent verdi...doğum yaptım eve geldik akşamına evine gitti...ben dikişli tek başıma çocuğa baktım afedersin tuvalete eşim götürdü...daha istersen yazarım...asla kızmadım sana gerçekten yazarım...belki de hata bendedir...

zaten bir ata liram kaybolduğunda anlamalıydım ama işte büyük aptalım bende ...az önce yazdım yukarıda yaşadıklarımızın sadece bir kısmını....

daha önce 16 yaşlarımda bir kez yine aynı ablamla yaşadım....ama bu anlattıklarım doğru inanın ...eksta gizlediğim bişiy yok...çekinecek kimse yokki tüm çıplaklığı ile yazdım herşeyi...sadece eski olanları yazmamıştım az önce onuda özet geçtim

çok sorunumuz var aslında ama hepsini ben alttan aldım...belki onlara görede tam tersidir...görüşmeyeceğimde altınlarım kaldı işte....çocuğum gece boyu inledi elimi bırakmadan uyudu ...bende pek iyi değilim

Hah simdi oturdu. Hani sanki siz iyisiniz birbirinize gidip geliyosunuz da bir anda boyle bir siddet olayi yasanmis gibi anlasiliyor ilk okununca. Canim cok zorluklar yasamissin cok uzuldum. Bence hani ailen sonucta ama uzuuunca bir sure uzakdur. Onlarda ne halleri varsa gorsunler. 1 saat gec kaldin diye eve gelme ne demek yaa? Benim annemde yapar arada sirada anliyorum seni.

daha anlatmadığım o kadar çok şey var kii....demekki onları da duysan reddet aileni gel benim kardeşim ol dersin

akans yanlış hatırlamıyorsam kocanda hiç çekilecek dert değildi.
altınları alıp evpeşinatı yapardık diyorsunda o adama bunu yapmazdım ben olsam.
anneyi aileyi sil altınları almak için çabala.o adamı boşa çok net diyorum boşa zaten ailem karşı çıkar diyeceğin bir toplum baskında yok.
altını al adamı boşa kendine düzen kur kızın zaten büyümüş tam gün kreşe ver ya da bakıcıya hayata yeniden başla.
allah yardımcın olsun lütfen enayilik ile iyi niyeti hayatın boyunca karıştırma.

aslında iyi diyosun da şuan bunları yapamam ....cidden dünkü olay beni mahvetti....eşim biraz düzeldi gibi....ama özüne dönecektir eninde sonunda....o dönene kadar bende bi yoluna koyarım işim yok vs...bi anda kızımı bırakamam başkasına...hepsi için zaman lazım....bana sadece altınları ve parayı nasıl alacağım konusunda fikir verirsen sevinirim

yok artık şaka gibi bence de gururun varsa gitme

gitmem zaten artık ama orada kalan altın ve para ne olacak tek düşündüğüm bu...
onu almak icin gitmek zorundasın onlarda vermek zorunda ben herseyi beklerdim acıkcası beni döven evden kovan anneden yemistir belki de

bu davranislari sergileyen insanlara laf anlatmak pek mumkum degil zaten.. bi de yegenine de vurmasini soylemeleri tam bi cirkeflik ornegi.. her seyi gectim psikolojiden baya anliyorlar ya(!), o genc kizi da kendileri gibi yetistirmek istiyolar demek.. nasil bi ortamlari var, bilemedim..

anlatamadım yıllardır bende....yeğenim erkek ve eğer bana vurmuş olsa şuan burada yazıyor olamazdım....çok sever beni olan onunla kızıma oldu....birbirlerini tahrik ediyolar bence ....böyle bir dışa vurum oldu....

esinle paylastin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…