adamların derdi belkide seni bir şekilde ekarte edip altınlarına konmaktı ve an kolluyorlardı kim bilir.belkide vermeyecek yeni bir ev daha alacaklar...kimbilir...
ben senin yerinde olsam gider ozur dilerim.belkide vermeyecek yeni bir ev daha alacaklar...kimbilir...
Kesinlikle iyi fikirben senin yerinde olsam gider ozur dilerim.
haklisiniz ben neden boyle yapiyorum ki derim.
O eve girer cikarim duzenli olarak.
Sonra firsatini bulur bulmaz altinlari sakladiklari yerden alirim, bir daha da yuzlerine bakmam.
hayır anlatmadım bişiy...küçük bi tartışma olarak biliyor...ve küsmemi istemiyor...esinle paylastin mi?
hayır bilmiyor sordum ona vermeden önce ama onlar senin istediğini yap bana sorma dedieşin altınların annenlerde olduğunu biliyor mu?
kimbilir belki de gerçekten bu kadar adi insanlardır....adamların derdi belkide seni bir şekilde ekarte edip altınlarına konmaktı ve an kolluyorlardı kim bilir.
zaten eşime KAPTIRIRIM düşüncesiyle aldılar altınları bird eşime vereceğimi söylersem asla alamamEsim istiyor altinlari ev araba vs alacagiz de bi bahane uydur hepsini al bence kendi borcumuz olacak pesinat lazim birikmisimiz guvencemiz o altinlar bizim de git al
eşim muhatap olmaz....ve detay bilmiyor bu tartışmayla ilgili ....anlatmadım yaniOlmadi esinle git artik inceldigi yerden kopsun once kendin konus baktin olmuyor esinide al git
sadece altınların yerini biliyorum ...biraz nakitim de var onların yerini bilmiyorum...ve inan bana yüzlerini değil seslerini bile duymak istemiyorum....midem bulanıyor onlar aklıma gelince...ama fikir çok iyi...gerçekten yapabilsem anca iyilikle alabilirim...ama gururum inciniyor işteben senin yerinde olsam gider ozur dilerim.
haklisiniz ben neden boyle yapiyorum ki derim.
O eve girer cikarim duzenli olarak.
Sonra firsatini bulur bulmaz altinlari sakladiklari yerden alirim, bir daha da yuzlerine bakmam.
çok iyi fikir hemde ama onu yapacak güç yok bende ...asla onlara tahammül edecek gücüm yok.daha önce de istedim bu kavgalardan önce vermedilerKesinlikle iyi fikir
evet görüşmeyi düşünmüyorum asla....ama tabiii eşimin durumdan haberi yok....eş tam olarak değil ama aileyi sildim evet...ne pahasına olursa olsun sildimAma çocuğu uzak tutmalısın bir süre. Tekrarını yaşatman çocuk ruh sağlığı açısından çok olumsuz olabilir. Yanılmıyorsam aile ve eş gözden çıkarılmış...
acaba senden once bır seye kızmıslar mı butun sınırlerını senden mı cıkardılar ılk kesdı boyle sey duydum bır ara ugrama sokdayım tek kelme ılehepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
görüşmeyi düşünüyorum asla....hem gururum hem kalbim kırık ...üstelik kızım çok etkilendi...hala uğraşıyorumacaba senden once bır seye kızmıslar mı butun sınırlerını senden mı cıkardılar ılk kesdı boyle sey duydum bır ara ugrama sokdayım tek kelme ıle
Birikiminize el koymak için yapmış olmasınlar,Ablanızın daha önce de paranızı yediğini söylediniz bu yüzden bağlarınızı koparmak istemiş olabilirlersanırım varmış kinleri ve epey fazlaymış çünkü hala başım ağrıyor.en son 16 17 yaşında yine aynı ablam vurmuştu...1 kez yaşadım yani daha önce ...valla ben çok kötü bir urumdayım aslında...evet tüm birikimim orada onuda baskıyla aldılar.şimdi nasıl alacağım ou düşünüyorum
ne diyeyim ki herşey olabilir...evet daha önce ev alırken tüm birikimimi verdim evlendikten sonra vermediler....keşke dürüstçe söyleselerdi eğer öyleyse bile en azından kızım etkilenmezdi...yataktan düşmeler,gece inlemeler başladı kızımda şimdi pedagog arayışına girdik...manevi zarar daha fazla...Birikiminize el koymak için yapmış olmasınlar,Ablanızın daha önce de paranızı yediğini söylediniz bu yüzden bağlarınızı koparmak istemiş olabilirler
ne hakla cocugunuzu aliyor anlamadim buna ne hakki var cocuk sizin degil mikızlar ablam mesaj atmış az önce ya çocuğu getir yada ben gelip alırım diye ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?