35 yaşında kafaya yumruk...

Esim istiyor altinlari ev araba vs alacagiz de bi bahane uydur hepsini al bence kendi borcumuz olacak pesinat lazim birikmisimiz guvencemiz o altinlar bizim de git al

Ama çocuğu uzak tutmalısın bir süre. Tekrarını yaşatman çocuk ruh sağlığı açısından çok olumsuz olabilir. Yanılmıyorsam aile ve eş gözden çıkarılmış...

Esim istiyor altinlari ev araba vs alacagiz de bi bahane uydur hepsini al bence kendi borcumuz olacak pesinat lazim birikmisimiz guvencemiz o altinlar bizim de git al
zaten eşime KAPTIRIRIM düşüncesiyle aldılar altınları bird eşime vereceğimi söylersem asla alamam

ben senin yerinde olsam gider ozur dilerim.
haklisiniz ben neden boyle yapiyorum ki derim.
O eve girer cikarim duzenli olarak.
Sonra firsatini bulur bulmaz altinlari sakladiklari yerden alirim, bir daha da yuzlerine bakmam.
sadece altınların yerini biliyorum ...biraz nakitim de var onların yerini bilmiyorum...ve inan bana yüzlerini değil seslerini bile duymak istemiyorum....midem bulanıyor onlar aklıma gelince...ama fikir çok iyi...gerçekten yapabilsem anca iyilikle alabilirim...ama gururum inciniyor işte

Ama çocuğu uzak tutmalısın bir süre. Tekrarını yaşatman çocuk ruh sağlığı açısından çok olumsuz olabilir. Yanılmıyorsam aile ve eş gözden çıkarılmış...
evet görüşmeyi düşünmüyorum asla....ama tabiii eşimin durumdan haberi yok....eş tam olarak değil ama aileyi sildim evet...ne pahasına olursa olsun sildim

acaba senden once bır seye kızmıslar mı butun sınırlerını senden mı cıkardılar ılk kesdı boyle sey duydum bır ara ugrama sokdayım tek kelme ıle

acaba senden once bır seye kızmıslar mı butun sınırlerını senden mı cıkardılar ılk kesdı boyle sey duydum bır ara ugrama sokdayım tek kelme ıle
görüşmeyi düşünüyorum asla....hem gururum hem kalbim kırık ...üstelik kızım çok etkilendi...hala uğraşıyorum

Birikiminize el koymak için yapmış olmasınlar,Ablanızın daha önce de paranızı yediğini söylediniz bu yüzden bağlarınızı koparmak istemiş olabilirler

Birikiminize el koymak için yapmış olmasınlar,Ablanızın daha önce de paranızı yediğini söylediniz bu yüzden bağlarınızı koparmak istemiş olabilirler
ne diyeyim ki herşey olabilir...evet daha önce ev alırken tüm birikimimi verdim evlendikten sonra vermediler....keşke dürüstçe söyleselerdi eğer öyleyse bile en azından kızım etkilenmezdi...yataktan düşmeler,gece inlemeler başladı kızımda şimdi pedagog arayışına girdik...manevi zarar daha fazla...

kızlar ablam mesaj atmış az önce ya çocuğu getir yada ben gelip alırım diye ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…