görmek istiyorlarmış....ne yapacağım şimdi ya kapıya gelirse çocuk daha çok etkilenirse...ya yine kavga çıkarsane hakla cocugunuzu aliyor anlamadim buna ne hakki var cocuk sizin degil mi
ya nasil senin cocuguna sende cok sahiblenmek istiyorlar tek kelme ile oturun oturdugunuz yere soyle pess yani disini goster kapini acma geldiyi gibi de getsuin yuh artik yani anne baba bir yanda ablam menden bir de yapdiklarindan sonra cocugumu mu alicak hic konusma kapini doysede acma gitsin su anki durumda daha buyuk bir tartisma cikarkızlar ablam mesaj atmış az önce ya çocuğu getir yada ben gelip alırım diye ne yapacağım
çok kötüyüm bi yandan kızı uyutmaya çabalıyorum...görmek istiyoruz sen getirirmisin yoksa ben gelip alayımmı yazmış..altınları almak için gitsemmiya nasil senin cocuguna sende cok sahiblenmek istiyorlar tek kelme ile oturun oturdugunuz yere soyle pess yani disini goster kapini acma geldiyi gibi de getsuin yuh artik yani anne baba bir yanda ablam menden bir de yapdiklarindan sonra cocugumu mu alicak hic konusma kapini doysede acma gitsin su anki durumda daha buyuk bir tartisma cikar
cocugunu gotrme yaninda bir arkadasinin yanna filan burak altinlarin annelerde mi esin haberi var mi bence esinle git is sonrasi ya bu seferde seni yene tartaklarsalar allah korusunçok kötüyüm bi yandan kızı uyutmaya çabalıyorum...görmek istiyoruz sen getirirmisin yoksa ben gelip alayımmı yazmış..altınları almak için gitsemmi
cocugunu gotrme yaninda bir arkadasinin yanna filan burak altinlarin annelerde mi esin haberi var mi bence esinle git is sonrasi ya bu seferde seni yene tartaklarsalar allah korusun
evdeAltınları nerede saklıyorlar
kizim sen bunu nereye kadar gizleticeksin ki esinden adamlar resmen seni eziyorlar cocugun etkleniyor boyle abla anne mi olur yaa vallahi soyle esine sonunda bilicek yalniz basina bir sey gelirse allah korusun yine ayni sey olsa ne olucaksmuqlaya yok eşimin haberi sürekli arıyo...en son çocuk uyuyo yazdım ...mecburen çünkü kızımda etkileniyo benim stresimden...biraz zaman kazanmış oldum
akans nicin bu kadar korkuyorsun bu insanlardan? cocuk senin cocugun, Allah onlara vermedi emanet diye, sana verdi.. istemezsen gostermezsin, ne bu sinmişlik? bu cesareti senden aliyorlar iste.. o yumruklama olayindan sonra ne oldu tam olarak? esine bsy soyledn mi?[/QUOTE
Cui Bono endişe içindeyim korkmuyorum ama yine sesler yükselir çocuk etkilenir diye ....ayrıca görmek istemiyorum....olaydan sonra hiçbişiy olmadı...hiç görüşmedik...eşime söylemedim...ne yapayım şimdi...çocuk onları görürse gider seviyo...gitmesini istemiyorum
parada var onun yerini bilmiyorumYerini biliyorsanız gidin alın çaktırmadan
kizim sen bunu nereye kadar gizleticeksin ki esinden adamlar resmen seni eziyorlar cocugun etkleniyor boyle abla anne mi olur yaa vallahi soyle esine sonunda bilicek yalniz basina bir sey gelirse allah korusun yine ayni sey olsa ne olucak
peki altınlar için ne düşünüyosunbnce acikca soyle, bana saygi duymadikca cocugumu da goremezsiniz diye.. ne demek sesler yukselir? sen pistikca onlar daha da yuz bulacak, sorun cikarmak isteyen her turlu cikarir..
oda dogur amma artik ablan ablan olmaktan cikmss insan olmakdan dabilmiyorum ...sadece endişe içindeyim...söylersem eşim ilerde başıma kakar diye gizledim
maalesef var Meryem...maalesef...yuh ya ne biçim anne ablan var
orası öyle artık onun yapılacak bişiy yok....ama altınları kurtarmak için bir yol olabilirmi sence...burda bi arkadaş önermişti....önce iyi geçin git al diyeoda dogur amma artik ablan ablan olmaktan cikmss insan olmakdan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?