35 yaşında kafaya yumruk...

ne hakla cocugunuzu aliyor anlamadim buna ne hakki var cocuk sizin degil mi
görmek istiyorlarmış....ne yapacağım şimdi ya kapıya gelirse çocuk daha çok etkilenirse...ya yine kavga çıkarsa

kızlar ablam mesaj atmış az önce ya çocuğu getir yada ben gelip alırım diye ne yapacağım
ya nasil senin cocuguna sende cok sahiblenmek istiyorlar tek kelme ile oturun oturdugunuz yere soyle pess yani disini goster kapini acma geldiyi gibi de getsuin yuh artik yani anne baba bir yanda ablam menden bir de yapdiklarindan sonra cocugumu mu alicak hic konusma kapini doysede acma gitsin su anki durumda daha buyuk bir tartisma cikar

çok kötüyüm bi yandan kızı uyutmaya çabalıyorum...görmek istiyoruz sen getirirmisin yoksa ben gelip alayımmı yazmış..altınları almak için gitsemmi

çok kötüyüm bi yandan kızı uyutmaya çabalıyorum...görmek istiyoruz sen getirirmisin yoksa ben gelip alayımmı yazmış..altınları almak için gitsemmi
cocugunu gotrme yaninda bir arkadasinin yanna filan burak altinlarin annelerde mi esin haberi var mi bence esinle git is sonrasi ya bu seferde seni yene tartaklarsalar allah korusun

cocugunu gotrme yaninda bir arkadasinin yanna filan burak altinlarin annelerde mi esin haberi var mi bence esinle git is sonrasi ya bu seferde seni yene tartaklarsalar allah korusun
smuqlaya yok eşimin haberi sürekli arıyo...en son çocuk uyuyo yazdım ...mecburen çünkü kızımda etkileniyo benim stresimden...biraz zaman kazanmış oldum

akans nicin bu kadar korkuyorsun bu insanlardan? cocuk senin cocugun, Allah onlara vermedi emanet diye, sana verdi.. istemezsen gostermezsin, ne bu sinmişlik? bu cesareti senden aliyorlar iste.. o yumruklama olayindan sonra ne oldu tam olarak? esine bsy soyledn mi?

smuqlaya yok eşimin haberi sürekli arıyo...en son çocuk uyuyo yazdım ...mecburen çünkü kızımda etkileniyo benim stresimden...biraz zaman kazanmış oldum
kizim sen bunu nereye kadar gizleticeksin ki esinden adamlar resmen seni eziyorlar cocugun etkleniyor boyle abla anne mi olur yaa vallahi soyle esine sonunda bilicek yalniz basina bir sey gelirse allah korusun yine ayni sey olsa ne olucak

kizim sen bunu nereye kadar gizleticeksin ki esinden adamlar resmen seni eziyorlar cocugun etkleniyor boyle abla anne mi olur yaa vallahi soyle esine sonunda bilicek yalniz basina bir sey gelirse allah korusun yine ayni sey olsa ne olucak

bilmiyorum ...sadece endişe içindeyim...söylersem eşim ilerde başıma kakar diye gizledim

bnce acikca soyle, bana saygi duymadikca cocugumu da goremezsiniz diye.. ne demek sesler yukselir? sen pistikca onlar daha da yuz bulacak, sorun cikarmak isteyen her turlu cikarir..

ilk olay için hiçbirşey söylemiyorum şiddet sonuçta, ötesi yok. ne olursa olsun kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor.
ama ikinci olayda önce demişsiniz ki "ablam mesaj attı -çocuğu getir yoksa ben gelir alırım-
sonra da -görmek istiyoruz sen getirir misin yoksa ben gelip alayım mı- yazdı demişsiniz.
bakın ikisi de aynı manaya gelse de söyleyiş tarzları farklı
belki pişman oldu ve yeğenini özledi
annemin evinde birşeylere alınıp kapıyı çarpıp gittiğimde kardeşim de böyle bir mesaj atmıştı, götürdüm hemen tabi sizde olayın dozajı farklı ama emin olun ne kadar kötü olsalar da çocuğa zarar vermezler
ben de ablamla saç saça baş başaydım bir ara ama yeğenlerimi özlerdim onunla konuşmasam da alır severdim tabi ablanızı haklı gördüğümden değil ama yeğenlerin kardeşlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum "benim çocuğum vermem"cilik hiç hoşuma gitmez, siz annesisiniz evet ama tüm birinci dereceden akrabaların o çocuk üzerinde hakkı var.

oda dogur amma artik ablan ablan olmaktan cikmss insan olmakdan da
orası öyle artık onun yapılacak bişiy yok....ama altınları kurtarmak için bir yol olabilirmi sence...burda bi arkadaş önermişti....önce iyi geçin git al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…