35 yaşında kafaya yumruk...

evet aceleyle mesajı yanlış yazmışım sonra doğrusunu yazdım aynen yazdığı gibi doğruyu aktardım...yok zarar vermezler öyle bi korkum yok sadece bu olay kızımın yanında yaşandı ve çok büyük etki yarattı hala izleri var..çok karışık aklım bilmiyorum

yorumları okumadan yazmıştım (sayfalar gözümden büyüdü kusura bakmayın sondan okudum), yavrucağın bu kadar etkilendiğini yeni öğrendim çok üzüldüm... bu durumda uzak tutmanız doğru bir karar.

cocugun yaninda olmadan git ve al altinlarini.. olay cikarirlarsa cocugunu goremeyeceklerini ve gerekirse sikayetci olacagini soyle.. iyi ezmis bunlar seni
o zaman daha büyük olay çıkarsa...çocuğun yanında yumruk atan o yokken daha fazlasını yapmaya kalkarsa....ezmişler değilmi normalde böyle biri değilim biliyomusun sadece onlara karşı

o zaman daha büyük olay çıkarsa...çocuğun yanında yumruk atan o yokken daha fazlasını yapmaya kalkarsa....ezmişler değilmi normalde böyle biri değilim biliyomusun sadece onlara karşı
ablan da annen de senin onlardan nasil korktugunun farkindalar.. ya simdi su var bir de, olay cikmasin diye susuyosun ama olay cikarmaya gonlu olan bisey zaten bulur.. baksana, yumruk olayindan sonra ne ozur dileme ne bsy; ustune bir de daha tehdit daha baski.. saka gibi ya.. biraz dik dur Allah askina, yoksa daha cok agrir basin..

orası öyle artık onun yapılacak bişiy yok....ama altınları kurtarmak için bir yol olabilirmi sence...burda bi arkadaş önermişti....önce iyi geçin git al diye
o zaman telefonda konus gitmeen once sakin tazrda bak ne diyor
ne bilim dogrusu saskinim amma ne olurs olsun yavrunla gitme oraya ben gitmez\dm hen uz anne diyilm amma 2 aylik olsa da yasadm o yuzden kendime ne olsa da evladimi korurum sakin kizini gotrme

önemli değil ...herkes yardım için yazıyor sağolsunlar....ben tutarımda görmek istiyoruz diyolar işte...çocuk etkilenmeden ekarte etmek lazım

aklımı kaçırıcam gerçekten çok kötüyüm ya sinir faalan kalmadı artık

ne diyeyim o zaman ne diyosun izin vermiyorummu diyeyim direk
sen bunu diyebilir misin bilmiyorum da, 'cocuk benim cocugum, annesine boyle davranmaya devam ederseniz yuzunu bile goremezsiniz' diyeceksin.. hatta abartirlarsa sikayetci olacaksin..

sen bunu diyebilir misin bilmiyorum da, 'cocuk benim cocugum, annesine boyle davranmaya devam ederseniz yuzunu bile goremezsiniz' diyeceksin.. hatta abartirlarsa sikayetci olacaksin..
çocuğun birikimi için ne yapayım çocuğun altınlarını verin önce diyeyimmi

önemli değil ...herkes yardım için yazıyor sağolsunlar....ben tutarımda görmek istiyoruz diyolar işte...çocuk etkilenmeden ekarte etmek lazım

madem ablanızla yazışıyorsunuz "işin aslı o günkü olaylardan dolayı çocuk çok etkilendi bunları bunları yaşadık, sizi görürse durum daha kötü olur hem kendisi etkilenir hem de sizden iyice nefret eder, bu olayın etkileri geçtikten sonra görebilirsiniz" yazsanız?
hem dosdoğru söyleyip rahat edersiniz hem de belki bir parça vicdanları sızlar.

onların vicdanı asla sızlamaz bana inan ...ama iyi fikir eve glmelerini engellemiş olrum

aklımı kaçırıcam gerçekten çok kötüyüm ya sinir faalan kalmadı artık
aklini filan kacirma esin var yavrun var sadece artikbil ki ablan sana bunlari yapdi ve bir daha kimese seninle boyle yapmaga izin verme bu kisi annen de esin de ablan da olsa dahi kimsenin buna hakki yok

aklini filan kacirma esin var yavrun var sadece artikbil ki ablan sana bunlari yapdi ve bir daha kimese seninle boyle yapmaga izin verme bu kisi annen de esin de ablan da olsa dahi kimsenin buna hakki yok
bir daha olmasın diye uzak durmak istiyorum işte ama yakamı bırakmıyolar çocuğu bahane ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…