bir ara yuz yuze gelmezseniz daha iyi olurdku belki telefonla arayb belki konusasin sesinden anlarsn bence her seyimaalesef var Meryem...maalesef...
cocugun yaninda olmadan git ve al altinlarini.. olay cikarirlarsa cocugunu goremeyeceklerini ve gerekirse sikayetci olacagini soyle.. iyi ezmis bunlar senipeki altınlar için ne düşünüyosun
kızlar ablam mesaj atmış az önce ya çocuğu getir yada ben gelip alırım diye ne yapacağım
evet aceleyle mesajı yanlış yazmışım sonra doğrusunu yazdım aynen yazdığı gibi doğruyu aktardım...yok zarar vermezler öyle bi korkum yok sadece bu olay kızımın yanında yaşandı ve çok büyük etki yarattı hala izleri var..çok karışık aklım bilmiyorumilk olay için hiçbirşey söylemiyorum şiddet sonuçta, ötesi yok. ne olursa olsun kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor.
ama ikinci olayda önce demişsiniz ki "ablam mesaj attı -çocuğu getir yoksa ben gelir alırım-
sonra da -görmek istiyoruz sen getirir misin yoksa ben gelip alayım mı- yazdı demişsiniz.
bakın ikisi de aynı manaya gelse de söyleyiş tarzları farklı
belki pişman oldu ve yeğenini özledi
annemin evinde birşeylere alınıp kapıyı çarpıp gittiğimde kardeşim de böyle bir mesaj atmıştı, götürdüm hemen tabi sizde olayın dozajı farklı ama emin olun ne kadar kötü olsalar da çocuğa zarar vermezler
ben de ablamla saç saça baş başaydım bir ara ama yeğenlerimi özlerdim onunla konuşmasam da alır severdim tabi ablanızı haklı gördüğümden değil ama yeğenlerin kardeşlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum "benim çocuğum vermem"cilik hiç hoşuma gitmez, siz annesisiniz evet ama tüm birinci dereceden akrabaların o çocuk üzerinde hakkı var.
hiç konuşmak istemiyorum cidden....başka bi çözüm bulsakbir ara yuz yuze gelmezseniz daha iyi olurdku belki telefonla arayb belki konusasin sesinden anlarsn bence her seyi
evet aceleyle mesajı yanlış yazmışım sonra doğrusunu yazdım aynen yazdığı gibi doğruyu aktardım...yok zarar vermezler öyle bi korkum yok sadece bu olay kızımın yanında yaşandı ve çok büyük etki yarattı hala izleri var..çok karışık aklım bilmiyorum
o zaman daha büyük olay çıkarsa...çocuğun yanında yumruk atan o yokken daha fazlasını yapmaya kalkarsa....ezmişler değilmi normalde böyle biri değilim biliyomusun sadece onlara karşıcocugun yaninda olmadan git ve al altinlarini.. olay cikarirlarsa cocugunu goremeyeceklerini ve gerekirse sikayetci olacagini soyle.. iyi ezmis bunlar seni
zaten canım sıkkın mantıklı bir fikir arıyorum...ezikleyip yargılayacağına fikir vermek istermisinNe yapacağım ne demek ?
Sizin kadar pasif bir insan görmedim
ablan da annen de senin onlardan nasil korktugunun farkindalar.. ya simdi su var bir de, olay cikmasin diye susuyosun ama olay cikarmaya gonlu olan bisey zaten bulur.. baksana, yumruk olayindan sonra ne ozur dileme ne bsy; ustune bir de daha tehdit daha baski.. saka gibi ya.. biraz dik dur Allah askina, yoksa daha cok agrir basin..o zaman daha büyük olay çıkarsa...çocuğun yanında yumruk atan o yokken daha fazlasını yapmaya kalkarsa....ezmişler değilmi normalde böyle biri değilim biliyomusun sadece onlara karşı
iyi dezaten canım sıkkın mantıklı bir fikir arıyorum...ezikleyip yargılayacağına fikir vermek istermisin
o zaman telefonda konus gitmeen once sakin tazrda bak ne diyororası öyle artık onun yapılacak bişiy yok....ama altınları kurtarmak için bir yol olabilirmi sence...burda bi arkadaş önermişti....önce iyi geçin git al diye
ne bilim dogrusu saskinim amma ne olurs olsun yavrunla gitme oraya ben gitmez\dm hen uz anne diyilm amma 2 aylik olsa da yasadm o yuzden kendime ne olsa da evladimi korurum sakin kizini gotrmeo zaman daha büyük olay çıkarsa...çocuğun yanında yumruk atan o yokken daha fazlasını yapmaya kalkarsa....ezmişler değilmi normalde böyle biri değilim biliyomusun sadece onlara karşı
önemli değil ...herkes yardım için yazıyor sağolsunlar....ben tutarımda görmek istiyoruz diyolar işte...çocuk etkilenmeden ekarte etmek lazımyorumları okumadan yazmıştım (sayfalar gözümden büyüdü kusura bakmayın sondan okudum), yavrucağın bu kadar etkilendiğini yeni öğrendimçok üzüldüm... bu durumda uzak tutmanız doğru bir karar.
ne diyeyim o zaman ne diyosun izin vermiyorummu diyeyim direkiyi deakans hic bi fikri uygulamiyosun ki, kac tane yol gosterildi sana, hala korka korka ne yapacagim ya olay cikarsa diyosun..
aklımı kaçırıcam gerçekten çok kötüyüm ya sinir faalan kalmadı artıko zaman telefonda konus gitmeen once sakin tazrda bak ne diyor
ne bilim dogrusu saskinim amma ne olurs olsun yavrunla gitme oraya ben gitmez\dm hen uz anne diyilm amma 2 aylik olsa da yasadm o yuzden kendime ne olsa da evladimi korurum sakin kizini gotrme
sen bunu diyebilir misin bilmiyorum da, 'cocuk benim cocugum, annesine boyle davranmaya devam ederseniz yuzunu bile goremezsiniz' diyeceksin.. hatta abartirlarsa sikayetci olacaksin..ne diyeyim o zaman ne diyosun izin vermiyorummu diyeyim direk
çocuğun birikimi için ne yapayım çocuğun altınlarını verin önce diyeyimmisen bunu diyebilir misin bilmiyorum da, 'cocuk benim cocugum, annesine boyle davranmaya devam ederseniz yuzunu bile goremezsiniz' diyeceksin.. hatta abartirlarsa sikayetci olacaksin..
önemli değil ...herkes yardım için yazıyor sağolsunlar....ben tutarımda görmek istiyoruz diyolar işte...çocuk etkilenmeden ekarte etmek lazım
onların vicdanı asla sızlamaz bana inan ...ama iyi fikir eve glmelerini engellemiş olrummadem ablanızla yazışıyorsunuz "işin aslı o günkü olaylardan dolayı çocuk çok etkilendi bunları bunları yaşadık, sizi görürse durum daha kötü olur hem kendisi etkilenir hem de sizden iyice nefret eder, bu olayın etkileri geçtikten sonra görebilirsiniz" yazsanız?
hem dosdoğru söyleyip rahat edersiniz hem de belki bir parça vicdanları sızlar.
aklini filan kacirma esin var yavrun var sadece artikbil ki ablan sana bunlari yapdi ve bir daha kimese seninle boyle yapmaga izin verme bu kisi annen de esin de ablan da olsa dahi kimsenin buna hakki yokaklımı kaçırıcam gerçekten çok kötüyüm ya sinir faalan kalmadı artık
bir daha olmasın diye uzak durmak istiyorum işte ama yakamı bırakmıyolar çocuğu bahane ederekaklini filan kacirma esin var yavrun var sadece artikbil ki ablan sana bunlari yapdi ve bir daha kimese seninle boyle yapmaga izin verme bu kisi annen de esin de ablan da olsa dahi kimsenin buna hakki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?