- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
zaten canım sıkkın mantıklı bir fikir arıyorum...ezikleyip yargılayacağına fikir vermek istermisin
iyi deakans hic bi fikri uygulamiyosun ki, kac tane yol gosterildi sana, hala korka korka ne yapacagim ya olay cikarsa diyosun..
önce parayı almam lazım çünkü yerini bilmiyorum...altınları biliyorum ...çocuğu götüreyimmi bu gün o zamanÖncelikle eziklenmek istemiyorsan ezik durma
Kendi çocuğunun kendi altının paranın üstünde bile söz hakkın yok
Üstteki üyelerden biri demişti. Gidin özür dileyin. Eve sık sık girin. Sonra da alın altınlRı. Altınları aldığınız gün evden çıkmadan paramı verir misiniz eşim istedi lazımmış diyin. YDa araba alıcaz altınlar dursun ama parayı verin diyin. Bulun işte bişi. Gerçek yüzleri o zaman orgaya çıkar zaten. Ya paranı verirler yada çirkefe yatarlar. Sizde gidersiniz bir daha görüşmezsiniz
Hem böyle bir aileye altın para neden verilir ki ? Altınlarınızı bankaya yatırın
işte arkadaşlar önce paranı kurtar sonra tavrını koy dedi orda karıştı aklım.şimdi çocuğu göstermem desem hiçbişey alamamİşte bende bunu diyorum
Sanki ellerine silah alıp öldürecekler
Çıksın olay. Napabilirler ki
Gelip kapında bağırırlarsa açma kapıyı olsun bitsin
altınlar kasayamı koyuyoruz bankada yoksa bozdurup mu yada gram üzerindenmi bilginiz varmıİşte bende bunu diyorum
Sanki ellerine silah alıp öldürecekler
Çıksın olay. Napabilirler ki
Gelip kapında bağırırlarsa açma kapıyı olsun bitsin
altınlar kasayamı koyuyoruz bankada yoksa bozdurup mu yada gram üzerindenmi bilginiz varmı
anlatmadım ama açıklama da yapamıyorumbu olayları kocana anlatma olurmu?
belli bir bedel karşılığıdır ...biraz araştırayım...alabilirsem bankaya koyarımYok öyle bozdurma vs yok
Gram üzerinden de değil
Banka sana kasayı bir yıllığına kiraliyor
Sen ne istersen koyuyorsun
bnce eve git cocuk yaninda olmadan.. ciddi sekilde konus.. boyle devam ederlerse esinin duyacagini ve cocugu da asla goremeyeceklerini soyle.. altinlarin yerini biliyosan direkt al..çocuğun birikimi için ne yapayım çocuğun altınlarını verin önce diyeyimmi
en iyisi bu lavanta kaybedecek neyim varki...ama çocuğu bırakacak kadar güvendiğim kimse yok...babası iş tebnce eve git cocuk yaninda olmadan.. ciddi sekilde konus.. boyle devam ederlerse esinin duyacagini ve cocugu da asla goremeyeceklerini soyle.. altinlarin yerini biliyosan direkt al..
bence dik dur kesinlikle, oldurecek degiller ya, once guzelce anlat derdini, kirildigini vs.. baktin olmuyo, gerekirse esim ogrenir ve cocugun yuzunu gostermez size dersin.. yine cirkeflesebilirler, sen daha iyi taniyosun, sakin sinme.. altinlari vermezlerse de sikayetci olacagini soyle..en iyisi bu lavanta kaybedecek neyim varki...ama çocuğu bırakacak kadar güvendiğim kimse yok...babası iş te
ne olursa olsun artık sinmeyeceğim...affetmem ama asla....kızımı göstermekde istemiyorum.sana yazacağım olanlarıbence dik dur kesinlikle, oldurecek degiller ya, once guzelce anlat derdini, kirildigini vs.. baktin olmuyo, gerekirse esim ogrenir ve cocugun yuzunu gostermez size dersin.. yine cirkeflesebilirler, sen daha iyi taniyosun, sakin sinme.. altinlari vermezlerse de sikayetci olacagini soyle..
kasa yi kirala ,sadece sende anahtari oluraltınlar kasayamı koyuyoruz bankada yoksa bozdurup mu yada gram üzerindenmi bilginiz varmı
yok anlatmadım zaten görüşmek istemiyorum ama onlarda altınlar var bi şekilde onları kurtarmaya çalışıyorumaraya mesafe koyun gitmeyin ayıp etmişler ama eşinizede bu durumu anlatmayın kavgada filan hemen yüzünüze vururlar
altınları alabilirsem tabii kiralarımkasa yi kirala ,sadece sende anahtari olur
nar suyunu çocuk dökmedi ben kavanozda götürmüştüm poşetten çıkarınca tezgaha akmış mermer yani siliyosun geçiyo....işi onlara yıkmak değildi amacım ama ben yaparım deyince atlamak istemedim ...evet herzamanki gibi sussaydım böyle bişiy olmazdı...yıllardır susuyorumben şiddet kısmını kesinlikle onaylamıyorum onu belirtip fikrimi yazacağım . canım sen çocuk inatçı diyip kenara geçersen olayı kontrol edemezsin . 3 Yaşında çocuk ve misafirliktesin . elinde nar suyu varsa onu sen kontrol edeceksin . kendi evinde rahat bırakabilirsin ama orada olmaz . yere bir şey mi dökülüyor sen gırgırla ve sonra kaldır çocuk onu unutur . dikkatlerini 2 cümlede ufak bir oyunda dağıtabiliyoruz . 3 yaşında çocuk anneye bağlı maalesef madem ablanız anneniz hassas onlara yıkamazsınız bütün işi .bir de olayı çocuğu öyle zorla çıkararak körüklemişsiniz. hani benzetmede hata olmaz sanki ergen gibi . siz otursanız mesela 1 saat geçse olaydan kendinizi anlatsanız belki böyle gitmeyecek seyir . siz kendi ablanızın anneniZin huyunu bilirsiniz . onların yaptığı tabi yanlış . hiç onaylanacak tarafı yok.
altınlarını iste onlar senin hakkın üstüne yatamazlar merak etme. vermezlerse bu defa eşinle gidersin istersin mecburen. o zaman vermek zorunda kalırlar. bende aileme az gidiyorum. yarım saatlik yolda oturuyolar ayda bir gidip 2 saat kalırım geri dönerim.yok anlatmadım zaten görüşmek istemiyorum ama onlarda altınlar var bi şekilde onları kurtarmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?