tamam canim bekliyorum, inşaAllah bi an once feraha cikarsin.. simdilik esine bsy soyleme..ne olursa olsun artık sinmeyeceğim...affetmem ama asla....kızımı göstermekde istemiyorum.sana yazacağım olanları
ben susun demedim ama size . ifade ediş şekliniz bu olmamalı . zaten normal şartlarda nar suyunu çocuk dökse de bir şey olmaz . ama siz ailenizi biliyorsunuz . yani onların yanında çocuğu öyle bırakmayacaksınız demek oluyor bu . onu demek istiyorum . sonuçta siz anneyi ablayı değiştiremezsiniz . ona göre hareket edeceksiniz . ne Hakkınızı feda edin ne de olay kavgaya dönsün . hepimiz bir şeyleri dengede tutuyoruz . Allah yardımcınız olsun . dediğim gibi şiddet kısmına üzüldüm .nar suyunu çocuk dökmedi ben kavanozda götürmüştüm poşetten çıkarınca tezgaha akmış mermer yani siliyosun geçiyo....işi onlara yıkmak değildi amacım ama ben yaparım deyince atlamak istemedim ...evet herzamanki gibi sussaydım böyle bişiy olmazdı...yıllardır susuyorum
altınlarını iste onlar senin hakkın üstüne yatamazlar merak etme. vermezlerse bu defa eşinle gidersin istersin mecburen. o zaman vermek zorunda kalırlar. bende aileme az gidiyorum. yarım saatlik yolda oturuyolar ayda bir gidip 2 saat kalırım geri dönerim.
biraz gerginim kusura bakmayın sanki dostlarımla dertleşiyormuş gibi yazıveriyorum...teşekkür ederimben susun demedim ama size . ifade ediş şekliniz bu olmamalı . zaten normal şartlarda nar suyunu çocuk dökse de bir şey olmaz . ama siz ailenizi biliyorsunuz . yani onların yanında çocuğu öyle bırakmayacaksınız demek oluyor bu . onu demek istiyorum . sonuçta siz anneyi ablayı değiştiremezsiniz . ona göre hareket edeceksiniz . ne Hakkınızı feda edin ne de olay kavgaya dönsün . hepimiz bir şeyleri dengede tutuyoruz . Allah yardımcınız olsun . dediğim gibi şiddet kısmına üzüldüm .
yok söylemedim merak etme...inşallah ...tamam canim bekliyorum, inşaAllah bi an once feraha cikarsin.. simdilik esine bsy soyleme..
insallah alirsin yok vermezlerse bence artik oyle bir ablan annen oldugunu unut bence ....umarım alabilirim dua et
yeğenime mesaj atmıştım annene söyle bizi rahat bıraksın diye... aradı... kesinlikle onlarla görüşmek istemediğimi söyledim kızımında görüşmesini istemiyorum dedim...orada eşyalarım var onları almak istiyorum ya hazırlasınlar yada onlar dışardayken ben gelip alayım dedim tamam söylerim dedi ama ne olacak bilmiyoruminsallah alirsin yok vermezlerse bence artik oyle bir ablan annen oldugunu unut bence ....
o zaman bekle eger gercekten ani bir cikis yapib sana kizmislarsa esyalarini da altini da parani da veririlerr insallahyeğenime mesaj atmıştım annene söyle bizi rahat bıraksın diye... aradı... kesinlikle onlarla görüşmek istemediğimi söyledim kızımında görüşmesini istemiyorum dedim...orada eşyalarım var onları almak istiyorum ya hazırlasınlar yada onlar dışardayken ben gelip alayım dedim tamam söylerim dedi ama ne olacak bilmiyorum
yeğenim ,izin ver çocuktan özür dilesinler dedi(benden değil)hayır asla olmaz dedim...kesinlikle görüşmeyecekler dedim ...eşyalarıda ya hazırlasınlar yada polisle gelirim dedim...burada olmayan yani bu konularla bağlantısı olmayan bir ablam daha var onunda telefonlarını açmamıştım onun ne suçu var dedi...bende kangreni kesip attım dedimo zaman bekle eger gercekten ani bir cikis yapib sana kizmislarsa esyalarini da altini da parani da veririlerr insallah
son olan gelişmeler var yazdım bi bak istersentamam canim bekliyorum, inşaAllah bi an once feraha cikarsin.. simdilik esine bsy soyleme..
o zaman yiyenine versinler altni puluda gorus ondan al ama diyer ablanla neden gorusmek istemirosun ki onun sucu var mi?sence var mi bu islerde parmagi?yeğenim ,izin ver çocuktan özür dilesinler dedi(benden değil)hayır asla olmaz dedim...kesinlikle görüşmeyecekler dedim ...eşyalarıda ya hazırlasınlar yada polisle gelirim dedim...burada olmayan yani bu konularla bağlantısı olmayan bir ablam daha var onunda telefonlarını açmamıştım onun ne suçu var dedi...bende kangreni kesip attım dedim
yok onun haberi bile yoktu ....ama genel olarak hepsinden bıktım...bakalım vereceklermi sanmıyorum ...bikaç gün beklerim olmazsao zaman yiyenine versinler altni puluda gorus ondan al ama diyer ablanla neden gorusmek istemirosun ki onun sucu var mi?sence var mi bu islerde parmagi?
42 sayfa çok uzunyok onun haberi bile yoktu ....ama genel olarak hepsinden bıktım...bakalım vereceklermi sanmıyorum ...bikaç gün beklerim olmazsa
eee sonra ne oldu, ne dediler onun ustune?son olan gelişmeler var yazdım bi bak istersen
ben verirler gibi dusundm bir az sakin ol sagligna da zaraliyok onun haberi bile yoktu ....ama genel olarak hepsinden bıktım...bakalım vereceklermi sanmıyorum ...bikaç gün beklerim olmazsa
hiç bişiy demedi yeğenim tamam söylerim dedi...o çocuk bizim de kanımızı taşıyor uzak tutmaman lazım dedieee sonra ne oldu, ne dediler onun ustune?
evet doğru anlamışsın.emanet bırakmıştım daha doğrusu burada daha güvende diye istediler verdim....ispatım yok ...nasıl bir ispatım olabilirki anne dedik verdik yani..aptalım işte42 sayfa çok uzun
okuyamadim ama sana zahmet olmazsa bi ozet geçermisin ? merak ettim is ansil buraya geldi
onlar sana yaptiklarini ilk mesaji okudum
sondada altin ve paradan bahsediliyor , senin olan oaraya emaneten birakdigin dogrumu anladim
ispatin varmi sana ait olduguna dair polisle nasil gidecksin
inşallah vermezlerse sıfır kalırım....sağlık kalmadı günde 1 paket sigara içiyorumben verirler gibi dusundm bir az sakin ol sagligna da zarali
danisikli dövü$ gibi duuryor ki eger oyleyse altinlar senin zannettigin yerde deildir hatta parada altinda o evde deildir çokdan uçurmuslardir ..evet doğru anlamışsın.emanet bırakmıştım daha doğrusu burada daha güvende diye istediler verdim....ispatım yok ...nasıl bir ispatım olabilirki anne dedik verdik yani..aptalım işte
herkes haddini bilecek oyleyse, ben de sizin kaninizi tasiyorum, saygi duymak zorundalar deseydin..hiç bişiy demedi yeğenim tamam söylerim dedi...o çocuk bizim de kanımızı taşıyor uzak tutmaman lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?