ne diyorsun yapmaaa amma sinirlerinde bozuldu bakk bir az toparlan canim bende 35 yasindaym artik bazen kendimiz bir az kontrol etmemiz lazim zor cok zor anliyorm amma en azi sabr etmen lazim bir az sabrl ol verickelr her seyini eminiminşallah vermezlerse sıfır kalırım....sağlık kalmadı günde 1 paket sigara içiyorum
valla üvey olup olmadığımı o pisliğe sormak lazım...gittiyse yapacak bişiy yok zaten...haram olsundanisikli dövü$ gibi duuryor ki eger oyleyse altinlar senin zannettigin yerde deildir hatta parada altinda o evde deildir çokdan uçurmuslardir ..
benniye boyle oldu anlamdim,sen o aileden deilmisin ?
uvey falanmisin acaba insan oz çosuguna neden bunu yapar?
aynen benzer cümleler kurdum....ben çocuğun canını yakmışım da o yüzden saldırmışlar....hatalılarmış o da kabul ediyomuş ama telafi etmek için fırsat vermiyormuşum öyle dedi yeğenimherkes haddini bilecek oyleyse, ben de sizin kaninizi tasiyorum, saygi duymak zorundalar deseydin..
o zaman seni arayip ozur dilesinler.. tehdit msjlari yagdirmasinlar..aynen benzer cümleler kurdum....ben çocuğun canını yakmışım da o yüzden saldırmışlar....hatalılarmış o da kabul ediyomuş ama telafi etmek için fırsat vermiyormuşum öyle dedi yeğenim
alırsamda burada kızlar sayesinde alırım....çünkü düşünme yeteneğimi kaybettim....herkes birlik olmuş benim altınları kurtarma çabasında....inşallah alırızBu işin sonucu nereye varacak çok merak ediyorum. Inşallah altınları alabilirsiniz.
çok kötüyüm anlatamam sana...edemiyorum işte bildiğin gibi değil ...inşallah verirler ya dua etne diyorsun yapmaaa amma sinirlerinde bozuldu bakk bir az toparlan canim bende 35 yasindaym artik bazen kendimiz bir az kontrol etmemiz lazim zor cok zor anliyorm amma en azi sabr etmen lazim bir az sabrl ol verickelr her seyini eminim
onuda söyledim getirirmisin yoksa alayımmı diyor annen dedim...ne malum izin verdiğim dedim...görüşmelerini asla istemiyorum dedim...çok büyük zarar verdiniz çocuğa dedim geceleri yataktan düşüyor ,anne koş sana vurmasınlar diyor dedim ben kızıyormuşum çocuğa kızıyorsam dövmüyorum ya bu kadar saldıracak kadar....hiç kimse kızmıyormu çocuğuna bu dünya da ...tamam bende pişmanım kızdığım zaman üzülüyorum özür diliyorum....tehdit değilmiş o mesajlar öyle diyo yeğenim sadece çok özlemiş ağlıyomuş ...bizi unutacak falan fişman diyormuş...pişmanlarmış çok...umrumda değil dinlemek istemiyorum dedim...telefonu alıp özür dileyecekti istemedimo zaman seni arayip ozur dilesinler.. tehdit msjlari yagdirmasinlar..
oh iyi bari, sinmemissin, sevindim.. bu durusunu bozma sakin korkup.. deseydin, benim cocugumun psikolojisini benden iyi dusunemezler, kizmaktan etkilenen cocuk o yumruk olayindan nasil etkilenir, bunu dusunsunler; cocuk psikolojisini biliyo ayagina yatmak yerine..onuda söyledim getirirmisin yoksa alayımmı diyor annen dedim...ne malum izin verdiğim dedim...görüşmelerini asla istemiyorum dedim...çok büyük zarar verdiniz çocuğa dedim geceleri yataktan düşüyor ,anne koş sana vurmasınlar diyor dedim ben kızıyormuşum çocuğa kızıyorsam dövmüyorum ya bu kadar saldıracak kadar....hiç kimse kızmıyormu çocuğuna bu dünya da ...tamam bende pişmanım kızdığım zaman üzülüyorum özür diliyorum....tehdit değilmiş o mesajlar öyle diyo yeğenim sadece çok özlemiş ağlıyomuş ...bizi unutacak falan fişman diyormuş...pişmanlarmış çok...umrumda değil dinlemek istemiyorum dedim...telefonu alıp özür dileyecekti istemedim
insallah canimm birde kimse ye verme birikimini bankaya koy fazizsin yeride var soyle koy en rahati evindede rahata uyursunçok kötüyüm anlatamam sana...edemiyorum işte bildiğin gibi değil ...inşallah verirler ya dua et
yok yok sinmedim dedim ya sana kaybedecek bişiyim kalmadı diye....tek sorun şimdi altınlar ve para kaldı işteoh iyi bari, sinmemissin, sevindim.. bu durusunu bozma sakin korkup.. deseydin, benim cocugumun psikolojisini benden iyi dusunemezler, kizmaktan etkilenen cocuk o yumruk olayindan nasil etkilenir, bunu dusunsunler; cocuk psikolojisini biliyo ayagina yatmak yerine..
yok yok sinmedim dedim ya sana kaybedecek bişiyim kalmadı diye....tek sorun şimdi altınlar ve para kaldı işteoh iyi bari, sinmemissin, sevindim.. bu durusunu bozma sakin korkup.. deseydin, benim cocugumun psikolojisini benden iyi dusunemezler, kizmaktan etkilenen cocuk o yumruk olayindan nasil etkilenir, bunu dusunsunler; cocuk psikolojisini biliyo ayagina yatmak yerine..
orda kalan esyalarimi ve parami alacagim, sorun cikarirlarsa esim de ogrenir ve cocugu asla goremezler bidaha diyerek git bence..yok yok sinmedim dedim ya sana kaybedecek bişiyim kalmadı diye....tek sorun şimdi altınlar ve para kaldı işte
aptal kafam işte verirmiyim bir alsam geri asla vermem kimseyeinsallah canimm birde kimse ye verme birikimini bankaya koy fazizsin yeride var soyle koy en rahati evindede rahata uyursun
hemen mi gideyim yeğenimi arayıp mıorda kalan esyalarimi ve parami alacagim, sorun cikarirlarsa esim de ogrenir ve cocugu asla goremezler bidaha diyerek git bence..
keşke eşim olsaydı simin...o zaman karakola gider şikayet eder sonra boşar yoluma bakardım....ya işte hayatıma bakarmısın...ne kadar rezil bi durumdayımKesin kocası dedim.
Abla ile annenmiş.
Ne talihsiz bir kadınsın sen
rezillik filan diyl oyle dusunme hayatdir bu her sey insanlar icin daha artik kendini uzme sagligna zararla ne yapa bilirsn yasadin iste bunu altini da parani da al ondan sonra sinirin hirsin gecer istersen af edersin onlari istemzszn yok ama o biri ablanin gunahi yok bence ona karsi boyle olmakeşke eşim olsaydı simin...o zaman karakola gider şikayet eder sonra boşar yoluma bakardım....ya işte hayatıma bakarmısın...ne kadar rezil bi durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?