keşke dürüstçe söyleselerdi karın ağrılarını ...en azından çocuksuz giderdim ...ağzım açık okudum kardeş.. başka bişeyin hıncını çıkarmışlar gibi duruyo.. o nasıl anne nasıl abla??? Allah ım evlerden uzakk
valla bilemedimki.. Altınlarını al bir an evvel snrada bayramda seyranda mecbr kaldkça görürsün.. yada hic görmezsin keyfine kalmıs ama altınlarını al kesinkeşke dürüstçe söyleselerdi karın ağrılarını ...en azından çocuksuz giderdim ...
bence telefon edip iste altınlarını falan, sana ne ölüme ne dirime demişler, madem öyle be de sizle görüşmek istemiyorum, çocuğumun psikolojisini bozdunuz üstüme saldırıp kucağımdayken falan de, ne bileyim de bişeyler ama altınlarını bırakma[/Qyüzlerini bırak seslerini bile duymak istemiyorum öyle istersemde içinden tırtıklama olabilir...daha önce bi ata liram kayboldu orda çünkü kayboldu dedilerde anla işte....
ama böyle oldu olduğu gibi anlattım korkacak çekinecek kimse yok burda kimse kimseyi tanımaz etmez
şu an ben başaramıyorum bunu eğer yardımcı olursanız sevinirim...Yaşanılan olay sizin algıladığınız gibi değil. Kendinizi sorgulamanızı olaya objektif bakmaya çalışın.
evet yeğenim uyanıp gelince ablamda korktu kendisinden çünkü bana vurduğunu gördü yeğenim..beni çok sever ..ondan korkusuna böyle dedi sanırım ben eve gelince çocuğu kontrol ettim acaba çok mu sıktım diye baktım hiç bişiyi yok inanmıyorsanız tüm vücudunun resmini çekip atarım ...zarar vermedim ona eminimÇocuğa farkında olmadan gerçekten zarar vermiş olabilir misiniz acaba, siyah renkle işaretlediğim cümle bana çok garip geldi. Gözümde siz çocuğa zarar vermişsiniz de sanki anne ve ablanız buna engel olmaya çalışmış gibi bir görüntü canlandı. Çünkü bu kadar basit sebeplerden dolayı bu kadar büyük tepkiler verdiyseniz o sırada çocuk da zarar görmüş olabilir. Kırılmayın lütfen olayı anlamaya çalışıyorum sadece.
Canim cok tesekkurler.yok asla seni haksız bulmadım ben.
sadece şok geçirdim.ailene çok kötü şeyler dememek için de susmayi tercih ettim.
Mutlu bir çocuk yetiştirmek güzel olsa gerek.. İyi örnekler moral veriyor.canım bak sana ne dıyecegım
sen cocugunu cok sevıyorsun bende cok sevıyorum
ben ona bır tokat vurmadan buyuttum ona cıgırmadan onun kafasını yemeden buyuttum ve buyutuyorum
o yuzden ona gelecek bır gram seye tahammulum yok
fakat sen cok fevrısın ve korumacısın bakın bende boyleyım
o hala aglasın bende aglarım kıyamam
fakat cıkısların cok anı
esınlede bıseyler yasıyorsun bu olaydada haklısın ama olayı hemen buyutuyorsun ve baska bır boyuta getırıyorsun
senı suclamıyorum fakat kendını korumaya al
bu gıdısle etrafında kımse kalmayacak bıraz rahatlamaya bak
Geçmiş olsun, bu arada altınlarınız neden ailenizde?evet yeğenim uyanıp gelince ablamda korktu kendisinden çünkü bana vurduğunu gördü yeğenim..beni çok sever ..ondan korkusuna böyle dedi sanırım ben eve gelince çocuğu kontrol ettim acaba çok mu sıktım diye baktım hiç bişiyi yok inanmıyorsanız tüm vücudunun resmini çekip atarım ...zarar vermedim ona eminim
çok çok çok ama çok iyi annedir...her zaman tek iddası budur...mükemmel bir annedir sürekli bunu söylerDemek ki annenizde hep varmis siddet egilimi. Aşiri ve yanlis bir tepki vermis. Peki sakinlestiginde makul mantikli biri midir?
yakın zamanda büyük bi sorun yaşanmadı ama zaten mükemmel bi ilişkimiz yoktur küçük ablam bana vuran yani maddi anlamda çok kazık atmıştır tarafıma....ona rağmen araba aldık vs.hazmedemiyor sanırımbu nasıl aile ya
başka bir sorun var bunun öncesinde yaşanan
aklıma böyle geldi
yok hiç görmek istemiyorum ama nasıl alacağım işte vallahi üstüne de yatar bunlarvalla bilemedimki.. Altınlarını al bir an evvel snrada bayramda seyranda mecbr kaldkça görürsün.. yada hic görmezsin keyfine kalmıs ama altınlarını al kesin
hepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
Ben hatırladığım için diyorum. Asla unutmaz.Sizz affetseniz bile o affetmeyebilir.en korktuğum bu biliyomusun umarım hatırlamaz
yanlış anlaşılma var ben çocuğumu korumadım....sadece inatlaşırsan yine yapar ama anlatırsan neden yapmaması gerektiğini o zaman bırakır dedim...sadece bu kadar asla çocuğuma laf söyletmeme gibi bi durum yokyani doğru olabilir ama bir mantık ilişkisi yok.Ya bazı arkadaşların anlattığı gibi bi anda tüm nefretlerini kusmuşlar ya da bilinçli olarak oraya çağırılmışsınız ve önceden planlanmış bu olay.
çocuğunuzla ilgili tavrınız da çok korumacı bence, benim de yeğenim var 3-4 yaşındayken biz zaman zaman hataları olduğunda çocuğu uyardık veya bazen azarladık.Ablam da hepimizin ağzının payını verdi, siz benim çocuğuma bağıramazsınız dedi.O gün bugündür hiçbirimiz bir şey demeyiz hem biz hem de eşinin ailesi dahil.Çocuk şu an 7 yaşında ve kendi annesine babasına bile azar işittiğinde sen kimsin, benim özel hayatıma karışamazsın, beğenmiyorsan defol git, burası benim evim istediğimi yaparım,sen her şeye karışma, su getirir misin dediklerinde ben senin hizmetçin miyim diyor.Ne laftan ne sözden anlıyor.Kendi de bir canavar yetiştirdiğinin farkında ama iş işten geçti.
Annesi kötülüğünü istemiyorsa teyzesi,halası,annanesi babannesi de istemez tabi ki ama bunu şimdiki annelere anlatmak imkansız maalesef.Sanki biz çocuğun düşmanıyız.
Kızlar birsey söylemek istiyorum...biz bir yerde yanlış yapıyor olabiliriz.
Çocuk bu olanları gördü ve etkilendi keşke gormeseydi tabi.
Ama çocukları çok da korunakli büyütmek doğru mu...hayatta birçok şey oluyor...evet biz şu anda onları koruyabiliyoruz.gormesin duymasin bilmesin vb.
Bu doğru mu acaba.
Yarın büyüyüp hayata atildiklarinda o korunakli ortamdan cikinca sudan cikmis baaliga donmeyecekler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?