35 yaşında kafaya yumruk...

ağzım açık okudum kardeş.. başka bişeyin hıncını çıkarmışlar gibi duruyo.. o nasıl anne nasıl abla??? Allah ım evlerden uzakk
keşke dürüstçe söyleselerdi karın ağrılarını ...en azından çocuksuz giderdim ...

bence telefon edip iste altınlarını falan, sana ne ölüme ne dirime demişler, madem öyle be de sizle görüşmek istemiyorum, çocuğumun psikolojisini bozdunuz üstüme saldırıp kucağımdayken falan de, ne bileyim de bişeyler ama altınlarını bırakma

bu nasıl aile ya
başka bir sorun var bunun öncesinde yaşanan
aklıma böyle geldi

keşke dürüstçe söyleselerdi karın ağrılarını ...en azından çocuksuz giderdim ...
valla bilemedimki.. Altınlarını al bir an evvel snrada bayramda seyranda mecbr kaldkça görürsün.. yada hic görmezsin keyfine kalmıs ama altınlarını al kesin

ama böyle oldu olduğu gibi anlattım korkacak çekinecek kimse yok burda kimse kimseyi tanımaz etmez

yani doğru olabilir ama bir mantık ilişkisi yok.Ya bazı arkadaşların anlattığı gibi bi anda tüm nefretlerini kusmuşlar ya da bilinçli olarak oraya çağırılmışsınız ve önceden planlanmış bu olay.

çocuğunuzla ilgili tavrınız da çok korumacı bence, benim de yeğenim var 3-4 yaşındayken biz zaman zaman hataları olduğunda çocuğu uyardık veya bazen azarladık.Ablam da hepimizin ağzının payını verdi, siz benim çocuğuma bağıramazsınız dedi.O gün bugündür hiçbirimiz bir şey demeyiz hem biz hem de eşinin ailesi dahil.Çocuk şu an 7 yaşında ve kendi annesine babasına bile azar işittiğinde sen kimsin, benim özel hayatıma karışamazsın, beğenmiyorsan defol git, burası benim evim istediğimi yaparım,sen her şeye karışma, su getirir misin dediklerinde ben senin hizmetçin miyim diyor.Ne laftan ne sözden anlıyor.Kendi de bir canavar yetiştirdiğinin farkında ama iş işten geçti.

Annesi kötülüğünü istemiyorsa teyzesi,halası,annanesi babannesi de istemez tabi ki ama bunu şimdiki annelere anlatmak imkansız maalesef.Sanki biz çocuğun düşmanıyız.

evet yeğenim uyanıp gelince ablamda korktu kendisinden çünkü bana vurduğunu gördü yeğenim..beni çok sever ..ondan korkusuna böyle dedi sanırım ben eve gelince çocuğu kontrol ettim acaba çok mu sıktım diye baktım hiç bişiyi yok inanmıyorsanız tüm vücudunun resmini çekip atarım ...zarar vermedim ona eminim

Canim cok tesekkurler.yok asla seni haksız bulmadım ben.

sadece şok geçirdim.ailene çok kötü şeyler dememek için de susmayi tercih ettim.

istediğini söyle ....ama onlar için ban yemene değmez....

Mutlu bir çocuk yetiştirmek güzel olsa gerek.. İyi örnekler moral veriyor.
Konu sahibi sana da üzüldüm, bu yaşta sorunu şiddetle çözmeye çalışan abla ve annen var. Ben olsam görüşmezdim bir daha.

Geçmiş olsun, bu arada altınlarınız neden ailenizde?

Demek ki annenizde hep varmis siddet egilimi. Aşiri ve yanlis bir tepki vermis. Peki sakinlestiginde makul mantikli biri midir?
çok çok çok ama çok iyi annedir...her zaman tek iddası budur...mükemmel bir annedir sürekli bunu söyler

Anneniz ve ablanızın yaptıkları bu çirkin hareketin hiçbir açıklaması ve bahanesi olamaz elbet. Ama ben bunun uzun vadeli bir diş bileme OLDUĞUNU düşünüyorum. Içten içe size diş bilemiş ve sonunda da böyle Saçma bir anda patlatmışlar muhtemelen. Bunu bu kadar rahat ve alelade bir şekilde yapabilmelerini de aile içinde zaten mevcut bir şiddet OLMASINA bağlıyorum. Belki ailede babadan gelen bir şiddet var ve zaman içinde kadınlar da bunu benimsemiş olabilir. Kendinizi ve Çocuğunuzu böyle şiddet dolu bir ortamdan uzak tutmalısınız diyeceğim de insan annesinden ve ablasından ne kadar uzak kalabilir ki.... Dilerim incinen gururunuz ve Yaşadığınız hayalkırıklığı bir şekilde geçer. Çocuğunuza ve eşinize daha sıkı bağlanın. Her şey gönlünüzce olsun...

bu nasıl aile ya
başka bir sorun var bunun öncesinde yaşanan
aklıma böyle geldi
yakın zamanda büyük bi sorun yaşanmadı ama zaten mükemmel bi ilişkimiz yoktur küçük ablam bana vuran yani maddi anlamda çok kazık atmıştır tarafıma....ona rağmen araba aldık vs.hazmedemiyor sanırım

valla bilemedimki.. Altınlarını al bir an evvel snrada bayramda seyranda mecbr kaldkça görürsün.. yada hic görmezsin keyfine kalmıs ama altınlarını al kesin
yok hiç görmek istemiyorum ama nasıl alacağım işte vallahi üstüne de yatar bunlar

bunlar gerçek mi? bunları yapan öz annen ablan mı? ve özse neden hala reddetmedin annem ablam diyorsun hala?? allah ıslah etsin bu insanları bide idare etmişler seni bak bak.. tabi edicekler çünkü senin ÖZ ailen.. Yıl 2015 ve cılkı çıktı tüm ilişkilerin.

yanlış anlaşılma var ben çocuğumu korumadım....sadece inatlaşırsan yine yapar ama anlatırsan neden yapmaması gerektiğini o zaman bırakır dedim...sadece bu kadar asla çocuğuma laf söyletmeme gibi bi durum yok

Evet ben bunu pedagoga sormuştum.. O da şöyle açıkladı. Eşler çocuğun yanında kavga etmiyor etkilenmesin diye, çocuk görmesede duymasada eşlerde bir değişilik olduğunu kesin farkeder.. Birbirleriyle konuşmama, surat asma, ağlama vs... Bunu fark ettiğinde çocuk boşluk doldurmaya çalışırmış.. Acaba benim yüzümden mi? Annemle babam boşanacak mı? Beni sevmiyorlar mı?? gibi bir sürü sebep bulabiliyorlarmış.. Onların hayal dünyası çok geniş diyordu pedagog.. O yüzden boşluk doldurmasına izin vermemek gerek demişti... Çok ağır olmadığı sürece tabi şiddet bunun dışında, çocuğun yanında yapın tartışmayı ve ona açıklayın kimin ne düşündüğünü, neden tartışıldığını demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…