kesinlikle.ben aynı şaşkınlıkla bunları yaşadım....okurken bile ne kadar zor değilmi
orada daha güvende olacağını söylediler...istemesemde psikolojik baskı oluyor ve verdimGeçmiş olsun, bu arada altınlarınız neden ailenizde?
tüm kelimelerinize katılıyorum ama keşke çocuğuma acısalardı onun yanında olmasaydı...gururum ve acım hiç bitmeyecek düşünsenize ailemi kaybettimAnneniz ve ablanızın yaptıkları bu çirkin hareketin hiçbir açıklaması ve bahanesi olamaz elbet. Ama ben bunun uzun vadeli bir diş bileme OLDUĞUNU düşünüyorum. Içten içe size diş bilemiş ve sonunda da böyle Saçma bir anda patlatmışlar muhtemelen. Bunu bu kadar rahat ve alelade bir şekilde yapabilmelerini de aile içinde zaten mevcut bir şiddet OLMASINA bağlıyorum. Belki ailede babadan gelen bir şiddet var ve zaman içinde kadınlar da bunu benimsemiş olabilir. Kendinizi ve Çocuğunuzu böyle şiddet dolu bir ortamdan uzak tutmalısınız diyeceğim de insan annesinden ve ablasından ne kadar uzak kalabilir ki.... Dilerim incinen gururunuz ve Yaşadığınız hayalkırıklığı bir şekilde geçer. Çocuğunuza ve eşinize daha sıkı bağlanın. Her şey gönlünüzce olsun...
ettim merak etmeyin....sonsuza kadar reddettim hemde...ailemi ne ailesi kimin ailesi bunu yapar söyleyinbunlar gerçek mi?bunları yapan öz annen ablan mı? ve özse neden hala reddetmedin annem ablam diyorsun hala?? allah ıslah etsin bu insanları bide idare etmişler seni bak bak.. tabi edicekler çünkü senin ÖZ ailen.. Yıl 2015 ve cılkı çıktı tüm ilişkilerin.
valla alcan bi sekilde canım.. yatarmı yatarlar..yok hiç görmek istemiyorum ama nasıl alacağım işte vallahi üstüne de yatar bunlar
dua et unutsun onun yaralanmasını istemiyorum aslaBen hatırladığım için diyorum. Asla unutmaz.Sizz affetseniz bile o affetmeyebilir.
ettim merak etmeyin....sonsuza kadar reddettim hemde...ailemi ne ailesi kimin ailesi bunu yapar söyleyin
ama ben içine s.çmasına izin vermiyorum sizin deyiminizle....asla onların evi hariç hiç bir eve de gitmiyorum çocuğum rahat etsin diye...kimse kimsenin çocuğunu nazlamak zorunda değil çünkü ...kimseye yük olmamak adına kimseye gitmem benyaptıklarını tasvip etmiyorum ama çocukların başkalırının evinin içine sıçıp batırıp bide misafir diye idare etmekten nefret ediyorum.benim kardeşimin oğluda çok yaramaz döker saçar annesi dur demez uzaktan oğluuuuuum yapmaaaa der o kadar.annem aman misafir hatrı kalır kırılır der sus oda biliyo tabii misafir ya her türlü haklı vururmuum aslaa kardeşim canımı veririm.geçmiş olsun
hiç kimse çözemedi zatenkesinlikle.
nasıl bir zihniyet aklım almadı.
valla fikri olanlara açığım en kısa zamanda nasıl alırım altınlarımı ve biraz da nakitim varvalla alcan bi sekilde canım.. yatarmı yatarlar..
polise git şikayet et mahkemeye ver olay bugün olduysa git önce bi hastaneden rapor al.. yaptkları cezasz kalmasın.. çocuğun yannda yaptkları kabul edilin sey değil..valla fikri olanlara açığım en kısa zamanda nasıl alırım altınlarımı ve biraz da nakitim var
bayağı düzeldim ...kızımda olmaması kadar sakin bugün...işte nasıl alacağım alacaklarımı vereceğim yok benden onlara geçmiştir ama onlardan bana asla geçmedi ...affetmeyi düşünmüyorum asla ...eşime anlatmadım ama eninde sonunda neden gitmiyosun neden görüşmüyosun diyecektirkesinlikle hangi şartta olursa olsun yapılmaması gereken bir durum. ama sende sakinleşmelisin çocuğun için. bence alacağını al vereceğini ver iletişimi bitir. ancak eşine çok fazla anlatma bu durumu bilmesin bence. sonuçta ne olursa olsun öz ailen ve belki kendilerini düzeltirler ve belki de sende affedersin. ama eşin affetmez. sonrasında daha büyük sıkıntılar olmasın el oğlu sonuçta.
o zaman eşim de duyacak ama çocukla gitmek zorundayım oda yine etkilenecek...herşeyi düşünüyorumpolise git şikayet et mahkemeye ver olay bugün olduysa git önce bi hastaneden rapor al.. yaptkları cezasz kalmasın.. çocuğun yannda yaptkları kabul edilin sey değil..
16 17 yaşında yine aynı ablam yapmıştı ....daha önce böyle şiddet gördünüz mü onlardan? ilk mi bu.
bayağı düzeldim ...kızımda olmaması kadar sakin bugün...işte nasıl alacağım alacaklarımı vereceğim yok benden onlara geçmiştir ama onlardan bana asla geçmedi ...affetmeyi düşünmüyorum asla ...eşime anlatmadım ama eninde sonunda neden gitmiyosun neden görüşmüyosun diyecektir
sanırım varmış kinleri ve epey fazlaymış çünkü hala başım ağrıyor.en son 16 17 yaşında yine aynı ablam vurmuştu...1 kez yaşadım yani daha önce ...valla ben çok kötü bir urumdayım aslında...evet tüm birikimim orada onuda baskıyla aldılar.şimdi nasıl alacağım ou düşünüyorumUmarım çocuğunuz hatırlamaz, ben çok küçükken olan şeyleri anlatıyorum anneme inanamıyor hatırladığıma. Size daha önceden bir kinleri varmış gibi geldi bana, yoksa genelde böyle şiddet mi hakimdi evinizde? Çok kötü bir durum okudum ve kendimi çok kötü hissettim, kimbilir siz ne haldesiniz. Bir daha görüşmeyin o insanlarla, bu bir sevgi göstergesi değil, nefret belirtisi. Birikiminizi o evde mi saklıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?