Az çok biliyorum konularını bacımBana şaşır bacım.Salak kafam mal kafam. Keşke 30 u bekleseydim
45 yaş fazla değil mi ablanız için ?Ben olsam iyice araştirirdim. Benim ablam da bekar (28 yas) karşısına bu tarz erkekler cikiyor 37-45 arasi evlenmemiş erkekler. Biz mutlaka bir arastiriyoruz. Parasizlik yuzunden evlenmediyse evimi arabami alayim dediyse gayet normal. Ya da ailesinde çözmesi gereken şeyler varsa. Onun disinda bizim gorduklerimiz hep gencligini orda burda harcamis istedigi kadinla gününü gün etmiş tiplerdi. Herkes bu tarz bir erkekle anlaşamaz. Neden bekar kaldigini iyi arastirin. Cogunlugun aksine normal bir yaş degil ilk evlilik için.
Evet bence de çok ama tanismasini destekliyorum yine de sonucta benim onun icin en büyük dilegim mutlu olacagi sevip sayilacagi bir evlilik. Karsimiza cikanlardan birkac örnek vermek gerekirse biri akademisyendi, inanilmaz egolu kendini büyük ve yüksek gören biriydi sürekli övülmek istiyordu.. bir baskasinin 5 kiz kardesi vardi tek erkekti ve eşinden hem bütün ev islerini yapmasini hem disarida calismasini hem de ailesine yakin oturmasini bekliyordu... Yine bir baskasi 6 yil bir kizi sevmiş erkegin ailesi kizi istememis, adam da artik babam ölüm döşeğinde mürüvvetimi gorsun diye evlenmek istiyorum demişti (sevmek filan hak getire), sonuncusu galericiydi o da açık acik erkek aldatabilir yuvayi ayakta tutan kadindir, erkek evine esine iyi davrandiktan sonra önemli değil demişti.45 yaş fazla değil mi ablanız için ?
Etrafımda çok mutlu Harika eşe sahip insanlar var. Neden ben diyorum öyle olunca ama vardır bunda da bir hayırAz çok biliyorum konularını bacım
Kader de geç
başta sıcak bakmam, önyargılı olurum ama tanımaya da çalışırım.belki de bambaşka biridir.çevreden araştırmak gerek nasıl biri diyeKızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim:) arkadaşım ve ailesi iyice araştırmış çocuğu her yere sormuşlar çevresine arkadaşlarına hiç bir kötü söyleyen çıkmamış...
En başta yazmıştım alkol sigara hayatı boyunca kullanmamis namazini kılan üniversite mezunu evden işe işten eve hayatı geçen birisiymiş herkes övgüyle bahsetmiş bu adamdan tuhaf ki bir kişi bile kötü dememiş ama arkadaşımın beklentileri farklı sanırım pek olumlu bakmiyor hayırlısı olsun dedim...
Bu konularda karşılikli konusarak soru sorarak tanimaya calisin karsinizdaki kisiyi. Iyi derler ki evlebsin belki adam olur diye. Belki de gerçekten iyidir. Kendin gorusup tanimak en iyisi. Sıkıntili islerCevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim:) arkadaşım ve ailesi iyice araştırmış çocuğu her yere sormuşlar çevresine arkadaşlarına hiç bir kötü söyleyen çıkmamış...
En başta yazmıştım alkol sigara hayatı boyunca kullanmamis namazini kılan üniversite mezunu evden işe işten eve hayatı geçen birisiymiş herkes övgüyle bahsetmiş bu adamdan tuhaf ki bir kişi bile kötü dememiş ama arkadaşımın beklentileri farklı sanırım pek olumlu bakmiyor hayırlısı olsun dedim...
30'lu yaşların ortaları bir erkek için ideal evlenme yaşıdır zaten. 20 yaşında mı evleneceklerdi?Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?