36 yaşında hiç evlenmemiş bekar erkek

Yüzde yüz demek, vay canına. 35 yaş üstü evlenmemiş bütün erkekleri tanıdınız heralde ülkedeki, zira bu veriye ulaşmanın başka yolu yok.

Bende konu yine bakirlik sandim:)) niye normal olamasin? Sevmis unutana kadar beklemistir olamaz mi?

bana 20li yaslarinda basinda evlenenler sorunlu geliryor :) helede cocuk yapanlar- yahu daha araba kullanmana yeni izin verildi- ne ara cinselligi ögrendin, yasadin, evliligin tadini cikartdin, düzen kurdunda cocuk yapiyorsun diyorum

Bu kadar acik yazmak istemedim ama bizim denk geldiklerimiz %90 bu tiplerdi. Yani sıkıntısız erkeklerin pek cogu 25-32 yas arasinda yuvasini kurmus oluyor.
Vay be yaşa göre insanları hemen kategorize ettiniz. Ben 40 yaşında bekar biri ile evlenip gayet mutlu olanı da gordüm.Erken evlenip boşanmış olanı da gördüm.

Ne kadar sığ bir bakış açısı. Sanki tanıştırılan çocuk kıza ölüp bitiyor da, kız kendini naza çekiyor sanır. Her iki kişi de görücü usulü tanıştırılmış. Sanki kız 20 yaşında erkek 50 yaşında gibi davranılmış. Her ikisininde normal zamanı evlenmek için. Bu durumda ki kişilerde sorun yaş değil bence. Karşılıklı huyların, karakterlerin düzgün olması, içinin ısınıp ısınmaması önemli. Anlaşabilmek önemli. Aile yapıları, birbirlerine uygunlukları önemli. Çocuk evlenmiş olmak için evlenmek istemiyor demek ki, haklıda. Sevgisiz yapılan evliliklerin temeli sağlam olmuyor çünkü. Her iki tarafında hakkında hayırlı ne ise o olsun.

36 yaş mı? Dalga mı geçiyorsunuz yahu? Sanki 65..

25 te evlensin Hayata doyamadan, sonra aldatmalar, yeni ufuklara yelkenler vs. Vs.. bu mantığa göre 27 yaşındaki bekar kız da evde kalmış oluyor. Onda da bir anormallik var ki evlenemiş.

canarkadasin ve sen bu sekilde duaunuyorsaniz kisi kendinden bilir isi diyerek sorun belki de sizde...

Genelde biz kadınlara 30u geçince acaba sorunumu var diye etiket yapıştırırlardı ohh olsun sıra erkeklere gelmiş

birini seviyorsun ayrılıyorsun hemen başkasıyla tanışıp evlenmen bekleniyor kolaydı dimi evlenmek. canım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek neden yer. ? başından böyle bir şey geçmiş biri için gayet iyi bir yaş. benimde bir arkadaşım erkek nişanlasından ayrıldı. ama arkadaşım dünya iyisidir ne geldiyse iyiliğinden geldi başına. kızkardeşimle evlensin istedim olmadı. düşün o kadar. bence önyargılı davranmayın. bir tanışılsın.

Yaşla bi alakası yok bence daha küçük yaşta olup problemli bir insan olabilir onu da tanırken öğrenirsin. Erkekler cidden geç olgunlaşıyor 36 da gec bi yas degil arkadaşınız tanımak isterse zamanla anlar zaten. Beğenmemiş olabilir adam kimseyi tövbe etmiş olabilir gönül ilişkisine nerden bilcez hiç.

ne alaka kız neden gitmiş. kaldımı böyle şeyler günümüzde. olmaz babam vermiyor sözü rafa kalkmadımı ddaha.

Eşimle tanıştığımda 25-37 idik. 2 nişan atmıştı. Ben de erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıştım. 1. nişanı aile zoruyla tanıştırıldığını, elektrik alamadığını söyledi, kendi ayrılmak istemiş. 2. nişan daha karışık, aileler de var işin içinde, kişilerde de var.

Eşimde çok şükür bir sorun yok, bundan sonra da olmaz inşallah. Tek sorunum kv oldu bu zamana kadar.

İyi analiz etsin, bu işlerin yaşla alakası yok, karakterini, ailesini tanımaya çalışsın. Sağdan soldan araştırsın ama çok da güvenmesin kimse kimsenin içini bilmediği gibi pek de kötülemiyor bilse de saklıyor benim gördüğüm kadarıyla.

Meslekler, beklentiler, yaşam amacı, hatta burçlar bile çok önemli evlilikteki anlayışta.

Mesela ben hep ilk adımı erkeğin atmasını isterim, benden adım bekleyen erkekle birlikte olmam, eşim benim peşimden çok koşmuştu bu çok hoşuma gitmişti.

Sen böyle anlatınca kendi eski nişanlım aklıma geldi. Üniversite yıllarında bir çocuğu sevmiştim. Çocuk bana deli gibi aşıktı. İlk kız arkadaşıydım, resmen kara sevdaya tutulmuştu. İkimizin ailesi de istememişti ilişkimizi, ben bu sebeple ayrılmıştım ondan. Sonra hastalanmış ve sebebi yokmuş, ailem bunu duyunca üzülmüş, bir şans vermişti çocuğa. İki tarafın da istememesinin sebebi çocuk Doğulu benim Egeli olmam. Aile yapılarımız inanılmaz farklıydı. Çocuk aşiretti ve aşiretin en büyük torunuydu, dedesinden sonra o aşiret ağası olacaktı. Neyse... Çocuk hastalanınca iki taraf da razı geldi, isteme oldu. Nişan günü ben çocuğun tek sözünden dolayı bitirdim... Nişan günü nişanlanmadan ayrılmıştım.

Hala benden haber almaya çalışır, hala bekarmış... 36 yaşında, hiç evlenmemiş, hayatı boyunca alkol,sigara kullanmamış, namazında, niyazında birisi... Hala daha bana alınan nişan eşyalarını saklıyormuş... İlk aşk (ben onun için öyleydim, o benim için değildi.) kolay kolay unutulmuyor. Hele ki sonunda ailevi sebeplerden dolayı ayrılık olduysa... O sebeple bence arkadaşın bu çocuktan uzak dursun. Hala eski nişanlısına aşık bir adamla evlenmek istemez diye düşünüyorum...

A Ayse-1986 bence en önemli nokta bu, adamın yaşı değil. İçinde uhde kalmış, bitmemiş bir aşk yarası çok büyük sıkıntı yaratır.

Benim 13 sene önceki eski sevgilim, eşi hamile olduğu halde benimle iş adı altında konuşmaya çalıştı, yersen.

Çok kapalı ve duygusal bir tip canlandı gözümde. Arkadaşınız belki daha sosyal birisini istiyordur.

Bilmiyorum gerçekten içinde aşk kaldıysa hâlâ saygı duynak gerek...Kim bilir velki eski nişanlısını unutturcaun kimse cikmadi karşısına birisi çıksa belki unuturdu ibsan neleri unutmuyor ki....

Yüzde yüz demek, vay canına. 35 yaş üstü evlenmemiş bütün erkekleri tanıdınız heralde ülkedeki, zira bu veriye ulaşmanın başka yolu yok.
Saygısız kendinlemi karıştırıp yorum yaptın 45 yaşındayım senin kadar çocugum var gözlem ve son derece sosyal bu konularda fikri yorumu alan birisiyim

Bu 36 erkek 26 da evlenseydi 36ya kadar evlendiği kadinin hem gençliğini hem zamanını 10 sene çalardı.mesela benimkininde gönüllü bi koca olmayı başarması henüz mümkün olamayabiliyor.bekar kankalarida ortalama 35 gibi evlense belki benimki ancak evliliği 35inde algilamaya baslayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…