- 11 Aralık 2018
- 42.656
- 265.096
- 598
Yüzde yüz demek, vay canına. 35 yaş üstü evlenmemiş bütün erkekleri tanıdınız heralde ülkedeki, zira bu veriye ulaşmanın başka yolu yok.Burda yorumlayanlar pembe gözlük takmışlar ve bu konuda deneyim sahibi olmadıklarını duşunuyorum yüzde yüz sorunlu oluyorlar kompleksli olmalarından tut egoist narsist veya tam tersi ezik ve en önemlisi bağlanma ve guven sorunu yaşıyorlar çevremde bu şekilde çok erkek ve bayan var malesef çevre baskısı red edilme veya fazla yaşanmışlıkları oldugundan bahsettiğim şekilde zor insanlara donuşmuş oluyorlar
Vay be yaşa göre insanları hemen kategorize ettiniz. Ben 40 yaşında bekar biri ile evlenip gayet mutlu olanı da gordüm.Erken evlenip boşanmış olanı da gördüm.Bu kadar acik yazmak istemedim ama bizim denk geldiklerimiz %90 bu tiplerdi. Yani sıkıntısız erkeklerin pek cogu 25-32 yas arasinda yuvasini kurmus oluyor.
ne alaka kız neden gitmiş. kaldımı böyle şeyler günümüzde. olmaz babam vermiyor sözü rafa kalkmadımı ddaha.Hayir hiç ilişkisi olmamış aradan uzun yıllar geçmiş zaten... Sevdiği nişanlı kızı başkasına vermiş ailesi ayrılma sebepleri buymuş ve bir daha kimseyle ilişki yaşamamış anlattığına göre 36 yasinda bekâr hiç evlenmemiş birisi de karsisina çıkınca ister istemez insan çekinir kafasında soru isaretleri olur...
gay nesli artış gösterdiğinden olsagerekGenelde biz kadınlara 30u geçince acaba sorunumu var diye etiket yapıştırırlardı ohh olsun sıra erkeklere gelmiş
Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
O yaşta evlenmemiş olmasında bir sıkıntı yok bence. Daha önce nişanlılık yaşamış sevdiği kadın ile evlenememis belkide onu hic unutmamış o yüzden kimseyle birlikte olmak istememiş. Ben olsam ilk öğrenmeye çalışacağım şey adamın hala o eski nişanlısına aşık olup olmadığını öğrenmek olurdu sonuçta kimse başka bir kadına senelerce uzaktan uzaga aşık kalan ve kendisini sevmeyecek bir adamla evlenmek istemez. Eger böyle bir durum yoksa diğer kadına aşık değilse yaşıyla ilgili bir sorun yok tanissin konussunlar anlasirlarsa düşünür
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim:) arkadaşım ve ailesi iyice araştırmış çocuğu her yere sormuşlar çevresine arkadaşlarına hiç bir kötü söyleyen çıkmamış...
En başta yazmıştım alkol sigara hayatı boyunca kullanmamis namazini kılan üniversite mezunu evden işe işten eve hayatı geçen birisiymiş herkes övgüyle bahsetmiş bu adamdan tuhaf ki bir kişi bile kötü dememiş ama arkadaşımın beklentileri farklı sanırım pek olumlu bakmiyor hayırlısı olsun dedim...
Saygısız kendinlemi karıştırıp yorum yaptın 45 yaşındayım senin kadar çocugum var gözlem ve son derece sosyal bu konularda fikri yorumu alan birisiyimYüzde yüz demek, vay canına. 35 yaş üstü evlenmemiş bütün erkekleri tanıdınız heralde ülkedeki, zira bu veriye ulaşmanın başka yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?