36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

Ayse-1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
87
66
38
Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...

Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?

Tam da 35 yaşında biriyle tanıştım, konu cuk oturdu :) oysa çok tatliş muhabbeti var.. Hiç neden evlenmedi, sıkıntılı mı diye sorgulamadım. Nasip olmamıştır, aradığını bulamamıştır; vardır sebepleri..

Ama yaş ilerledikçe insan daha detaycı olduğundan biraz daha zorlaşıyor işler tabi..

sevgilisi yok bildiğim kadarıyla Teyzem üzülüyor.Bundan 7 yıl önce nişanlısından ayrılmıştı.Bir daha hayatına kimseyi almamış anlatıldığı kadar...

Yaşı gayet normal bence... Acele edilecek bir yaş değil :)

Neden ilginç bir tür ? Bir çok erkek bu durumda olabilir sonuçta kimsenin iç dünyasını bilemeyiz...

Eski sevgilim 40 yaşında idi. Hali vakti yerinde manken gibi evi arabası herşeyi vardı. Çokta yakışıklı. Oda halen daha bekar. Ben 30 o 40 tı beni istemedi yaşımdan dolayı 25 inde kız arıyordu.
o da abartmış yani 15 yaş küçük mü istemiş kendisinden yuh yani..

Benim yakınlarımda da yaşı kuzeniniz gibi olanlar var ve daha yeni evleniyorlar. Bu devir için bu yaşlar çok normal bence, anne babamızın dedelerimizin zamanında kaldı mutlaka yirmili yaşlarda evlenilmeli kuralı

Mesela evlilikten soğumuştur
Bu devirde çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…