Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
nişanlısından neden ayrılmıış?sevgilisi yok bildiğim kadarıyla Teyzem üzülüyor.Bundan 7 yıl önce nişanlısından ayrılmıştı.Bir daha hayatına kimseyi almamış anlatıldığı kadar...
o da abartmış yani 15 yaş küçük mü istemiş kendisinden yuh yani..Eski sevgilim 40 yaşında idi. Hali vakti yerinde manken gibi evi arabası herşeyi vardı. Çokta yakışıklı. Oda halen daha bekar. Ben 30 o 40 tı beni istemedi yaşımdan dolayı 25 inde kız arıyordu.
peki kızlar kaçında evlenmeliBenim yakınlarımda da yaşı kuzeniniz gibi olanlar var ve daha yeni evleniyorlar. Bu devir için bu yaşlar çok normal bence, anne babamızın dedelerimizin zamanında kaldı mutlaka yirmili yaşlarda evlenilmeli kuralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?