36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

Ben 42 yasindayım.Ben ve benim yaşıma yakın olan kuzenlerim olsun ,pek cok arkadasım olsun 25-30 yaş aralığında evlendik.Fakat bizden sonraki yani 5-8 yaş küçük olan kardesim ve kuzenlerim hatta onlarin arkadaslarinin da pek çoğu evlenmedi veya evlenenler olduysada bosandiklari i duydugum kisi sayisi fazla.Demekki evlilik yası 35-40 araligina cikti diyorum ben..O nedenle kueninizin evlenmemis olmasi bana tuhaf gelmedi nedense.

Unutturacak kimseyi de hayatına almadı kimbilir... çok iyi tanıyorum alkol sigara kullanmaz sosyal medya da yok... Annesinin dediğine göre dışarı hayatı da yok zamanında eve gelir gidermiş... Bir çok insan ot gibi yaşıyor diyor ama neler yaşadığını bilemeyiz... konuyu aynı durumu yaşayan başkaları var mı acaba diye açtım zaten ...

bu yaş ve üstü milyonlarca hiç evlenmemiş bekar erkek ve kadın var normal. ben de bu yaştayım karşıma çıkanlarda aşağı yukarı bu yaşlarda ama anlaşamıyoruz olmuyor.belli yaştan sonra biraz daha zor oluyor galiba.

36 da evlendim, şu an 42 yaşındayım hala sosyal medya kullanmıyorum. Gayet normal bir insanım, rahat bırakın insanları, etrafta dolanıp niye evlenmiyorsun edebiyatı yapanlara 36 yaşıma kadar sövdüm. Kısmet ne zamansa can ne zaman isterse o zaman evlenilir ha evlenmek gibi bir zorunluluğu da yok insanların

Benim dayim 42 yasinda evlendi. Evlenmiycem ben diyordu ustelik, sorumluluktan da korkuyordu. Sonra baska sehire gitti calismaya orada calistigi sirkette karsisina bi kiz cikti, iyi ki de cikmis ailecek cok sevdik. Ve gecen yil evlendi dayim. Vakti saati vardir. Ya da omur boyu bekar yasayacak belki Allah bilir ne olacagini ama zaten yasi cok cok buyuk degil. Karsisina biri cikmamistir belki de ciddi dusunecegi biri.

Ne kadar yersiz meraklar, konular ve sorular
Kiminin dusuncesinde yoktur, kiminin zamanı degildir, kiminin istedigi gibi biri denk gelmemistir, kaderinde yoktur; fikir yurutulebilecek, genelleme yapılabilecek bi konu mu bu? Kisiye gore en cok degisen konulardandir evlilik..
Milletin bunca derdine dusmek, hatta belki ortada dert bile yokken vah tuh etmek de haddi aşmak bana göre..

Ee evlenmemesi için geçerli bir sebep değil mi?Belki hala unutamadı belki yine terkedilirim diye korkuyor.Zaten içinde bazı şeyleri halletmeden evlenmesin kimse iki tarafada yazık

Vallaha canım nasip bu işler .Bizimde bi tanıdığımız vardı bakmadıkları kız kalmadı çocuk 3 kez nişan attı taaa başka bi şehırden buldu nasıbını.Rabbim yazacak önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…