ne iş yapıyo :)
Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
Ne kadar yersiz meraklar, konular ve sorularMerhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Ee evlenmemesi için geçerli bir sebep değil mi?Belki hala unutamadı belki yine terkedilirim diye korkuyor.Zaten içinde bazı şeyleri halletmeden evlenmesin kimse iki tarafada yazıkZamanında çok sevdi biliyoruz Hatta ayrıldıktan sonra aylarca kimseyle konuşmadı.Hatta ne düzgün yemek yemiş ne de uyku uyumuş.Teyzemin dediğine göre 1 haftada 15 kilo vermiş üzüntüden şimdi dışarıdan iyi mutlu gibi ama kimbilir içersinde ne fırtınalar kopuyor...
Vallaha canım nasip bu işler .Bizimde bi tanıdığımız vardı bakmadıkları kız kalmadı çocuk 3 kez nişan attı taaa başka bi şehırden buldu nasıbını.Rabbim yazacak önceMerhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?