- 4 Şubat 2015
- 6.334
- 12.752
- 448
Evet. O yüzden evlenmedi ya zaten. Çokta ah aldıo da abartmış yani 15 yaş küçük mü istemiş kendisinden yuh yani..
En erken 28’inden sonrapeki kızlar kaçında evlenmeli
daha da evlenemez o..Evet. O yüzden evlenmedi ya zaten. Çokta ah aldı
ah amiiin :)En erken 28’inden sonra
Bence tabii :)
Allah hayırlı güzel insanlarla karşılaştırsın tüm bekar kardeşlerimizi
Bende ah ettim. Umut verip yarı yolda bıraktı. Bi hasta yaşlı anası var.4 duvar arasında yalnız kalınca anlayacak. Ama işte.daha da evlenemez o..
siz mutlu olun da gerisi önemli değil :) Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin :)Bende ah ettim. Umut verip yarı yolda bıraktı. Bi hasta yaşlı anası var.4 duvar arasında yalnız kalınca anlayacak. Ama işte.
Ben şuan mutluyum ama onun için güzel dua edemiyorum
kız pişman olduğunda barışsalarmış keşke..O zaman kızın ailesi kızlarını Kendi akrabaları ile evlendirmek için kızı doldurup ayırdılar.... Sonra kız çok ama çok pişman olmuş ama iş işten geçmişti...
Evlendiğimde eşinm 42 ben 32 yaşındaydım. Ilk evliligimiz ayrıca. Herkes 20li yaşlarinda evlenecek diye birşey yok. Evlenip mutsuz olcagina geç evlensin ya da evlenmesin. Ayrıca özelini kimse bilemez. Annesine mi anlatacak görüstüğu kisiyi. Eşim o yaşta tek beni tanıştirmiş annesine. Kayinvalide beni görünce ağladı hattaMerhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
Teşekkür ederimsiz mutlu olun da gerisi önemli değil :) Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin :)
ah ya keşke ailesini dinlemeseymişKız evlendikten sonra pişman olmuş kocası içkici kumarci birisi çıkmış... Dayakta varmış arada kız çok pişman olmuş ama artık geriye dönüş olmadı....
Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
Bütün kIz arkadaşlarım 32 yaş -36 yaş civarı hiç evlenmedi. Valla tanıştırsak mı
unutamamıştır bence halaZamanında çok sevdi biliyoruz Hatta ayrıldıktan sonra aylarca kimseyle konuşmadı.Hatta ne düzgün yemek yemiş ne de uyku uyumuş.Teyzemin dediğine göre 1 haftada 15 kilo vermiş üzüntüden şimdi dışarıdan iyi mutlu gibi ama kimbilir içersinde ne fırtınalar kopuyor...
ne iş yapıyo :)Olur valla sevaba gireriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?