36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

Çok var. Özgürlüğü seviyorlar. Evlenmek isteyecek kadar uygun birini bulamıyorlar. Üstelik talipleri çok olup ta evlenmeyen erkekler bunlar. Seçiciler falan. Kız arkadaşlarım da var böyle olan.

O zaman kızın ailesi kızlarını Kendi akrabaları ile evlendirmek için kızı doldurup ayırdılar.... Sonra kız çok ama çok pişman olmuş ama iş işten geçmişti...

Evlendiğimde eşinm 42 ben 32 yaşındaydım. Ilk evliligimiz ayrıca. Herkes 20li yaşlarinda evlenecek diye birşey yok. Evlenip mutsuz olcagina geç evlensin ya da evlenmesin. Ayrıca özelini kimse bilemez. Annesine mi anlatacak görüstüğu kisiyi. Eşim o yaşta tek beni tanıştirmiş annesine. Kayinvalide beni görünce ağladı hatta nasip yani

Kız evlendikten sonra pişman olmuş kocası içkici kumarci birisi çıkmış... Dayakta varmış arada kız çok pişman olmuş ama artık geriye dönüş olmadı....

Zamanında çok sevdi biliyoruz Hatta ayrıldıktan sonra aylarca kimseyle konuşmadı.Hatta ne düzgün yemek yemiş ne de uyku uyumuş.Teyzemin dediğine göre 1 haftada 15 kilo vermiş üzüntüden şimdi dışarıdan iyi mutlu gibi ama kimbilir içersinde ne fırtınalar kopuyor...

Bütün kIz arkadaşlarım 32 yaş -36 yaş civarı hiç evlenmedi. Valla tanıştırsak mı

unutamamıştır bence hala kaç sene görüştüler toplamda? iz bırakmış belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…