- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Şaka yapıyorsunuz değil mi?Güzel kardeşim boşandın sen ya
Boşandın.....
AnlamadımBoşanmıştı bu adam değil mi
Neden boşandığını şimdi anlamış olmalısınız
Üzmek istemiyorum ama bu adamdan bi cacık olmaz
boşanmışsınız zaten. Niye geçmişi bize yaşatmaya çalışırcasına soruyorsunuz? Kaçıncı konunuz bu? Sizce siz normal misiniz? Ayrıca göçmek ve göçürmek değil o. Götürmek... siz Asya dan Avrupa ya temelli geçmiyorsunuz ki göçesiniz....4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Şaka yapmıyor. Boşandı konu sahibi. Ama geçmişi eşe eşe bitiremediŞaka yapıyorsunuz değil mi?
Ya biraz açıklar mısınız yaptıklarını yani ben hep kendimi suçladım?Karakteri bozuk , beyni gelişimini tamamlamamış ondan böyle .. boşandıysanız kurtulduğunuza şükredip corona dan sonra sadaka dağıtın.
Şaka yapıyorsunuz değil mi?
Ablacım ben nereden bileyim senin kocanın neler yaptığını :) neyi açıklayacağım ? sen anlat biz yorum yapalımYa biraz açıklar mısınız yaptıklarını yani ben hep kendimi suçladım?
Siz bu adamdan boşandınız mıAnlamadım
Canım anlattım ya yukarda ne yaptığınıAblacım ben nereden bileyim senin kocanın neler yaptığını :) neyi açıklayacağım ? sen anlat biz yorum yapalım
Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
size değer vermeyen insana ne kadar iyi davranacaktınız , siz de insansınız kendınıze neden deger vermıyorsunuzKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?