- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Burada da kızlar konu açıyor sevgilim böyle davranıyor ne yapmalıyım diye. Herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diye söylüyor. Dinlemeyip evleniyor kızlarımız evlenmeyi marifet sanıp. İşte sonuç...Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
bende böyle düşündüm ortalık kıyamet yeri nasıl karısını almaz diyordumBunlar geçmişteki konular ve siz de boşandığınız adamdan mı bahsediyorsunuz? Yok artık. Valla arkadaşlar yazmasa, olay dün yaşandı, ortalıkta virüs cirit atarken, bu adamda nasıl bir beyin var da kadına minibüse bin diyor yazacaktım. Ama şuan yazabileceğim tek şey önünüze bakamıyorsanız, psikolojik destek alın. Takıntı durumunu geçmişsiniz de geçmişte yaşıyor gibisiniz.
Bu tarz mesajları ısrarla görmezden geliyor konu sahibi maalesef (Bende yazmıstım)Siz boşandınız, siz boşandınız.
Tek tek olayları neden kafanızda düşünüp duruyorsunuz?
Kaç defa yazdım bilmiyorum ama tedavi olmanız lazım.
Destek alın böyle saplanıp kalınmaz kendinize zarar veriyorsunuzKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Aslında KK bana bir şey öğretti, o da üyelerin geçmiş konularına bakmadan yeni konularına yorum yapma. =)) Ama insan bazen üşeniyor ya, sürekli dedektif gibi mi takılacağız? Bir de konu sahibi gibi farklı üyeliklerle aynı konuyu pişirip pişirip önümüze getirenler var, onu da hafiyelikte sınır tanımayan arkadaşlar sayesinde anlıyorum, şahsen o kadar dikkatli hiç değilim. Neyse.bende böyle düşündüm ortalık kıyamet yeri nasıl karısını almaz diyordum
Hani normal koşullarda 4 aylık hamile birinin dolmuşa bilinmesinde ne var
Bu bunca çalışan hamile kadınlar insan değil mi
Valla mı ya? Konuyu yeni anladığım için şuan üzülme aşamasındayım ama haklısınız da, kendini toparlamak, hayatına bakmak yerine kendi kendine acıyıp duran, sürekli geçmişin muhakemesini yapan, bir adım ileri gitmeyen ve bunlarla çevresindeki insanlara zarar veren insanlar beni de müthiş sinirlendirir. Yani bu kadının acilen tedavi olması gerekiyor. Kendine de bebeğine de yazık olur böyle.Loreth S su-doku yanlış hatırlamıyorsam o bebek şu an 8 aylık.
Resmen taktım konu sahibine, eskiden üzülüyordum artık müthiş sinirleniyorum.
O bebeğe yazık değil mi böyle bir anne figürüyle büyüyecek.
Öğrencilerine yazık değil mi bu üyenin, kendisine yardım etmeyen/edemeyen/etmek istemeyen başkasının çocuğuna ne verecek?
Sadece huzur istiyorum nickini ironi olsun diye seçmiş sanırım zira kendisi dümdüz mutsuzluktan, olumsuzluktan besleniyor.
Ciddi misiniz? Yuh artık. Dönüp dolaşıp aynı yerde duruyor o zaman konu sahibi. O zaman kocası da bisanmakta ayrılmakta haklı. Klavye başında insanı yoruyor, reel hayatta hayli hayli yorar bunaltir. Ayıp ya. Bu da son yorumum zira artık sinirlenmek istemiyorum.İfşa edilmediniz mi siz geçen konunuzda?
Yıldızlıyağmurlugeceler, canımyavrumm, güneşdoğacakbence falan eski hesaplarınız değil miydi, ayıp değil mi artık bu kadar insanı yeni bir üye olduğuna inanırıp aptal yerine koyarak yorum istemek?
Çocuğum doğunca anormal davrandım sabretmedi diyordunuz, kusura da bakın valla ama sabredilecek tarafınız yok, benim ekran üzerinden boşayasım geldi bu kadar sabit fikirli, saplantılı insana kim nasıl dayansın?
Kabul edin yaşım geçmesin, geliri de iyi diyerek evlendiniz. O da elinizde patladı.
Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?