- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
karaktersız bence o yuzden boyle davranmıs , senın yapacagın bırsey yok bazı erkekler boyle öküz oluyor malesef kendını suclamanı ve uzulmenı sacma buluyorum , dogum yaptın mı ?Canım anlattım ya yukarda ne yaptığını
Eşiniz size değer vermemiş ve ailesi olarak görmemiş bu çok açık değil mi? Kendinizi suçlamaktan vazgeçin, hatanız varsa eğer bu takıntılardan kurtulmak adına tedavi olmamanız.Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Ben bu virüs ortamınıda hesaba katarak yorum yapmıştımKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Sizi tanımıyorum ama boşandığınızı yazmışlar..4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
1 tsne çocuğum varkaraktersız bence o yuzden boyle davranmıs , senın yapacagın bırsey yok bazı erkekler boyle öküz oluyor malesef kendını suclamanı ve uzulmenı sacma buluyorum , dogum yaptın mı ?
calısıyormusun?aılen ıle mı yasıyorsunuz?1 tsne çocuğum var
Brnc sizin konu açmanız yasaklanmalı bezdirdiniz milleti herkes konuşuyor öneri veriyor siz yeni baştan dönüyorsunuzKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Evlilik kurumu 2 tarafın çabalarıyla devam eder. Farklı davransaydınız bile eninde sonunda boşanacaktınız. Bugün boşanmazdınız, 5 sene 10 sene sonra olurdu orası ayrı.Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Terapi artı ilaç alıyorum canımEvlilik kurumu 2 tarafın çabalarıyla devam eder. Farklı davransaydınız bile eninde sonunda boşanacaktınız. Bugün boşanmazdınız, 5 sene 10 sene sonra olurdu orası ayrı.
Lütfen kaç konudur size verilen tavsiyeleri dinleyin ve acilen terapiye başlayın. Anladığım kadarı ile çocuklarınızda var. En azından onlar için ayakta durmak zorundasınız. Siz aşırı derecede saplantılısınız ve sanki kendinize acı çektirmekten zevk alıyorsunuz. Yani evet eski kocanız haksız, ee sonuçta ne değişecek??? Değiştiremeyeceğiniz şeylerde boğulmak yerine, önünüze bakıp yeni hayat kurun.
Adam sizi sevmiyordu kiKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Bende bir dönem ilaç kullandım, oldukça faydasını gördüm. Tedaviniz çok yeni ise belki etkisini henüz tam göstermemiş olabilir. Diğer durumda ilaçlarınız yetersiz kalıyorda olabilir. Eğer uzun süredir ilaç kullanıp hala bu durumda iseniz, doktorunuzla tekrardan görüşün. Ayrıca düşünmekten vazgeçin, geçmiş işte, adı üstünde geçmiş gitmiş. O zamana dönmek mümkün değil ama geleceğinizi güzelleştirme şansınız hala var.Terapi artı ilaç alıyorum canım
Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?Adam sizi sevmiyordu ki
Ne kadar iyi davransanız da işe yaramazdı
O ADAM SİZİ SEVMİYORDU
Kabul edin artık.
Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?