- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Umarım der ama herşeyden önce siz kendi hayatınıza bakın o zaman diyeceksiniz meğer ne kadar anlamlı bir hayatım varmış ama farkında değilmişim. Güzel bir işiniz, harika bir bebeğiniz ve sağlığınız var .Su virüs geçsin koyun bebeğinizi pusete yürüyüşlere gidin müzik dinleyin ciddiyim kalabalık etkinliklere katılın ve kendinize söz verin hiçbir şekilde o adamı anmayacağım konuşmayacağım diye . Zaten siz bu kadar mutlu oldukça o kendince icin icin pişmanlık duyacak .böyle yaparak ve su anki ruh halinizi belli ederek kendinizi küçük düşürüyorsunuz adam sürekli şey diye düşünüyordur üff ben ne harika bir adamım kadın bitti tükendi ardımdan diye . Kendinizi suçlamaktan vazgeçin adamın amacı buydu zaten evliliği yürütemeyen ailesine bağımlı bir adam size sen kötüsün sen delisin diyerek gitti ki onun kötülüğü gözükmesin ortalıkta . Bu manipülasyona gelmeyin .lütfen bol bol kitap ve dua okuyun değişecek ıçinizdeki bazı şeyler. Bebeğinizle çok çok mutlu olursunuz inşallahBen yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?
Valla normalde de boyleyseniz keske diyeceğini sanmiyorum.Ben yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?
Hazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacakgeçmişinizde yaşadığınız sorunlara vereceğimiz güncel cevaplarla nasıl bir iç huzuru sağlamayı planlıyorsunuz anlamadım.
gerçekten önünüze bakmanın zamanı gelmedi mi ? yoksa sürekli aynı şeyleri anlata anlata çevrenizdeki herkesi silmeye yemin mi ettiniz ?
kendisi aklinca ironi yapti cocugunu agzindan burnundan kan gelene kadar dovuyormus okula da ciplak gidiyormus. Bu ironisi de endisemizde hakli oldugumuzu gosteriyor sankiBeni endişelendiren de bu kadar geçmişte yaşayan biri ne kadar çocukla ilgilenebilir ne kadar bakım verebilir?
Siz adama sürekli mesaj atarsanız ailesiyle görüşürseniz yâda kendi kendinize ailenle artık görüşmeyeceğim diye trip atarsanız asla keşke demeyecek şükredecek.Biraz kendinize gelin kendinize bakım yapin terapi alın bitti ne hali varsa görsün bundan sonra bana yeni bir aşk lazım deyin.Ben yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?
Hazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacak
bitince ne oluyor da bu kadar kafaya takiyorsunuz?Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
çocugumu dovuyormuş?ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumDaha onceki konusunda kendi soylemisti ofke kontrolum yoktu diye
Tabiki haklısınız şu an hastanenin acil servisindeyim.bebeği dövdüm diye komşu da gelip beni dçvdü kahretsin korona buşaşacakkendisi aklinca ironi yapti cocugunu agzindan burnundan kan gelene kadar dovuyormus okula da ciplak gidiyormus. Bu ironisi de endisemizde hakli oldugumuzu gosteriyor sanki
Ya ya dövmen ne kelime cımbızla etlerini çekiyor vücudunun muhtelif yerlerinde sigara söndürüyorumçocugumu dovuyormuş?
hayir oyle bir durum bildigim kadariyla yok fakat onceki konusunda cocuk olduktan sonra toparlanamadim ofkemi kontrol edemiyordum esim duzelmezsen seni bosarim dedi sonrada bosandik demisti ve surekli esiyle ilgili gecmise dayali konular acmasi psikolojisinin bozuk olduguna dair tavirlari bende oyle bir korku yaratti acaba cocuga nasil davraniyor diyeçocugumu dovuyormuş?
İç dünyanız ve düşünce dünyanız çok kirli...Hazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacak
Bu duyguyu aşmanız gerek hazmedin demiyorum ama adam kan kussa gelip bak kan kusuyorum demez öncelikle buna inanın siz oluruna bırakmıyorsunuz ki yoluna girsin bazı şeyler bi salın ya bi bırakın ne hali varsa görsün diyebildiğiniz gün yeniden doğacaksınızHazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacak
Hemen bir domestosla temizlik yapim öyleyseİç dünyanız ve düşünce dünyanız çok kirli...
Siz bu kinle ve düşmanlıkla kendinizi bitirirsiniz...
Atalarımız "keskin sirke küpüne zarar" demişler...
Geçmişten ders çıkarın ve önünüze bakın...
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 30 olduğunu varsayarsak önünüzdeki 30+ yılı bu kin ve düşmanlık ile bitirirseniz elinize ne geçecek...
Ben söyleyeyim koca bir HİİİÇ....
Bir tane de "bebeğim 8 aylık,çocuğumu tek başıma büyütüyorum ek gıda için sizler bebeklerinize ne veriyorsunuz...vb " içerikle konu açsa bir umudum olacak çocuk için ama ne yazık ki tek gündemi eski kocasikendisi aklinca ironi yapti cocugunu agzindan burnundan kan gelene kadar dovuyormus okula da ciplak gidiyormus. Bu ironisi de endisemizde hakli oldugumuzu gosteriyor sanki
adam hayatinin en dogru kararini vermis ve sizden kurtulmus keske cocuk olmadan bosasaymisYa ya dövmen ne kelime cımbızla etlerini çekiyor vücudunun muhtelif yerlerinde sigara söndürüyorum
Aynı fikirdeyim sizinleadam hayatinin en dogru kararini vermis ve sizden kurtulmus keske cocuk olmadan bosasaymis
Harika bir fikirTamam.
Ya da şöyle yapalım adam 3.yü evlensin zatek kesin onla da anlaşamaz boşanır ve tekrar kendiliğinden bana döner buna ne dersiniz?
sanmam ya cocuga oyle bir sey yapacaginihayir oyle bir durum bildigim kadariyla yok fakat onceki konusunda cocuk olduktan sonra toparlanamadim ofkemi kontrol edemiyordum esim duzelmezsen seni bosarim dedi sonrada bosandik demisti ve surekli esiyle ilgili gecmise dayali konular acmasi psikolojisinin bozuk olduguna dair tavirlari bende oyle bir korku yaratti acaba cocuga nasil davraniyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?