4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

Ben yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?
Umarım der ama herşeyden önce siz kendi hayatınıza bakın o zaman diyeceksiniz meğer ne kadar anlamlı bir hayatım varmış ama farkında değilmişim. Güzel bir işiniz, harika bir bebeğiniz ve sağlığınız var .Su virüs geçsin koyun bebeğinizi pusete yürüyüşlere gidin müzik dinleyin ciddiyim kalabalık etkinliklere katılın ve kendinize söz verin hiçbir şekilde o adamı anmayacağım konuşmayacağım diye . Zaten siz bu kadar mutlu oldukça o kendince icin icin pişmanlık duyacak .böyle yaparak ve su anki ruh halinizi belli ederek kendinizi küçük düşürüyorsunuz adam sürekli şey diye düşünüyordur üff ben ne harika bir adamım kadın bitti tükendi ardımdan diye . Kendinizi suçlamaktan vazgeçin adamın amacı buydu zaten evliliği yürütemeyen ailesine bağımlı bir adam size sen kötüsün sen delisin diyerek gitti ki onun kötülüğü gözükmesin ortalıkta . Bu manipülasyona gelmeyin .lütfen bol bol kitap ve dua okuyun değişecek ıçinizdeki bazı şeyler. Bebeğinizle çok çok mutlu olursunuz inşallah

geçmişinizde yaşadığınız sorunlara vereceğimiz güncel cevaplarla nasıl bir iç huzuru sağlamayı planlıyorsunuz anlamadım.
gerçekten önünüze bakmanın zamanı gelmedi mi ? yoksa sürekli aynı şeyleri anlata anlata çevrenizdeki herkesi silmeye yemin mi ettiniz ?

Hazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacak

Beni endişelendiren de bu kadar geçmişte yaşayan biri ne kadar çocukla ilgilenebilir ne kadar bakım verebilir?
kendisi aklinca ironi yapti cocugunu agzindan burnundan kan gelene kadar dovuyormus okula da ciplak gidiyormus. Bu ironisi de endisemizde hakli oldugumuzu gosteriyor sanki

Ben yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?
Siz adama sürekli mesaj atarsanız ailesiyle görüşürseniz yâda kendi kendinize ailenle artık görüşmeyeceğim diye trip atarsanız asla keşke demeyecek şükredecek.Biraz kendinize gelin kendinize bakım yapin terapi alın bitti ne hali varsa görsün bundan sonra bana yeni bir aşk lazım deyin.

Hazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacak

intikam hırsınızla kendinizi ve çocuğunuzu zehirleyeceksiniz. bu iş böyle kalmayacak. o kişi hayatına devam ettikçe buralara yazmakla yetinmeyip aksiyonlar almaya başlayacaksınız.
kendi kendinizi sabote ederek mutluysanız bir şey diyemem.

Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
bitince ne oluyor da bu kadar kafaya takiyorsunuz?
bosanmak zor olabilir tecrube etmedim bilmiyorum ama kendimi boylede hirpalamam kimseyle dogmadiniz siz hayatinizda 3 5 sene kalmis insan icin oylemiydi boylemiydi soylemiydi diye dusunmenin bir mantigi varmi sizce ?
kaldiginiz yerden devam edemeyebilirsiniz tamam ama esinizi biraktiginiz yerden tekrar devam edebilirsiniz.
olmuş bitmiş gitmiş kendinide suclamana gerek yok su anlattigin konu icin bile gozunun yasina bakmadan hadi gule gule diyecek kadinlar var.
sen haklisin.

kendisi aklinca ironi yapti cocugunu agzindan burnundan kan gelene kadar dovuyormus okula da ciplak gidiyormus. Bu ironisi de endisemizde hakli oldugumuzu gosteriyor sanki
Tabiki haklısınız şu an hastanenin acil servisindeyim.bebeği dövdüm diye komşu da gelip beni dçvdü kahretsin korona buşaşacak

çocugumu dovuyormuş?
hayir oyle bir durum bildigim kadariyla yok fakat onceki konusunda cocuk olduktan sonra toparlanamadim ofkemi kontrol edemiyordum esim duzelmezsen seni bosarim dedi sonrada bosandik demisti ve surekli esiyle ilgili gecmise dayali konular acmasi psikolojisinin bozuk olduguna dair tavirlari bende oyle bir korku yaratti acaba cocuga nasil davraniyor diye

İç dünyanız ve düşünce dünyanız çok kirli...
Siz bu kinle ve düşmanlıkla kendinizi bitirirsiniz...
Atalarımız "keskin sirke küpüne zarar" demişler...
Geçmişten ders çıkarın ve önünüze bakın...
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 30 olduğunu varsayarsak önünüzdeki 30+ yılı bu kin ve düşmanlık ile bitirirseniz elinize ne geçecek...
Ben söyleyeyim koca bir HİİİÇ....

Bu duyguyu aşmanız gerek hazmedin demiyorum ama adam kan kussa gelip bak kan kusuyorum demez öncelikle buna inanın siz oluruna bırakmıyorsunuz ki yoluna girsin bazı şeyler bi salın ya bi bırakın ne hali varsa görsün diyebildiğiniz gün yeniden doğacaksınız

Hemen bir domestosla temizlik yapim öyleyse

Bir tane de "bebeğim 8 aylık,çocuğumu tek başıma büyütüyorum ek gıda için sizler bebeklerinize ne veriyorsunuz...vb " içerikle konu açsa bir umudum olacak çocuk için ama ne yazık ki tek gündemi eski kocasi

sanmam ya cocuga oyle bir sey yapacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…