4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

Konu sahibi bosanmis. Valla bravo diyorum. Ama! Nicin her yerde evliymis gibi konulari dolasiyor iste ona anlam veremedim.

Anliuorum icin sogumadi, ama bu kin sana zarar. Bak icin sogusun o zaman allah kim.hakli kim haksiz verecek cezasini zaten.

Adam yarin bi gun baska birisiyle evlenir zaten senden tamamen kopabilmek icin. E haklida
Bence adam evliliğe tövbe etmiştir.

Biraz da ablalarının kapısında yatman
Önce attığı küfür mesajlarından dolayı özür dilemesi gerekir.

Hayır bir de eski eşim keşke diyecek mi diyor. Konu sahibi bu davranışlarını sürdürdükçe adam niye keşke desin?

Ya ya dövmen ne kelime cımbızla etlerini çekiyor vücudunun muhtelif yerlerinde sigara söndürüyorum
Hanımefendi veridginiz örnekler yeter cesitlendirmeyin artık yanlik anlayan her insana fskrli farklı sadistce örnekler veriyorsunuz . Sizi anlıyorum canınız çok yaniyo uzuluyorsunuz ama eşiniz de adam değilmiş dengeyi ayarlayamamis . Ve o bebek sizin canınız kanınız sizin vücudunuzda can buldu sizin nefesinixde huzur bulacak . Kendinizi geçmişi düşünüp de vermeyin bebeğiniz de hisseder o da üzülür. Onunla oyalanin başka mesgaleler bulun kendinize .

Davranışlarımı sürdürmesem de keşke diyor ayrıca o küfürlerden fazlasını etti.kendi memeleketinden istiyormuş 3.yü hadi bismillah.
Ben sorunluydum ya adam benden bıktı ya bunu terk eden 1 çocukla bırakan ilk eşe ne diceksiniz?

Katılmıyorum size.ruhum gayet de aydınlık geçende bebeğimi suda boğuyordum leğeni doldurup başını içine soktum.istediğiniz cevaplar bunlar değil mi
Ya insan bunları söylemeye utanır ama düşünmek istemez bu kadar çok örneği nasıl verebiliyorsunuz. İstediginiz cevaplar bunlar diyorsunuz kim ister boyle cevabı Allah aşkına kimse birbirni tanimiyo ama herkes yorum yapan konu sahiplerine dert ortsgi olmaya calisiyo . Burda söz edilen yabrunuz bu örnekleri veirrken hiç mi gözünüzün önüne gelmiyo

Şu dürüst içten yorumunuz için çok sağolun.düzeleceğim inşallah

ben eğer böyle insanlar gerçekse bildirilmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Tabi bence savcılığı aramalısınız.bu arada bu çocupun babası dua ediyordu bebek karnımdayken bebek ölsün de ayrılayım diye.hatta aldıralım bike dedi bir ara.
İlk eşinden olan kızına da keşke ölse demiş.hadi şimdi beni şikayet edin lütfen

"Davranışlarımı sürdürmesem de keşke diyor" e adam keşke diyorsa niye burada soruyorsunuz keşke diyecek mi diye o zaman? Keşke diyen adam barışır da, siz niye hala dertleniyorsunuz?

Terk eden ilk eşi akıllı kadınmış diyorum. Adamın ne olduğunu görüp çekip gitmiş. Güçlü kadınmış aferin.

Ya kusura bakma yanlışlık oldu.daveanışlarımı düzeltsem de keşke demiyor demez dicektim.ilk eşi 7 yılın ardundan ve çalışmıyorken bunu terk etmiş bir çocukla.ve şöyle demiş görümcesine kaynına siz kardeşinizi tanımıyorsunuz o kimseyle anlaşamaz demiş.

Şu dürüst içten yorumunuz için çok sağolun.düzeleceğim inşallah
Lütfen duzelin . Bunu en çok bebeğiniz için sonra sizin için isterim hiç tanımadığım halde . Çünkü bu insanın canından kanından olan yavrusuna yapabileceği en kotu şey . Bir çocuk annesini mutlu görmek ister. Bu dünyada salak bir adamdan boşanmış tek kişi siz değilsiniz . Millet sokakta çocuklarıyla kaliyo da kalkknip iyi yerlere geliyo mutlu oluyi çocuklarıyla . Siz neden yaoamayasiniz ne eksiğiniz var . Kaldık i ogretmenmissiniz mis gibi maaşınız var herkese nasip olmaz bir adım ondesiniz imkan bakımından . Pozitif olun . Aileniz yakınınızda mi görüştüğümüz birileri var mı sosyalleşmek iyi gelirdi . O adamı aklınızdan atmanis lazım . Geçmiş geçmiştir artık . Gereksiz şeylere üzülmeye düşünüp kurmaya gerek yok beni düşünmeyen için ben ne kahrolayim bebeğimi de kahredeyim bismillah deyip çıkın su bunalimdan. Terapiye de devam

Ailem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…