- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Üstüne yorum tanımamsenin kocan yok ki?
Bence adam evliliğe tövbe etmiştir.Adam yarin bi gun baska birisiyle evlenir zaten senden tamamen kopabilmek icin. E haklida
Önce attığı küfür mesajlarından dolayı özür dilemesi gerekir.Biraz da ablalarının kapısında yatman
Hanımefendi veridginiz örnekler yeter cesitlendirmeyin artık yanlik anlayan her insana fskrli farklı sadistce örnekler veriyorsunuz . Sizi anlıyorum canınız çok yaniyo uzuluyorsunuz ama eşiniz de adam değilmiş dengeyi ayarlayamamis . Ve o bebek sizin canınız kanınız sizin vücudunuzda can buldu sizin nefesinixde huzur bulacak . Kendinizi geçmişi düşünüp de vermeyin bebeğiniz de hisseder o da üzülür. Onunla oyalanin başka mesgaleler bulun kendinize .Ya ya dövmen ne kelime cımbızla etlerini çekiyor vücudunun muhtelif yerlerinde sigara söndürüyorum
Davranışlarımı sürdürmesem de keşke diyor ayrıca o küfürlerden fazlasını etti.kendi memeleketinden istiyormuş 3.yü hadi bismillah.Bence adam evliliğe tövbe etmiştir.
Önce attığı küfür mesajlarından dolayı özür dilemesi gerekir.
Hayır bir de eski eşim keşke diyecek mi diyor. Konu sahibi bu davranışlarını sürdürdükçe adam niye keşke desin?
Ya insan bunları söylemeye utanır ama düşünmek istemez bu kadar çok örneği nasıl verebiliyorsunuz. İstediginiz cevaplar bunlar diyorsunuz kim ister boyle cevabı Allah aşkına kimse birbirni tanimiyo ama herkes yorum yapan konu sahiplerine dert ortsgi olmaya calisiyo . Burda söz edilen yabrunuz bu örnekleri veirrken hiç mi gözünüzün önüne gelmiyoKatılmıyorum size.ruhum gayet de aydınlık geçende bebeğimi suda boğuyordum leğeni doldurup başını içine soktum.istediğiniz cevaplar bunlar değil mi
Şu dürüst içten yorumunuz için çok sağolun.düzeleceğim inşallahHanımefendi veridginiz örnekler yeter cesitlendirmeyin artık yanlik anlayan her insana fskrli farklı sadistce örnekler veriyorsunuz . Sizi anlıyorum canınız çok yaniyo uzuluyorsunuz ama eşiniz de adam değilmiş dengeyi ayarlayamamis . Ve o bebek sizin canınız kanınız sizin vücudunuzda can buldu sizin nefesinixde huzur bulacak . Kendinizi geçmişi düşünüp de vermeyin bebeğiniz de hisseder o da üzülür. Onunla oyalanin başka mesgaleler bulun kendinize .
ben eğer böyle insanlar gerçekse bildirilmeleri gerektiğini düşünüyorum.ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumDaha onceki konusunda kendi soylemisti ofke kontrolum yoktu diye
Tabi bence savcılığı aramalısınız.bu arada bu çocupun babası dua ediyordu bebek karnımdayken bebek ölsün de ayrılayım diye.hatta aldıralım bike dedi bir ara.ben eğer böyle insanlar gerçekse bildirilmeleri gerektiğini düşünüyorum.
"Davranışlarımı sürdürmesem de keşke diyor" e adam keşke diyorsa niye burada soruyorsunuz keşke diyecek mi diye o zaman? Keşke diyen adam barışır da, siz niye hala dertleniyorsunuz?Davranışlarımı sürdürmesem de keşke diyor ayrıca o küfürlerden fazlasını etti.kendi memeleketinden istiyormuş 3.yü hadi bismillah.
Ben sorunluydum ya adam benden bıktı ya bunu terk eden 1 çocukla bırakan ilk eşe ne diceksiniz?
Ya kusura bakma yanlışlık oldu.daveanışlarımı düzeltsem de keşke demiyor demez dicektim.ilk eşi 7 yılın ardundan ve çalışmıyorken bunu terk etmiş bir çocukla.ve şöyle demiş görümcesine kaynına siz kardeşinizi tanımıyorsunuz o kimseyle anlaşamaz demiş."Davranışlarımı sürdürmesem de keşke diyor" e adam keşke diyorsa niye burada soruyorsunuz keşke diyecek mi diye o zaman? Keşke diyen adam barışır da, siz niye hala dertleniyorsunuz?
Terk eden ilk eşi akıllı kadınmış diyorum. Adamın ne olduğunu görüp çekip gitmiş. Güçlü kadınmış aferin.
Lütfen duzelin . Bunu en çok bebeğiniz için sonra sizin için isterim hiç tanımadığım halde . Çünkü bu insanın canından kanından olan yavrusuna yapabileceği en kotu şey . Bir çocuk annesini mutlu görmek ister. Bu dünyada salak bir adamdan boşanmış tek kişi siz değilsiniz . Millet sokakta çocuklarıyla kaliyo da kalkknip iyi yerlere geliyo mutlu oluyi çocuklarıyla . Siz neden yaoamayasiniz ne eksiğiniz var . Kaldık i ogretmenmissiniz mis gibi maaşınız var herkese nasip olmaz bir adım ondesiniz imkan bakımından . Pozitif olun . Aileniz yakınınızda mi görüştüğümüz birileri var mı sosyalleşmek iyi gelirdi . O adamı aklınızdan atmanis lazım . Geçmiş geçmiştir artık . Gereksiz şeylere üzülmeye düşünüp kurmaya gerek yok beni düşünmeyen için ben ne kahrolayim bebeğimi de kahredeyim bismillah deyip çıkın su bunalimdan. Terapiye de devamŞu dürüst içten yorumunuz için çok sağolun.düzeleceğim inşallah
E hadi buyurayım.çay var mı?Hep gecmis zaman ona soyle demis bana da boyle yapmisti bikeresinde de soyle dediydi soyle yaptiydi boyle uctuydu soyle kactiydi. heeeeyyy 2020deyiz merhabaaa gunumuze buyurmaz misiniz?
olma mi gülüm kek bile var yaninaE hadi buyurayım.çay var mı?
Ailem yokLütfen duzelin . Bunu en çok bebeğiniz için sonra sizin için isterim hiç tanımadığım halde . Çünkü bu insanın canından kanından olan yavrusuna yapabileceği en kotu şey . Bir çocuk annesini mutlu görmek ister. Bu dünyada salak bir adamdan boşanmış tek kişi siz değilsiniz . Millet sokakta çocuklarıyla kaliyo da kalkknip iyi yerlere geliyo mutlu oluyi çocuklarıyla . Siz neden yaoamayasiniz ne eksiğiniz var . Kaldık i ogretmenmissiniz mis gibi maaşınız var herkese nasip olmaz bir adım ondesiniz imkan bakımından . Pozitif olun . Aileniz yakınınızda mi görüştüğümüz birileri var mı sosyalleşmek iyi gelirdi . O adamı aklınızdan atmanis lazım . Geçmiş geçmiştir artık . Gereksiz şeylere üzülmeye düşünüp kurmaya gerek yok beni düşünmeyen için ben ne kahrolayim bebeğimi de kahredeyim bismillah deyip çıkın su bunalimdan. Terapiye de devam
Harikasın ama korona işi ne oalcak?masken avr mı bir de bebişimşe gelirim haberin olsun.olma mi gülüm kek bile var yanina
buyur gel istersen kafana poset gecir hicbiseycik bulasmaz bebege gecirme yan odaya aliriz onuHarikasın ama korona işi ne oalcak?masken avr mı bir de bebişimşe gelirim haberin olsun.
Ay harikasın dertleşmeye de çok ihtiyacım var ama bir kısır da olsa fena olmaz mı yanına da pempe pempe lahana ve büber turşusı canık çekti.yapar mıısn?buyur gel istersen kafana poset gecir hicbiseycik bulasmaz bebege gecirme yan odaya aliriz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?