4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

Tekrar yazmak istiyorum ben sizin ve çocuğunuz adına endişelenmeye başladım umarım yalnız kalmıyorsunuzdur.Bir yakınınız var mı yanınızda?
ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum Daha onceki konusunda kendi soylemisti ofke kontrolum yoktu diye

Sizin icin gecmis pek gecmemis konu sahibi. Biz de burada yeniymis gibi yorum yapiyoruz.
Serhat yabancinin kitaplarini okusaniza

Başka hangi üyelikleri var? Normalde kontrol ediliyor ama?

Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Hayır yani ne değişecek siz iyi davransaydınız bu evlilik bitmezdi mükemmel devam ederdi hatta tüm suç sizin (ki anlatıklarınızdan yola çıkarak eski eşiniz tam bir öküzmüş) gidip adamın ayaklarına kapanıp ne olur yeniden evlenelim mi diyeceksiniz? Bitmesi gerekiyormus ki bitmiş.bosanma kararı almak uygulamak kolay değildir ama bu aşamaları geçtikten sonra dönüp dönüp acaba demek çok gereksiz gerçekten.zaten evliliğin devam edebilme ihtimali olsaydı zaten ederdi.tedavi olun ve geçmişi unutun.

Anamnez ve LaraPars sağolsunlar bir önceki konuda eski üyeleriklerinden ekran görüntüsü bile paylaştılar.

İlk etapta cidden üzülmüştüm ama özellikle bu eski üyelikler meselesinden sonra sadece kızıyorum, insanlar vakit ayırıp yazıyorlar, konu sahibi hamster misali aynı çemberde dönüp eski sorularını tekrarlıyor.

Edit: Eski üyeliklerinden bahsederek şikayet ettim. Yönetim baksın, aynı kişi değilse paşa paşa özrümü dilerim. Aynı kişiyse salak yerine konmayalım en azından.

Son düzenleme:
Ya biraz açıklar mısınız yaptıklarını yani ben hep kendimi suçladım?
kardeşim Allah aşkına git terapi al,biz burda olumlu olumsuz yorum yapıp canını sıkacağız, profesyonel yardım al en azından bakış açın değişir... ayrıca öyle davransam bitmez miydi böyle yapsam bitmezmiydi diye sorgulaman çok saçma. Adam istemiyormuş zaten değer vermiyormuş sen ne yaparsan yap bitecekti...bazen hayatta önüne geçemediğimiz olayları kabullenmek gerekir... bak coroa salgınının da önüne geçemiyoruz kabullendik evde oturuyoruz. İnsan bir noktadan sonra olayları değiştiremez. Allah bir şeyi nasip ettisye değiştiremezsin.En doğrusu olayları kabul atmek ve geçmişin izlerinden bağımsız yol almak için terapi alman lazım

Siz bu adamdan boşandınız mı
Ya zaten boşanmışsınız
Sanki yeni yaşanmış gibi yorum yapmıştım ben
Yarın da konu açacak nasıl olsa. Ona yorum yazarsınız artık napalım.

Hergün konu açıyor nasılsa.
Bugün olmazsa yarın.
O da olmazsa sonraki gün.

Son düzenleme:
Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
yahu adamı kötüleyip seni iyi çıkarmak için burda o kdr kişi düşünmeyin adam karaketrsz demiş hala bir teselli arıyorsun,adam suçlu buna rağmen kafanızdan çıkaramıyosan şimdi gidip özür dile o halde tekrar evlenin.Bakın bu tavsiye mantıklı mı ? HAYIR peki ya olacak şey mi ? HAYIR.O yuzden kes artk geçmişle bağlantını ve çocuğuna iyi bi gelecek vermek için çabalamayı tercih et kendini yiyip bitirmeyi değil ..yeter biz baydık siz baymadınız konudan Allah aşkına

ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum Daha onceki konusunda kendi soylemisti ofke kontrolum yoktu diye
Bebeği her gün ağzıdnan burnundan kan getirene kadar dövüyorum komşular zor aşıyor elimden.okulda da derslere çıplak giriyorum.

Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?

Vallaha benim üniversiteden bir arkadaşımın akrabası almamyada her haltı yiyip sonra gidip köyünden "temiz bir aile kızı aldı". Sonuc? Adam eşine hiv bulaştırmış. Simdi o kadının suçu ne? Hicbirsey. Kadının gram günahı yok, ama sonuçlara yinede katlanmak zorunda. Sizin ufak tefek hatalarınız olduysa bile aile birliği ve evliliği beceremeyen kişi esiniz. Yani evliliğin temeline bombayi koyan o. Siz istediğiniz kadar kendinizde suç arayan. Sonuc değişmeyecek ama siz psikolojik olarak çökeceksiniz ve bu cocugunuza yapacağınız en büyük haksızlık. Geçmiş olsun

Neden hep kendinizden başkası gibi bahsediyorsunuz?
Ayrıca siz evli falan değilsiniz.
Mügeye bağlamak istemiyorum ama sizin kocanız yok.
Sizin kocanız yok.
Sizin kocanız yok.
Siz boşandınız.
Evli değilsiniz.
Günahınıza girdiyse girdi sonuç olarak kurtuldunuz boşandınız.
Gidin bir tedavi görün ya o bebeklere yazık günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…