- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumTekrar yazmak istiyorum ben sizin ve çocuğunuz adına endişelenmeye başladım umarım yalnız kalmıyorsunuzdur.Bir yakınınız var mı yanınızda?
Başka hangi üyelikleri var? Normalde kontrol ediliyor ama?Aslında KK bana bir şey öğretti, o da üyelerin geçmiş konularına bakmadan yeni konularına yorum yapma. =)) Ama insan bazen üşeniyor ya, sürekli dedektif gibi mi takılacağız? Bir de konu sahibi gibi farklı üyeliklerle aynı konuyu pişirip pişirip önümüze getirenler var, onu da hafiyelikte sınır tanımayan arkadaşlar sayesinde anlıyorum, şahsen o kadar dikkatli hiç değilim. Neyse.
Valla mı ya? Konuyu yeni anladığım için şuan üzülme aşamasındayım ama haklısınız da, kendini toparlamak, hayatına bakmak yerine kendi kendine acıyıp duran, sürekli geçmişin muhakemesini yapan, bir adım ileri gitmeyen ve bunlarla çevresindeki insanlara zarar veren insanlar beni de müthiş sinirlendirir. Yani bu kadının acilen tedavi olması gerekiyor. Kendine de bebeğine de yazık olur böyle.
Hayır yani ne değişecek siz iyi davransaydınız bu evlilik bitmezdi mükemmel devam ederdi hatta tüm suç sizin (ki anlatıklarınızdan yola çıkarak eski eşiniz tam bir öküzmüş) gidip adamın ayaklarına kapanıp ne olur yeniden evlenelim mi diyeceksiniz? Bitmesi gerekiyormus ki bitmiş.bosanma kararı almak uygulamak kolay değildir ama bu aşamaları geçtikten sonra dönüp dönüp acaba demek çok gereksiz gerçekten.zaten evliliğin devam edebilme ihtimali olsaydı zaten ederdi.tedavi olun ve geçmişi unutun.Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Önceki sayfalarda bir arkadaş diğer üyelikleri sıralamış, ben de oradan gördüm. Sanırım konuların benzerliğinden anlıyorlar. Yoksa kesin kanıtı ancak yönetim bilir tabi, IP'lerden filan.Başka hangi üyelikleri var? Normalde kontrol ediliyor ama?
Ciddi misiniz? Yuh artık. Dönüp dolaşıp aynı yerde duruyor o zaman konu sahibi. O zaman kocası da bisanmakta ayrılmakta haklı. Klavye başında insanı yoruyor, reel hayatta hayli hayli yorar bunaltir. Ayıp ya. Bu da son yorumum zira artık sinirlenmek istemiyorum.
kardeşim Allah aşkına git terapi al,biz burda olumlu olumsuz yorum yapıp canını sıkacağız, profesyonel yardım al en azından bakış açın değişir... ayrıca öyle davransam bitmez miydi böyle yapsam bitmezmiydi diye sorgulaman çok saçma. Adam istemiyormuş zaten değer vermiyormuş sen ne yaparsan yap bitecekti...bazen hayatta önüne geçemediğimiz olayları kabullenmek gerekir... bak coroa salgınının da önüne geçemiyoruz kabullendik evde oturuyoruz. İnsan bir noktadan sonra olayları değiştiremez. Allah bir şeyi nasip ettisye değiştiremezsin.En doğrusu olayları kabul atmek ve geçmişin izlerinden bağımsız yol almak için terapi alman lazımYa biraz açıklar mısınız yaptıklarını yani ben hep kendimi suçladım?
Yarın da konu açacak nasıl olsa. Ona yorum yazarsınız artık napalım.Siz bu adamdan boşandınız mı
Ya zaten boşanmışsınız
Sanki yeni yaşanmış gibi yorum yapmıştım ben
yahu adamı kötüleyip seni iyi çıkarmak için burda o kdr kişi düşünmeyin adam karaketrsz demiş hala bir teselli arıyorsun,adam suçlu buna rağmen kafanızdan çıkaramıyosan şimdi gidip özür dile o halde tekrar evlenin.Bakın bu tavsiye mantıklı mı ? HAYIR peki ya olacak şey mi ? HAYIR.O yuzden kes artk geçmişle bağlantını ve çocuğuna iyi bi gelecek vermek için çabalamayı tercih et kendini yiyip bitirmeyi değil ..yeter biz baydık siz baymadınız konudan Allah aşkınaNiye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
Bebeği her gün ağzıdnan burnundan kan getirene kadar dövüyorum komşular zor aşıyor elimden.okulda da derslere çıplak giriyorum.ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumDaha onceki konusunda kendi soylemisti ofke kontrolum yoktu diye
Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
Bu ne şimdi?Bebeği her gün ağzıdnan burnundan kan getirene kadar dövüyorum komşular zor aşıyor elimden.okulda da derslere çıplak giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?