- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Cidden yaKocası tarafından istenmeyen gelinin evinde mi kalıyor kayınvalideniz?
Ne saçma aileler var şu hayatta Allahım!
40 yaşındaki adam nasıl gelir de kardeşinin evinde kalır ne akla hizmet yani?
İstemiyorsa karısını boşansınlar herkes kendi düzenini kursun.
Bu gidişle boşanan siz olursunuz onların topu manyak belli ki.
Annemler başka şehirde burda değiller o da bırak gel diyor
Ben 22 yaşındayım ve benim.ailem.boyle değildi yaşadığım şeyi hala anlayamıyorum ama esimin ailesi çok utanmaz bu eskiden kalan bi şey dediginiz gibi ama bunu yaşatan aileler varmışİc anadolulu bir komşumuz vardi ayni sizin durum hakimdi onlarda da..Kızcagiz yani gelin cocuguna mi baksin kayinlarina mi baksin cok yorulurdu.onun eşi de en buyuk kardesti ve ailesi öl dese ölecek kivamdaydi.cok zor ,sahit oldum böyle bir aileye.en sonunda kayinlari tek tek evlendi de öyle kurtuldu.Koca koca adamlarin donuna varincaya kadar yikardi afedersiniz.En güzeli sabahtan annenize gidin aksam yemege yakin gelin bir süre.zırnik da iş yapmayin.eve gelirken de annenizde karninizi doyurun.yemek de yapmayin.hic bir mecburiyetiniz yok.Islam dininde kv ve kp nize bile bakmakla yükümlü degilken kayınlar da ne Allahaşkina??
Bence ev değil ahır olmuş orasıEv değil orası resmen darülaceze olmuş.
Tam olarak son cümleniz çok doğru çekiyorum ve çekmek istemiyorum bi ara ben annemlere gitmiştim ve 3 kaynım bende kalmıştı gelip 1 ay ev temizledim
öle de4 öküzün defolup gitmesi bir cinnete bakar..
Bu erkekler ne olur olgunlaşmadan aile kavramını öğrenmeden evlenmeyin yakmayın kızlarımızın başlarını..
aynen ya. kayinlar nerdeyse babamla yasit.Ev değil orası resmen darülaceze olmuş.
Dingonun ahırıBence ev değil ahır olmuş orası
Gelin istiyor evet çünkü maaşı var kaynananın keşke şaka olsa ama çok ciddi maalesefkanım dondu..
nasıl bi iş bu konu fake mi acaba diye düşündüm.. aklım almadi
Bence ev değil ahır olmuş orası
öle de
burda konu açip da bi kaç gün sonra evlenip de 1 yıl sonra dönüp konu açiyor. şikayetler aliyorum başta biz diyoruz da kimse dinlemiyor aşktan gözükör olmuş halde.
offf kafamizi çalıştıralim azicik ya..
ben neler okudum burda
aynen ya. kayinlar nerdeyse babamla yasit.
Bakmak zorunda kalıyorum yani mesela eşim arıyor yemek yaptin mi yemeğe gelecekler diyor niye geliyor diyorum napıyım abim diyor Allah rızası için bi iki kere yapayım.dedim.ama bu sefer evime geldiler çamaşır için cat kapı getiriyorlar deterjan yok diyorum yıkamıyorum takmadan gidiyorlar
Resmen asalak ailesi bunlar.Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Kırıp dökmedim ama evden gitseniz dedim kocamada sende abilerinde defolsun dedim ama beni takmadıÇok ciddiyim şöyle sağlam bi cinnet geçirin defolun gidin evimden deyin yeter artık diyin kırın dökün kocanızda dahil hepsini kovun evden başka türlü asla anlamayacaklar kurtulamayacaksınız bu arada size şiddete kalkışırlarsa olayı polise kadar taşıyın evden siz gitmeyin amaç zaten kadınsız evde yaşamak yada taşının o evden bu şekilde olmuyorben sadece abinizle evlendim deyin
Çok şükürBurda okuduğum ,annesinin evine en acil gitmesi gereken konusunuz.Cok şükür ki anneniz var ve cagiriyor
Evet öyleler nerden ev bulsamda kapak atsamlarResmen asalak ailesi bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?