4 kaynıma ben bakiyorum

Cidden ya
Yatmadan yatmaya mı gidiyorlar karılarının yanına
Başlarım öyle işe kocaman evli barklı adamların çamaşırı pisliği de konu sahibinin üstüne kalmış
Ben olsam anneme gider sen bak kardeşlerine deyip kocamın üstüne bırakırdım

Ben 22 yaşındayım ve benim.ailem.boyle değildi yaşadığım şeyi hala anlayamıyorum ama esimin ailesi çok utanmaz bu eskiden kalan bi şey dediginiz gibi ama bunu yaşatan aileler varmış

Tam olarak son cümleniz çok doğru çekiyorum ve çekmek istemiyorum bi ara ben annemlere gitmiştim ve 3 kaynım bende kalmıştı gelip 1 ay ev temizledim

Ay yok artık. Koca koca adamlar hiç utanmaları da yok. Bakın hata şöyle sizde geldiniz ev o halde 1 ay temizlik istiyor belli aynen çıkın kapıdan gidin annenize evi kim pislediyse o temizlesin elimi sürmem diyin. Siz insanlık yaptıkça karşınızdakiler anlamıyor belli ki. Dişli olun biraz artık kocanız mı kaynınız mı kim temizler bilemem ama ev tertemiz olmadan adımınızı atmasaydınız bakın bir daha cesaret edebiliyor mı? Dişinizi gösterin biraz belli ki kocanız pısırık siz koyun ağırlığınızı. Nereye kadar çekiceksiniz böyle canınıza yazık

4 öküzün defolup gitmesi bir cinnete bakar..
Bu erkekler ne olur olgunlaşmadan aile kavramını öğrenmeden evlenmeyin yakmayın kızlarımızın başlarını..
öle de
burda konu açip da bi kaç gün sonra evlenip de 1 yıl sonra dönüp konu açiyor. şikayetler aliyorum başta biz diyoruz da kimse dinlemiyor aşktan gözükör olmuş halde.
offf kafamizi çalıştıralim azicik ya..
ben neler okudum burda

Bence ev değil ahır olmuş orası

Ultra herşey dahil ahırda,bakım filan olunca da.

Dur daha neler okuruz burada.

aynen ya. kayinlar nerdeyse babamla yasit.

Kazık adamlar ne işleri var orada.

Ben normalde aldatma, şiddet, yalan olmayan ilişkilerde ayrılın demem, her zaman konuşup çözümlenmesini isterim, vebal almaktan korkarım. Ancak bakın sizi kırmak için demiyorun sadece gözünüz açılsın diye yazıyorum sizinkisi besleklik, Allah’ın razı olacağı bir şeyde değil. Özellikle evli adamların kendi karılarının yanında olması lazım, ya da boşanması lazım. Kayınvalidenize aldırmayın 4 yetişkin erkek evladını sormak zorunda değil, istenmediği yerde durması da onun yüzsüzlüğü. Sizin eşiniz sizi ve çocuğunuzu sevmiyor, imkan var iken kardeşleri için evinizin üstüne ev kurdurtuyor. Siz o evde nasıl oturabilirsiniz rahatça? Çocuğunuz peki? Bakıma muhtaç bir durum yok, bir yetişkin insana yengesi neden baksın? Görümce olsalardı da olmazdı ki bunlar erkek, bildiğiniz yabancı erkek, bir değil iki değil tam dört tane. Benim de kaynım olacak gelecekte, bize misafirliğe gelebilir, elzem ise bir süre kalabilie ama asla evimize zırt pırt gelemez. Bi kere eşinizin izin vermemesi lazı. Bence cidden ailenizin evine gidin.

Kırıp dökmedim ama evden gitseniz dedim kocamada sende abilerinde defolsun dedim ama beni takmadı

Çok özür dilerim ama siz deli misiniz birde bazıları evli demisssiniz.sizin kocanız ne işe yarıyor pardon ağzını açmıyor bu duruma.alin çocuğunuzu doğru annenizin evine esinize de söyleyin ya ben ya onlar ki onlardan esinize fayda olmadigi da belli.yuvasini kurtarmak istiyorsa sesi çıkacak biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…