4 senelik ilişkim nerde yanliş yaptim

Yo gayet ciddiyim arkadaşım arkana bakmadan kaç neyse ki en başından belli etmişler kim benim ailemin benim evimle kıyafetimle ilgili yorum yapma hakkına sahip olabilir bırak 4 yılı 40 yıllık adam yapamaz

i
Kim ilk günden damattan para ister peki?

4 bin niye istemiş abiniz sonra da seni denedim demis cok komik bi durum . . Halıda leke içecek servisi sonra bahane olmus istenmiyorsunuz bosuna uğraşmayın olursa da bu işin sonunda sarpa sarar hersey omur boyu hor gorulursunuz

Sizin de hatalarınız var elbette. Bir de sanırım aileler denk değil. Kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin artık.

Kim ilk günden damattan para ister peki?
Abisini yaptığından sonra çocuk iletişimi kesebilir di neden kesmedi de ailesini alıp evine gitti birde üzerine kıyafet hakkında elestiri yapma hadsizliginde bulunuyor o zaman keşişeymiş iletişimi demekki affetmiş ama sonra ki hareketler hiç evlilik yapılacak tarzda değil

Valla olayda şasirdigim birkac sey var ama sen verilmis sadakam varmis diye bi sukret

Son soruyu cidden soruyor olamazsınız dimi?

Konudaki abi, ilk kez gördüğü birinden nasıl para istedi ya, insanlar nasıl bu kadar ilginç olabiliyor aklım almıyor.
Belli ki, sevgili de bu sebepten saçma sapan bahanelerle kaçmış arkadaşınızdan uzaklaşmış.
Valla ben erkek olsam, böyle bir aileden bende kaçardım.
Geleceği görmüşler, kusura bakmayın.

Erkek arkadaşın seni sevseydi annen küfürler de etse baban deli olup ortada davul da çalsa yetim de olsan seni bırakmazdı. Bence kurtulmuşsun

İnsan 4 yıllık sevgilisinden bahsederken “konuştuğum çocuk” der mi? Ben en çok ona takıldım.

Ya yeni bir ilişki ya da bu zamana kadar hiç yüz yüze gelinmemiş bir ilişkiydi. İki türlü de ne bu acele birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz şeklinde tepki geleceği için bu detay verilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…