Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence mendil kutusu başka bişeye benzetemiyom

İnsallah kazanirsin canm allah yar ve yardimcin olsun

Canlarim merhabalar bugun bende bildirim yapiyorum:)
abesle_istigal canim pazar gununun serefine hunharca 5 oda, 1 mutfak, 2 banyo, 1 salon olan, 250 metrekare evi saatler suren ugras sonunda temizledim..
canim cikti mi? cikti..
ustune oglani yikadim, kendim dus aldim mi? aldim.
ustune aciktik dediler yemegi hazirladim mi? hazirladim..
ustune oglanin uykusu geldi uyuttum mu? uyuttum..
oyy oyy oyy suan yerimden kalkacak halim yok, hamilelik malum tuvaletle can cigeriz ama oraya bile beni vincle goturmeleri gerek..
evde ev isi yapan erkek mi demistik?
sagolsun esim ben bunca isi yaparken oglana cizgi film izletip, basinda durdu, sonra birde bana cemkirdi;
bak nasil idare ettim cocugu, ben dun jaluzileri takarken sen idare edemedin diyee
imza: hayattan bezmis, istifasi kabul edilmeyen, ev hanimi...

Suoersin vallahi ben senin gibiyken esim kaynanama gorumceme temzletirdi ewi hic olmadi kendi temizlerdi ben yan gelir yatardim

cok gecmis olsun kuzucuga ablacim, birkac gune toparlar insallah..

bu nasil menu guzelim??

afiyet olsun Busem

Kaptanım takıma kabul olduğumuz tarih mi geçerli 75.9 la balamıştım ben. 71.4 yazıyor linkte
canim hayir bu 2 ayda bir hazirlaniyor..

afiyet olsun menunu cok begendim, keske bugun size gelseydim:)

canim esinde hakli, seninle vakit gecirmek istiyor.
guzel bir program yap ki zaten cok programlisin.
ama yenile programini, cocuklara ayrilacak vakit, eve ayrilacak vakit, ese ayrilacak vakit, derse ayrilacak vakit, kendine ayrilacak vakit.
muhtemelen hepsine 24 saat yetmeyecek, hergun biraz birisinin vaktinden kirpa kirpa bu isi kotaracaksin eminim:)

canim uzerine gelince ne oldugu yaziyor hasta iconu imis o:)

evet canim az yeme, sporu asiri abartma, odul yap, musli ve meyveden uzak dur:)

afiyet olsun canim, dinlenirsin insallah guzelce, yarin sinavinda basarilar bir tanem:)

Evde yalnızım az önce kendi kafamda kurduğum hayalden korkup kapıyı koştum kilitledim Allahım akıl fikir ver bana kapıda odanın kapısı he
canim evde yalniz oldugun icin olmustur.
tum kapilar kilitliyse korkmana gerek yok:)

Kuzum kafam patlayacak gibi ağrıdan, boynumdan başıma doğru bir ağrılar giriyor ki, anlatamamm böyle yapmak istiyorum
sen dinlen guzelce bol corba ic kuzum..

makarna mi??
kacamaklar cumartesi bitmeliydi canim...

Yawrukush kaptanim velespitteyim kocam ne kadar izin verirse cevirecegim insallah :)
harikasin Busem:)

her sey kuzularinin gelecegi icin, Allah emeklerini zayi etmesin, dualarimdasin..

Menüm
Sabah
Peynir
Salatalık

Ara
Yarım muz

Öğlen
Tavuk
Salata
2 tatlı kaşığı pilav

Ara
Yarım muz

Akşam
1 muz(midem bulanıyor)

3 litre su
5000 adım
niye miden bulaniyor Mervem?
iyi istirahatler kuzum...

afiyet olsun canim:)

Ay inşallah canım.

Var canım olmazmıı

İnşallah amacına ulaşırsın canım.
benim icin hayal ablacim, filmlerde falan ancak olur:)

nasil oldun bugun cekirgem :)

refik cumaya kadar gitsin ablam, soyle ona yawrukush dedi, uzmeyelim hamisi de:)

afiyet olsun canim:)

canim kacamaklari yarindan tezi yok birak kuzum, cumaya tekrar yaparsin..

afiyet olsun menu cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi kuzum:)

gelsin bekleriz canim:)

100 yarım mekik
50 squat
Günün egzersizi 100:) Yawrukush
harikasin mavis gozlum:)

sag ol)))

Suoersin vallahi ben senin gibiyken esim kaynanama gorumceme temzletirdi ewi hic olmadi kendi temizlerdi ben yan gelir yatardim
super degilim kuzum eli mahkum, mecburum..
Allahtan pazar gunu temizlememi kabul etti de esim, o evdeyken halloldu yoksa oglanla temizlik gunleri birbirimize giriyoruz..
Haa suanda sevgili esim, sporuna gitti, onu sevgiyle aniyorum bugun:))
DIPNOT:ilk hamileligimdede her gun yemek, hafttalik temizlik, camasir, utu, bulasik aklina ne geliyorsa her seyi yapiyordum, birde son haftama kadar calistim...
imza:cok sinirli, tepesi atmis, tuvaleti gelmis, yerinden kalkamayan ev hanimi, anne, hamile, gurbet kusu:)

Yazık sana kaptanım.. İnsan bazen çığlık atmak suretiyle kaçmak istiyor Ama işte annelik

Son düzenleme:
Kaptanim bugunu sorma bana tepsi geldi bugun en yakin komsumun kizinin.tepsiyi biliosundur saniyorum canm ... bi ton biseyler yapmislar borek azcik yedimmm aaammmaaaaaa ev baklavasi asla dayanamam herseye dayanirim ona asla ...yedim vallahi ya baska zamn onu asla bulamam biyerde . bol su ictim . yarinda diyet temposuna devam .

utanmadan bide diyet diyooo

Hayırlı geceler canlar.. Pek iyi değilim hemen menümü yazıp kaçıyorum, geçmişe de bakamadım yarın okurum inşaAllah..

Menüm
Öğlen
1 parça tavuk
salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
5-6 erik, 5-6 kayısı

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

2 lt su
1 fincan yeşilçay
2 fincan siyah çay

Spor yapamadım, günün egzersizi yapmak istedim ama gücüm yetmedi 10 tane oldu sadece :/

İyi geceler

PAZAR GUNU SPOR GUNLUGUMUZ

Canlarim bugun ozellikle gunluk egzersizimize cok az kisi katilmisCok uzuldum haberiniz olsun..
Adimlayanlarda cok degil, insallah haftasonu diye boyledir diyor, tukenmislik sendromuna girmeden sporlari yaziyorum..Eger bu hafta boyle az istirak olursa bu egzersizleri daha fazla paylasmiciiiiim

abesle_istigal 4 dk bant, 40 gogus hareketi, 200 DK, 100 M, 50ser bacak, 50bacak ac kapa, 50 bisiklet, 10 sinav, 50ser dumbbell, 100 kol dumbbell, 50 twist

@kitabi 5dk yuruyus, 7dk bisiklet, 10M, 50bacak, 50 twist, 50dumbbell,50 ic bacak

edsofi 6000 adim

haeshin 13.600 adim, 30.6 km bisiklet, 100DK

KarKralicesi 15.000 adim

Mavibocuk 5000 adim, 100M, 50 squat, 100 triceps

tiffany20 4500 adim, 100 triceps, 300 bacak

@CheGuevera 12.820 adim

O Ollalla 14.070 adim, 300 triceps

happy_moon 6000 adim

Harpy yuruyus, 50 triceps

Yazık sana kaptanım.. İnsan bazen çığlık atmak suretiyle kaçmak istiyor Ama işte annelik
En zor is annelik bosuna dememisler . esim dio vallahi helal olsun ben su cocuga yarim saat bakamiorum sen surekli pesindesin hem ev o hem cocuk cok zor dio :)

bagirmadan da kacsam olur:)

canim kola niye ictin peki cok kizdim cokkkk...

dinlen guzelim..

En zor is annelik bosuna dememisler . esim dio vallahi helal olsun ben su cocuga yarim saat bakamiorum sen surekli pesindesin hem ev o hem cocuk cok zor dio :)
benim esimde ne var cocuk bakmakta ev isi yapmakta, ne cok abartiyorsunuz diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…