Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende bu gun basladim birakiyimmi acaba ???

Bırakma tabiki önemli olan tartı değil vücudundaki değişim. 2 hafta sabit ya da artı çıkarsın sonra takır takır gider kilolar. Ve olduğundan çok daha zayıf görünürsün

Bırakma tabiki önemli olan tartı değil vücudundaki değişim. 2 hafta sabit ya da artı çıkarsın sonra takır takır gider kilolar. Be olduğundan çok daha zayıf görünürsün
hem zaten cumaya kadar yapcam refik gelcekde )))

Çok sevindim senin adına gez eğlen keyfine bak canım.

Yawrukush canm yarinki egzersiz ne ? Zor olmasin cok yaw ?
canim bileti alayim sonra egzersizi paylasacagim, hoplamali , ziplamali bir egzersiz dusunuyorum yarin icin:)

eheeh gozdagi verdim:)

Ne demek sekerim sen bizim az kacamaklarimizi sineye cekmedin ayyy git valla keyfine bak ya . 400 bizim bildigimiz bin tl degilmi ya
canim 1 kisinin bileti 1000$ bu da ucuza buldugumuz hali..
oglanla ikimizin 2000$
sermayeyi turk hava yollarina yukledik:)

1 red oyu geldi:)

yok ablacim ev isleri benim, dis isleri onun..
ev islerine hic karismaz.
ise don temizlikci vs tutalim diye cozum onerileri yok degil ama sagolsun:)

yaa

yaaa yapma bole ebn senin egzersizlerini cox seviyomm
hehhehe gozdagi verdim ise yaradi bak:)

Sen Mutlu olacaksan biz seni 1 ay da bekleriz kaptanım özleriz ama bekleriz yani

Sen beni bilmiyon sen.. Çanta indirecekmiş.. Sen cezalarını yap halin kalırsa indirirsin..
ayy canim benim gozlerim doldu yaa..
yine kayinvalidemlerde de oglanin gunduz ve gece uykusunda odaya cekilir girerim takima:)

unutdum yazmayi jilliana basladim bu gun refik gelene kadar yapcam
Yawrukush
canim basladiysan 30gunu tamamla sadece 1. leveli yapma...

jilliana basladim bu gun cuma arti gelirmi???
Yawrukush
cumaya arti gelebilir buyuk ihtimal, ama bir sonraki haftaya guzel bir eksi gelir...

Eh o da iyi bazen benim eşimde der ayda bir kadın al falan diye ama sinirlerim zıplıyo başkası naapsa gözüme batıyo benden daha süper yapsa bile.

Ben saka yapmisdim gercekten gide bilirsin izin veriyom

evde yalnız olduğumda oluyor genelde canim
Aslında çoğu kişiye olur bu. Önemseme büyütülecek birşey değil izlediğimiz onca haber etraftan duyduklarımız ister istemez davranışlarımıza yansıyor. OKB olmasında çok takılma yapmamaya çalış cnm

Canım yaa kıyamam neden bir anda tüm evi temizledin parça parça yapsana günahtır sana bebeğine ;(

Yeminle ben tırstım kaptanım. Artık hep yaparım yani..
Ayy ağlama kaptanım beni de ağlatacaksın umarım hep mutluluktan akar gözyaşların.. Çok seviyoruz biz seni.. Senin gibi kaptanı biz nerede bulalım.. Seni bizim için biçilmiş kaptansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…