ooo kapak geldiiiSen Mutlu olacaksan biz seni 1 ay da bekleriz kaptanımözleriz ama bekleriz yani
Sen beni bilmiyon sen.. Çanta indirecekmiş.. Sen cezalarını yap halin kalırsa indirirsin..
Jillian yaparsa artı çıkar..ki
kiz jillian yaapalimmi sadece 1 leveli ama )))))))
bende bu gun basladim birakiyimmi acaba ???Jillian yaparsa artı çıkar..
bende bu gun basladim birakiyimmi acaba ???
hem zaten cumaya kadar yapcam refik gelcekde )))Bırakma tabiki önemli olan tartı değil vücudundaki değişim. 2 hafta sabit ya da artı çıkarsın sonra takır takır gider kilolar. Be olduğundan çok daha zayıf görünürsün
Refikte neden bırakacaksın ki?hem zaten cumaya kadar yapcam refik gelcekde )))
Çok sevindim senin adına gez eğlen keyfine bak canım.Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
canim bileti alayim sonra egzersizi paylasacagim, hoplamali , ziplamali bir egzersiz dusunuyorum yarin icin:)Yawrukush canm yarinki egzersiz ne ? Zor olmasin cok yaw ?
eheeh gozdagi verdim:)Öyle deme kaptişim ben senin egzersizlerini çok seviyorum elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bugün zor bi eğzersiz denk deldi yoksa ben çok yapardım benim şu koca totoyu kaldırmak kolay mı?
Benim eşim de hep söylenirdi oyuncaklar dağınık öyle böyle diye.. Birgün çok fena hasta oldum o da işten iZin aldı çocuklara baktı.. Öğlen olmadan şikayete başladıakşam da çocuklarla aynı saatte yattı yorgunluktan bin nasihatten iyidir yalan mı
Anam kavga çıktı
canim 1 kisinin bileti 1000$ bu da ucuza buldugumuz hali..Ne demek sekerim sen bizim az kacamaklarimizi sineye cekmedinayyy git valla keyfine bak ya . 400 bizim bildigimiz bin tl degilmi ya
1 red oyu geldi:)
yok ablacim ev isleri benim, dis isleri onun..İnşallah olur biter bende çok istiyorum
Hiçmi yardım etmiyo canım al karşına konuş sende insansın sonuçta çalışmıyor olabilirsin ama hareketli bi çocuk kocaman bi ev üstelik hamilelik zaten yorucu bir durum.
Benim bugün hiç zamanım kalmadı dün ve bugün yoğun geçti yoksa yapardım en azından zıplama jj falan yapardım yarın tam gaz devam hem refikte gelirse süper olur umarım.
hehhehe gozdagi verdim ise yaradi bak:)yaa
yaaa yapma bole ebn senin egzersizlerini cox seviyomm
ayy canim benim gozlerim doldu yaa..Sen Mutlu olacaksan biz seni 1 ay da bekleriz kaptanımözleriz ama bekleriz yani
Sen beni bilmiyon sen.. Çanta indirecekmiş.. Sen cezalarını yap halin kalırsa indirirsin..
canim basladiysan 30gunu tamamla sadece 1. leveli yapma...
cumaya arti gelebilir buyuk ihtimal, ama bir sonraki haftaya guzel bir eksi gelir...
sagol ablacim :)Çok sevindim senin adına gez eğlen keyfine bak canım.
kolay gelsin yarin, iyi istirahetler ablalarin bir tanesi:)İyi geceler kızlar yarın çalışıciim ben görüşürüz inşallah.
cok gecmis olsun kuzucuga ablacim, birkac gune toparlar insallah..
bu nasil menu guzelim??
afiyet olsun Busem
canim hayir bu 2 ayda bir hazirlaniyor..
afiyet olsun menunu cok begendim, keske bugun size gelseydim:)
canim esinde hakli, seninle vakit gecirmek istiyor.
guzel bir program yap ki zaten cok programlisin.
ama yenile programini, cocuklara ayrilacak vakit, eve ayrilacak vakit, ese ayrilacak vakit, derse ayrilacak vakit, kendine ayrilacak vakit.
muhtemelen hepsine 24 saat yetmeyecek, hergun biraz birisinin vaktinden kirpa kirpa bu isi kotaracaksin eminim:)
canim uzerine gelince ne oldugu yaziyor hasta iconu imis o:)
evet canim az yeme, sporu asiri abartma, odul yap, musli ve meyveden uzak dur:)
afiyet olsun canim, dinlenirsin insallah guzelce, yarin sinavinda basarilar bir tanem:)
canim evde yalniz oldugun icin olmustur.
tum kapilar kilitliyse korkmana gerek yok:)
sen dinlen guzelce bol corba ic kuzum..
makarna mi??
kacamaklar cumartesi bitmeliydi canim...
harikasin Busem:)
her sey kuzularinin gelecegi icin, Allah emeklerini zayi etmesin, dualarimdasin..
niye miden bulaniyor Mervem?
iyi istirahatler kuzum...
afiyet olsun canim:)
benim icin hayal ablacim, filmlerde falan ancak olur:)
nasil oldun bugun cekirgem :)
refik cumaya kadar gitsin ablam, soyle ona yawrukush dedi, uzmeyelim hamisi de:)
afiyet olsun canim:)
canim kacamaklari yarindan tezi yok birak kuzum, cumaya tekrar yaparsin..
Aynen ben hafta içi süperim verdiğim kilolar hafta içi verdiklerim zaten cumaya gidecek 54 görücem söz veriyorum.
afiyet olsun menu cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi kuzum:)
gelsin bekleriz canim:)
harikasin mavis gozlum:)
Eh o da iyi bazen benim eşimde der ayda bir kadın al falan diye ama sinirlerim zıplıyo başkası naapsa gözüme batıyo benden daha süper yapsa bile.canim bileti alayim sonra egzersizi paylasacagim, hoplamali , ziplamali bir egzersiz dusunuyorum yarin icin:)
eheeh gozdagi verdim:)
canim 1 kisinin bileti 1000$ bu da ucuza buldugumuz hali..
oglanla ikimizin 2000$
sermayeyi turk hava yollarina yukledik:)
yok ablacim ev isleri benim, dis isleri onun..
ev islerine hic karismaz.
ise don temizlikci vs tutalim diye cozum onerileri yok degil ama sagolsun:)
hehhehe gozdagi verdim ise yaradi bak:)
ayy canim benim gozlerim doldu yaa..
yine kayinvalidemlerde de oglanin gunduz ve gece uykusunda odaya cekilir girerim takima:)
cumaya arti gelebilir buyuk ihtimal, ama bir sonraki haftaya guzel bir eksi gelir...
Ben saka yapmisdim gercekten gide bilirsin izin veriyomcanim bileti alayim sonra egzersizi paylasacagim, hoplamali , ziplamali bir egzersiz dusunuyorum yarin icin:)
oglanla ikimizin 2000$
yine kayinvalidemlerde de oglanin gunduz ve gece uykusunda odaya cekilir girerim takima:)
pamiyorum refikle beraber ))Refikte neden bırakacaksın ki?
Aslında çoğu kişiye olur bu. Önemseme büyütülecek birşey değil izlediğimiz onca haber etraftan duyduklarımız ister istemez davranışlarımıza yansıyor. OKB olmasında çok takılma yapmamaya çalış cnmevde yalnız olduğumda oluyor genelde canim
Canım yaa kıyamam neden bir anda tüm evi temizledin parça parça yapsana günahtır sana bebeğine ;(Canlarim merhabalar bugun bende bildirim yapiyorum:)
@abesle_istigal canim pazar gununun serefine hunharca 5 oda, 1 mutfak, 2 banyo, 1 salon olan, 250 metrekare evi saatler suren ugras sonunda temizledim..
canim cikti mi? cikti..
ustune oglani yikadim, kendim dus aldim mi? aldim.
ustune aciktik dediler yemegi hazirladim mi? hazirladim..
ustune oglanin uykusu geldi uyuttum mu? uyuttum..
oyy oyy oyy suan yerimden kalkacak halim yok, hamilelik malum tuvaletle can cigeriz ama oraya bile beni vincle goturmeleri gerek..
evde ev isi yapan erkek mi demistik?
sagolsun esim ben bunca isi yaparken oglana cizgi film izletip, basinda durdu, sonra birde bana cemkirdi;
bak nasil idare ettim cocugu, ben dun jaluzileri takarken sen idare edemedin diyee
imza: hayattan bezmis, istifasi kabul edilmeyen, ev hanimi...
canim bileti alayim sonra egzersizi paylasacagim, hoplamali , ziplamali bir egzersiz dusunuyorum yarin icin:)
oglanla ikimizin 2000$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?