Kaptanim pismanim icimin yangini ni o sondurdubagirmadan da kacsam olur:)
canim kola niye ictin peki cok kizdim cokkkk...
dinlen guzelim..
benim esimde ne var cocuk bakmakta ev isi yapmakta, ne cok abartiyorsunuz diyor:)
Sus kiz ortaligi karisturma
evet lutfen kollar icin olmasin cunku benim kollarim su an yok yarin alirim kendime belki yenisiniYawrukush canm yarinki egzersiz ne ? Zor olmasin cok yaw ?
Hangisindrn bahsedionbende istiyom o yediginden
PAZAR GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
Canlarim bugun ozellikle gunluk egzersizimize cok az kisi katilmisCok uzuldum haberiniz olsun..
Adimlayanlarda cok degil, insallah haftasonu diye boyledir diyor, tukenmislik sendromuna girmeden sporlari yaziyorum..Eger bu hafta boyle az istirak olursa bu egzersizleri daha fazla paylasmiciiiiim
@abesle_istigal 4 dk bant, 40 gogus hareketi, 200 DK, 100 M, 50ser bacak, 50bacak ac kapa, 50 bisiklet, 10 sinav, 50ser dumbbell, 100 kol dumbbell, 50 twist
@kitabi 5dk yuruyus, 7dk bisiklet, 10M, 50bacak, 50 twist, 50dumbbell,50 ic bacak
edsofi 6000 adim
@haeshin 13.600 adim, 30.6 km bisiklet, 100DK
@KarKralicesi 15.000 adim
@Mavibocuk 5000 adim, 100M, 50 squat, 100 triceps
@tiffany20 4500 adim, 100 triceps, 300 bacak
@CheGuevera 12.820 adim
O Ollalla 14.070 adim, 300 triceps
@happy_moon 6000 adim
Harpy yuruyus, 50 triceps
En zor is annelik bosuna dememisler . esim dio vallahi helal olsun ben su cocuga yarim saat bakamiorum sen surekli pesindesin hem ev o hem cocuk cok zor dio :)
Ne demek sekerim sen bizim az kacamaklarimizi sineye cekmedinCanlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
HayirCanlarim bugun soyle bir sey oldu..
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
baska ne yedinki ben baklavayi gormusdumHangisindrn bahsedion
Vallahi araya gireninde kafasina bi canta indiririmÖyle deme kaptişim ben senin egzersizlerini çok seviyorum elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bugün zor bi eğzersiz denk deldi yoksa ben çok yapardım benim şu koca totoyu kaldırmak kolay mı?
Benim eşim de hep söylenirdi oyuncaklar dağınık öyle böyle diye.. Birgün çok fena hasta oldum o da işten iZin aldı çocuklara baktı.. Öğlen olmadan şikayete başladıakşam da çocuklarla aynı saatte yattı yorgunluktan bin nasihatten iyidir yalan mı
Anam kavga çıktı
korktum ben cekiliyorumVallahi araya gireninde kafasina bi canta indiririm
İnşallah olur biter bende çok istiyorumcok gecmis olsun kuzucuga ablacim, birkac gune toparlar insallah..
bu nasil menu guzelim??
afiyet olsun Busem
canim hayir bu 2 ayda bir hazirlaniyor..
afiyet olsun menunu cok begendim, keske bugun size gelseydim:)
canim esinde hakli, seninle vakit gecirmek istiyor.
guzel bir program yap ki zaten cok programlisin.
ama yenile programini, cocuklara ayrilacak vakit, eve ayrilacak vakit, ese ayrilacak vakit, derse ayrilacak vakit, kendine ayrilacak vakit.
muhtemelen hepsine 24 saat yetmeyecek, hergun biraz birisinin vaktinden kirpa kirpa bu isi kotaracaksin eminim:)
canim uzerine gelince ne oldugu yaziyor hasta iconu imis o:)
evet canim az yeme, sporu asiri abartma, odul yap, musli ve meyveden uzak dur:)
afiyet olsun canim, dinlenirsin insallah guzelce, yarin sinavinda basarilar bir tanem:)
canim evde yalniz oldugun icin olmustur.
tum kapilar kilitliyse korkmana gerek yok:)
sen dinlen guzelce bol corba ic kuzum..
makarna mi??
kacamaklar cumartesi bitmeliydi canim...
harikasin Busem:)
her sey kuzularinin gelecegi icin, Allah emeklerini zayi etmesin, dualarimdasin..
niye miden bulaniyor Mervem?
iyi istirahatler kuzum...
afiyet olsun canim:)
benim icin hayal ablacim, filmlerde falan ancak olur:)
nasil oldun bugun cekirgem :)
refik cumaya kadar gitsin ablam, soyle ona yawrukush dedi, uzmeyelim hamisi de:)
afiyet olsun canim:)
canim kacamaklari yarindan tezi yok birak kuzum, cumaya tekrar yaparsin..
afiyet olsun menu cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi kuzum:)
gelsin bekleriz canim:)
harikasin mavis gozlum:)
Hiçmi yardım etmiyo canım al karşına konuş sende insansın sonuçta çalışmıyor olabilirsin ama hareketli bi çocuk kocaman bi ev üstelik hamilelik zaten yorucu bir durum.super degilim kuzum eli mahkum, mecburum..
Allahtan pazar gunu temizlememi kabul etti de esim, o evdeyken halloldu yoksa oglanla temizlik gunleri birbirimize giriyoruz..
Haa suanda sevgili esim, sporuna gitti, onu sevgiyle aniyorum bugun:))
DIPNOT:ilk hamileligimdede her gun yemek, hafttalik temizlik, camasir, utu, bulasik aklina ne geliyorsa her seyi yapiyordum, birde son haftama kadar calistim...
imza:cok sinirli, tepesi atmis, tuvaleti gelmis, yerinden kalkamayan ev hanimi, anne, hamile, gurbet kusu:)
Benim bugün hiç zamanım kalmadı dün ve bugün yoğun geçti yoksa yapardım en azından zıplama jj falan yapardım yarın tam gaz devam hem refikte gelirse süper olur umarım.PAZAR GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
Canlarim bugun ozellikle gunluk egzersizimize cok az kisi katilmisCok uzuldum haberiniz olsun..
Adimlayanlarda cok degil, insallah haftasonu diye boyledir diyor, tukenmislik sendromuna girmeden sporlari yaziyorum..Eger bu hafta boyle az istirak olursa bu egzersizleri daha fazla paylasmiciiiiim
@abesle_istigal 4 dk bant, 40 gogus hareketi, 200 DK, 100 M, 50ser bacak, 50bacak ac kapa, 50 bisiklet, 10 sinav, 50ser dumbbell, 100 kol dumbbell, 50 twist
@kitabi 5dk yuruyus, 7dk bisiklet, 10M, 50bacak, 50 twist, 50dumbbell,50 ic bacak
edsofi 6000 adim
@CheGuevera 12.820 adim
@happy_moon 6000 adim
yaaa yapma bole ebn senin egzersizlerini cox seviyommPAZAR GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
edsofi 6000 adim
@CheGuevera 12.820 adim
@happy_moon 6000 adim
kiz jillian yaapalimmi sadece 1 leveli ama )))))))Evet yarin tam gaz devam en az 500 gr vermem lazim amannn allahimmm
Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Vallahi araya gireninde kafasina bi canta indiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?