Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bagirmadan da kacsam olur:)

canim kola niye ictin peki cok kizdim cokkkk...

dinlen guzelim..

benim esimde ne var cocuk bakmakta ev isi yapmakta, ne cok abartiyorsunuz diyor:)
Kaptanim pismanim icimin yangini ni o sondurdu
Sende bi gun oglani birakcak ona bakalim ne kadar kolaymis

Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?

Öyle deme kaptişim ben senin egzersizlerini çok seviyorum elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bugün zor bi eğzersiz denk deldi yoksa ben çok yapardım benim şu koca totoyu kaldırmak kolay mı?

En zor is annelik bosuna dememisler . esim dio vallahi helal olsun ben su cocuga yarim saat bakamiorum sen surekli pesindesin hem ev o hem cocuk cok zor dio :)

Benim eşim de hep söylenirdi oyuncaklar dağınık öyle böyle diye.. Birgün çok fena hasta oldum o da işten iZin aldı çocuklara baktı.. Öğlen olmadan şikayete başladı akşam da çocuklarla aynı saatte yattı yorgunluktan bin nasihatten iyidir yalan mı

Anam kavga çıktı

Ne demek sekerim sen bizim az kacamaklarimizi sineye cekmedin ayyy git valla keyfine bak ya . 400 bizim bildigimiz bin tl degilmi ya

Hayir

Vallahi araya gireninde kafasina bi canta indiririm

İnşallah olur biter bende çok istiyorum
Hiçmi yardım etmiyo canım al karşına konuş sende insansın sonuçta çalışmıyor olabilirsin ama hareketli bi çocuk kocaman bi ev üstelik hamilelik zaten yorucu bir durum.
Benim bugün hiç zamanım kalmadı dün ve bugün yoğun geçti yoksa yapardım en azından zıplama jj falan yapardım yarın tam gaz devam hem refikte gelirse süper olur umarım.

yaa
yaaa yapma bole ebn senin egzersizlerini cox seviyomm

Sen Mutlu olacaksan biz seni 1 ay da bekleriz kaptanım özleriz ama bekleriz yani

Vallahi araya gireninde kafasina bi canta indiririm
Sen beni bilmiyon sen.. Çanta indirecekmiş.. Sen cezalarını yap halin kalırsa indirirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…