Aynen bende sampiyona katiliyorum )))Yeminle ben tırstım kaptanım. Artık hep yaparım yani..
Ayy ağlama kaptanım beni de ağlatacaksınumarım hep mutluluktan akar gözyaşların.. Çok seviyoruz biz seni.. Senin gibi kaptanı biz nerede bulalım.. Seni bizim için biçilmiş kaptansın
Ne demek ya aşk olsun git güzel güzel tatilini yap anneciğinle hasret gider çok mutlu oldum valla heyecanını anlıyorum Allah kavuştursun sizi inşalahCanlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Canim maalesef ben zaten okb liyim tedavi oluyorum 6 aydır şimdi daha iyiyim amaAslında çoğu kişiye olur bu. Önemseme büyütülecek birşey değil izlediğimiz onca haber etraftan duyduklarımız ister istemez davranışlarımıza yansıyor. OKB olmasında çok takılma yapmamaya çalış cnm
Oyy kuzummm Rabbim güç kuvvet versin ahh ahhCanlarim merhabalar bugun bende bildirim yapiyorum:)
@abesle_istigal canim pazar gununun serefine hunharca 5 oda, 1 mutfak, 2 banyo, 1 salon olan, 250 metrekare evi saatler suren ugras sonunda temizledim..
canim cikti mi? cikti..
ustune oglani yikadim, kendim dus aldim mi? aldim.
ustune aciktik dediler yemegi hazirladim mi? hazirladim..
ustune oglanin uykusu geldi uyuttum mu? uyuttum..
oyy oyy oyy suan yerimden kalkacak halim yok, hamilelik malum tuvaletle can cigeriz ama oraya bile beni vincle goturmeleri gerek..
evde ev isi yapan erkek mi demistik?
sagolsun esim ben bunca isi yaparken oglana cizgi film izletip, basinda durdu, sonra birde bana cemkirdi;
bak nasil idare ettim cocugu, ben dun jaluzileri takarken sen idare edemedin diyee
imza: hayattan bezmis, istifasi kabul edilmeyen, ev hanimi...
Okur okumaz anladım.... Bi tek o yazdığın değil dimi daha ne geyik olaylar yaşıyosun.lustral mı kullanıyosun seratonin için kaç mg verdi dr?Canim maalesef ben zaten okb liyim tedavi oluyorum 6 aydır şimdi daha iyiyim ama
Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Aynen kafamdakileri anlatsam bol ekşınlı film olurOkur okumaz anladım.... Bi tek o yazdığın değil dimi daha ne geyik olaylar yaşıyosun.lustral mı kullanıyosun seratonin için kaç mg verdi dr?
Yaa özgem mevsimsel değişikliklerde benim bünyem çok kötü oluyor özellikle bahar ayına girerken suratım domur domur kaşıntı bulantıniye miden bulaniyor Mervem?
iyi istirahatler kuzum...
harikasin mavis gozlum:)
Ahh kuzum yaaa demin ablamda dert yanıyor vallaha şuan feminist bir bayanım hepsinisuper degilim kuzum eli mahkum, mecburum..
Allahtan pazar gunu temizlememi kabul etti de esim, o evdeyken halloldu yoksa oglanla temizlik gunleri birbirimize giriyoruz..
Haa suanda sevgili esim, sporuna gitti, onu sevgiyle aniyorum bugun:))
DIPNOT:ilk hamileligimdede her gun yemek, hafttalik temizlik, camasir, utu, bulasik aklina ne geliyorsa her seyi yapiyordum, birde son haftama kadar calistim...
imza:cok sinirli, tepesi atmis, tuvaleti gelmis, yerinden kalkamayan ev hanimi, anne, hamile, gurbet kusu:)
Allah ayyy gülümmmm çoook sevindimmmm git balım git canım ohh kuzummm gitte hasret gider nazlan rahatla azcık ayy vallaha benim yanıma geliyormuşsun gibi sevindim kuzummmm sen takımı düşünme tabi seni çook özleriz bizde ama gelince hasret gideririz tatlımm:))Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
YAZIO programın adı , tabi sporu da kaydediyor , kilonu da yazıyorsun hedef kilonu belirliyorsun sana uygun kalori maximumu belirliyor :) FAT SECRET programında daha fazla yemek var bazen ordan kaydediyorumTatlimmm bu hangi program
Ben yedigimi fln unutuyorum kayit yapayimmm
Birde sporunu ekleyebiliyormusun
canım geçmiş olsun. Nasıl oldun ?Menüm
Bütün gün 5-6 dilim salatalık dışında birşey yiyemedim
Akşam
5-6 tane sarma
salata, yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği..
su 1 lt belki olmuştur, bulantıdan içemedim :/
ayy ''yoh heri'' Tokat ta slogan gibi herkesin ağzında bende çok alıştım =)Yoh heri sende
Benimki de yapar saolsun kaptanım =)yahu var mi cidden ev isi yapan erkek, saka gibi geliyor bana:)
Bence de olsun kaptanım =)Hayırlı pazarlar güzeller :)
Çok güzel bir hediye canım, annen güle güle iyi günlerde kullansın. Eminim çok sevinecek. Bence yanına küçük bir not ekleyebilirsin "her zaman o güzel sesini duyabilmem için" gibilerinden :)
Bu bizim takımın sloganı olsun :)
canım tebrik ederimİlk defa 1. oldum ne mutlu bana:)
Çok geçmiş olsun canım. Mevlam huzur versin memleketimizeSelam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
Canım sakin ol önce, hepsi tıkır tıkır hallolucak, sadece biraz zaman ve emek gerekiyor. Başarılar canımevet herşeyde aklımda o var : / inşallah hem sınavı hem diyetimi başarırım çok strsliyim sağol canım
Canım çok geçmiş olsunSelam kızlar . Küçük oğlum yine hasta . Mikrop kapmis gdce boyunca kustu. Ishal basladi. Disari alissin diyoruz cikinca da boyle oluyor. Bu gün sadece bir buçuk saat uyudum. Hala ayaktayim.
Spor yapacağım diye uyumadim ama koşu bandı arızalandi. Bir iki gün dinleyince düzeliyor bant. Kendi kendime birseyler yaptım.
5 dk. Yarım kalan yürüyüş
7 dk. Bisiklet
10 mekik
50 bacak açıp kapama
50 twist
50 dambilla kol egzersizi
50 iç bacak çalıştırma
Toplam 32 dk. Sürdü
Menü
Bir parça simit
Peynir
1 bardak süt
Ara
2 tane kraker
1 çay bardağı süt
Öğle 2 hurma 2 kayısı
Süt
Aksam . 2 köfte
Ayran
2 dilim ekmek
Sağlıkla kalin
Canım smileyin üzerine mausle gelince hasta diye yazıyor zatenBu nedir kizlar cozwmedim bunu ?
Kaptanım çok sevindimm, ne kadar iyi gelicek size... Sen merak etme biz usluca bekleriz kaptanımızı =)Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?