Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen bende sampiyona katiliyorum )))

Ne demek ya aşk olsun git güzel güzel tatilini yap anneciğinle hasret gider çok mutlu oldum valla heyecanını anlıyorum Allah kavuştursun sizi inşalah

Canim maalesef ben zaten okb liyim tedavi oluyorum 6 aydır şimdi daha iyiyim ama

Oyy kuzummm Rabbim güç kuvvet versin ahh ahh

Özleneceksin kaptanımmmmm

Okur okumaz anladım.... Bi tek o yazdığın değil dimi daha ne geyik olaylar yaşıyosun.lustral mı kullanıyosun seratonin için kaç mg verdi dr?
Aynen kafamdakileri anlatsam bol ekşınlı film olur anafranil 75 mg günde iki kere birde aripa var 5 mg

niye miden bulaniyor Mervem?
iyi istirahatler kuzum...
Yaa özgem mevsimsel değişikliklerde benim bünyem çok kötü oluyor özellikle bahar ayına girerken suratım domur domur kaşıntı bulantı polenlerede alerjim var 4yıldır birşey olmuyordu ne güzeldimm erzurumda bahar gelişinde daha rahat oluyordum :) malesef Nevşehir'de kötü oldum yine alnımı bi görseniz çok kötü
harikasin mavis gozlum:)
inşallah bu hafta farklı şeyler yapcam gülümm senin videolardan eski videolardan felan
Ahh kuzum yaaa demin ablamda dert yanıyor vallaha şuan feminist bir bayanım hepsini bu balık gibi yapacam

Allah ayyy gülümmmm çoook sevindimmmm git balım git canım ohh kuzummm gitte hasret gider nazlan rahatla azcık ayy vallaha benim yanıma geliyormuşsun gibi sevindim kuzummmm sen takımı düşünme tabi seni çook özleriz bizde ama gelince hasret gideririz tatlımm:))

Tatlimmm bu hangi program
Ben yedigimi fln unutuyorum kayit yapayimmm
Birde sporunu ekleyebiliyormusun
YAZIO programın adı , tabi sporu da kaydediyor , kilonu da yazıyorsun hedef kilonu belirliyorsun sana uygun kalori maximumu belirliyor :) FAT SECRET programında daha fazla yemek var bazen ordan kaydediyorum

İyi geceler kızlar bugün ceyizlik birşeyler baktık annemlerle , gece 10 da ancak eve döndüm yürüyüşüm 30 dk lık var ama 17_22 arası dolaştım durdum :))
Burçaktan 1 tane aldım regli me 1 hafta var sıkıştırıyor beni arada , ıspanaklı börek de 1 dilim aldım akşam yemeği yiyemedim

Menüm

Bütün gün 5-6 dilim salatalık dışında birşey yiyemedim
Akşam
5-6 tane sarma
salata, yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği..

su 1 lt belki olmuştur, bulantıdan içemedim :/
canım geçmiş olsun. Nasıl oldun ?
ayy ''yoh heri'' Tokat ta slogan gibi herkesin ağzında bende çok alıştım =)
yahu var mi cidden ev isi yapan erkek, saka gibi geliyor bana:)
Benimki de yapar saolsun kaptanım =)
Bence de olsun kaptanım =)
İlk defa 1. oldum ne mutlu bana:)
canım tebrik ederim
Selam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
Çok geçmiş olsun canım. Mevlam huzur versin memleketimize
evet herşeyde aklımda o var : / inşallah hem sınavı hem diyetimi başarırım çok strsliyim sağol canım
Canım sakin ol önce, hepsi tıkır tıkır hallolucak, sadece biraz zaman ve emek gerekiyor. Başarılar canım
Canım çok geçmiş olsun
Bu nedir kizlar cozwmedim bunu ?
Canım smileyin üzerine mausle gelince hasta diye yazıyor zaten
Kaptanım çok sevindimm, ne kadar iyi gelicek size... Sen merak etme biz usluca bekleriz kaptanımızı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…