Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahaaa kaptanım sınırlarımıza geliyor
Ne güzel ve çok Mutlu
E o Zaman dans

Eh o da iyi bazen benim eşimde der ayda bir kadın al falan diye ama sinirlerim zıplıyo başkası naapsa gözüme batıyo benden daha süper yapsa bile.
gonca ablacim bende takintiliyim sorma.
burada arkadaslarimin temizliklerine yardim eden bir bayan var, arkadasimin evini temizlerken bende gormus bulundum ama benim kim temizlese icime sinmez anladim o gun..
hayir evimi gelip birisi temizlese ben uzerinden bir daha temizlerim, neden boyleyiz biz ya

tirsma canim benim karakterimi cozmussundur, yumusak kalplinin biriyim:)
insallah hepimizin sadece sevincten akar gozyaslari, bende hepinizi gercekten cok seviyorum..
bicilmis kaptani cok begendim ama

Ne demek ya aşk olsun git güzel güzel tatilini yap anneciğinle hasret gider çok mutlu oldum valla heyecanını anlıyorum Allah kavuştursun sizi inşalah
cok tesekkur ederim canim heyecanima ortak oldunuz hepiniz, iyiki varsiniz

Sabah
Sucuklu yumurta
Yesillik
Ceviz
Oglen
4 dilim baklava(bitti sukur)
Aksam
4 catal melemen
Su: 2 lt
Spor: temizlik, leslie 3 ml leslie 2 ml dumbell larla yaptim 1 er kg lik.
Ah Deryam ah cok uzuldum ve kizdim bugun ki baklavalara bilesin..
Dunkuler hadi tadimlikti ama bugun neden yine bile bile lades dedin guzelim?

Özleneceksin kaptanımmmmm
Bende sizleri cok ozlerim ama hergun gelicem ki zaten, sadece bu kadar aktif olamam, yoksa kurtulamazsiniz benden

Aynen kafamdakileri anlatsam bol ekşınlı film olur anafranil 75 mg günde iki kere birde aripa var 5 mg
canim biran evvel ilaclar sofa olurda sagligina kavusursun insallah..

eski videolara da bak Mervem evet iyi fikir kuzum..
ahh ahhh ablanda gelsin yanima hamis ve cocuklu, dert ortagim olur

keske yaninada gelebilseydim Mervem, ama Ankara ya da Alanyaya yolunuz duserse, misafir etmeden yollamayiz, ona gore:)

Yawrukush canim senin adına çok sevindim tatilin keyfini çıkar
tesekkur ederim canim benim

canim begendin mi ceyizine bir seyler, hayirli olsun guzelim:)

ahh canim benim, ben hergun takima gelmezsem isim rast gitmez
severim hepinizi

Gunaydin canlar, yeni hafta yeni hedefler:) Yawrukush iyi tatiller guzelim
Gunaydin Demetim, cok sagol canim, ilac gibi geldi bu haber bize.
Gidelim de azicik annelere nazlanalim :)
Haftan guzel gecsin canim

PAZARTESI GUNU EGZERSIZLERIMIZ

Canlarim gece 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve BUTT KICK egzersizinin adedini, beni etiketleyerek bildiriniz lutfen
Butt kick egzersizi kalp atisinizi arttiran, kilo vermenizi saglayan oldukca etkili bir kardiyo egzersizidir.

Ilk once videoda da gordugunuz gibi oldugunuz yerde hareketi tekrarlayarak isinin.
Isindiktan sonrada gercek egzersize baslayin guzeller.
Her bir kalca tekmelemeyi (her bir bacagi) 1 adet olarak sayiniz ve isinmalari egzersiz adedine dahil etmeyiniz.
Kolay gelsin, bol ter atmalar..

Günaydın kızlar:)
eski videolara da bak Mervem evet iyi fikir kuzum..
ahh ahhh ablanda gelsin yanima hamis ve cocuklu, dert ortagim olur
Ah özgem zaman ayıramıyor ki zavallım :) onun ek olarak bide işe gitmesi var ah ah:)
keske yaninada gelebilseydim Mervem, ama Ankara ya da Alanyaya yolunuz duserse, misafir etmeden yollamayiz, ona gore:)
Birazcık zor gibi gülüm :)) keyfini çıkart tatlımmm:))

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL
- ----
CheGueveraODUL
----
melinda23
100IA
------
abesle_istigal
100M
ODUL ----
sevimlicadi0ODUL
100JJ----
edsofiODUL
100DK 200JJ ----
ddanes-------
happy_moon--50DK ----
KarKralicesi
50JJ 100DK ----
AKovserODUL
100JJ----
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi- ----
AsyacaODUL
100DK 100JJ100M ----
tiffany20
ODUL ----
OllallaODUL
----
gogo2405
ODUL 100JJ 100M----
bnnuODUL
100JJ 50M ----
Mavibocuk
----
haeshin
ODUL 100DK ----

[/td][/td][/td][/td]

Yanlis anlasilmamasi icin bir konuya aciklik getirmek istiyorum..
Canlarim cuma tartidan sonra yediginiz ilk kacamak icin tabloya ODUL ibaresini isliyorum.
Ama ondan sonra odul ogunu hakkinizi kullansaniz da (haftada 1-2 kez odul ogunu yapabilirsiniz)tabloya telafisi olmasi icin ceza isliyorum.
Misal gogo2405 gonca ablam sen bana kac gun oncesinden pazar gune gidecegini soylemistin ama dunde kacamak atistirdigin icin dune odul bugune telafi yazdim ablam.
Misal 2 Asyaca kaptanim cuma odul yapmistin oyuzden dun ve bugune telafi geldi.
Yanlislik olsun istemem, operim

Gunaydin guzel kadinlar. Özgem cok yormussun kendini kuzum. Bu bir iki gun dinlen bari ya. Esine de pes diyemicem aynisindan bi tane de burada var. Napcaz bu adamlari biz ya

Afiyet olsun eda dayan lesliye

Ben de seni operim

Alllaaaaaah gurbet kusu seni. Nasil olsa gelcekmissin söyleyebilirim bugun ben biraz garibim alerjim tuttu zaten dr yu4uyorum simdide. Senin mesajin sonunda gurbet kusu yazdigin yeri okuyunca hungur hungur agladim ki ben aglayan bi insan degilim. Allah once esegini kaybettirir sonra buldururmus ya oyle oldu bana. Ozgemmm canimmm cok sevindim. Hasretin dinecek biraz. Bak gordun mu gelemicez diyordun. Ah ya cok sevindim.
Bu arada pr nin guclu anneler reklaminda da agladim deli gibi kahvalti yapiyodum tam da. Hemen haplarima kavusmak istiyorum sulu gozluluk yakismiyo bana

Teşekkür ederim. Sabırlı olmak lazım sanırım.
Gecmis olsun canimmm
Cocuklar hastalaninca yasam duruyorr o evdeeee

Birde tavsiyem isinmani 20dk yap
Yani 5dk bant yazmissin
15dk bisiklet yapkiiii hem iyi isinirsin hem yag yakman verimli olur
Umarim dogru biliyorumdur Yawrukush
Allah razı olsun. Aynen moralim çok bozuk.
Koşu bandı bozuldu. 5.dk.da o yüzden yarım kaldı . Yuruyemedim. Bisiklet çok sıkıcı geliyor . 5. Dk. Zor dayanıyorum. Yürümeyi daha çok seviyorum.
Aşisini neden yaptirmadin
Büyük oğluma yaptirmistim. Küçüge gelince doktor olan yakınımiz yaptirmayin yan etkisi fazla dedi. O kadar pişman oldum ki
Yaptirmadigim
Ya dayaniklilikla da cok alakasi yok evlat hasta oldu mu anne de hasta oluyor canim napcan atlatir umarim.hemen kuzun
Inşallah çabuk anlatır.

Bilmiyorum niye böyleyiz ben hiç titiz sayılmam pasaklı bile denebilir ama başkasının dokunmasıda içime sinmez hiç. Bu konuda baya macera yaşadım.
Ben sevdim bunu.
İyi yapmışsın canım sen yazmasanda ben yapıcaktım bugün dün hiç spor yapmadım mutsuz hissediyorum zaten.

Keske yaptrsaydin canm yan etkisi falan yok . ben ozman haatanelerden cikmazdik hic ole bisi soylenmedi int. Baktim hic ole bisi okumadim cunku allah korusun geri dönulmucek yollara sokuyor . benm kac arkadasim aman ne gerek var para tuzagi dediler dedm bende siz bi krese anaokula baslasin gorurum sizi dedim . bulasici bisi cunku o kismi var biz 2 dozunu yaptrdim menenjitte yaptrdik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…