- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Değilim ama sayılırım çok bilgim var o konuda
Ay bende ablam aynı senin gibiyim bugün güzel bir egzersiz yapalımBilmiyorum niye böyleyiz ben hiç titiz sayılmam pasaklı bile denebilir ama başkasının dokunmasıda içime sinmez hiç. Bu konuda baya macera yaşadım.
Ben sevdim bunu.
İyi yapmışsın canım sen yazmasanda ben yapıcaktım bugün dün hiç spor yapmadım mutsuz hissediyorum zaten.
Bende oyleyim hayatimda 2 kere bayan geldi evime temizlige ikisinde de ertesi gun esimden gizli temizlik yaptim. Duysa cok kizar bisa.para verdim diye:)) hic icime sinmiyo.benim de pis otururum daha iyi aman kendi pisimBilmiyorum niye böyleyiz ben hiç titiz sayılmam pasaklı bile denebilir ama başkasının dokunmasıda içime sinmez hiç. Bu konuda baya macera yaşadım.
Ben sevdim bunu.
İyi yapmışsın canım sen yazmasanda ben yapıcaktım bugün dün hiç spor yapmadım mutsuz hissediyorum zaten.
Kaptanim temizlik yapiodum, aciktim bir de baktim masanin ustune cikarmis cocuklargonca ablacim bende takintiliyim sorma.
burada arkadaslarimin temizliklerine yardim eden bir bayan var, arkadasimin evini temizlerken bende gormus bulundum ama benim kim temizlese icime sinmez anladim o gun..
hayir evimi gelip birisi temizlese ben uzerinden bir daha temizlerim, neden boyleyiz biz ya
tirsma canim benim karakterimi cozmussundur, yumusak kalplinin biriyim:)
insallah hepimizin sadece sevincten akar gozyaslari, bende hepinizi gercekten cok seviyorum..
bicilmis kaptani cok begendim ama
cok tesekkur ederim canim heyecanima ortak oldunuz hepiniz, iyiki varsiniz
Ah Deryam ah cok uzuldum ve kizdim bugun ki baklavalara bilesin..
Dunkuler hadi tadimlikti ama bugun neden yine bile bile lades dedin guzelim?
Bende sizleri cok ozlerim ama hergun gelicem ki zaten, sadece bu kadar aktif olamam, yoksa kurtulamazsiniz benden
canim biran evvel ilaclar sofa olurda sagligina kavusursun insallah..
eski videolara da bak Mervem evet iyi fikir kuzum..
ahh ahhh ablanda gelsin yanima hamis ve cocuklu, dert ortagim olur
keske yaninada gelebilseydim Mervem, ama Ankara ya da Alanyaya yolunuz duserse, misafir etmeden yollamayiz, ona gore:)
tesekkur ederim canim benim
canim begendin mi ceyizine bir seyler, hayirli olsun guzelim:)
ahh canim benim, ben hergun takima gelmezsem isim rast gitmez
severim hepinizi
Gunaydin Demetim, cok sagol canim, ilac gibi geldi bu haber bize.
Gidelim de azicik annelere nazlanalim :)
Haftan guzel gecsin canim
Dene canım bana çok faydası oldu, kayınvalidemin zorlamasıyla yemek durumunda kaldığım şeyler hep yoğurt sayesinde yok oldu.
Özgen nasıl sevindim anlatamam, belki bir mucize olur demiştim sana :) güle güle git bol bol tadını çıkartCanlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Demi yani -5 kilo olsam bile ben yine + cikarim
yogurtu fazla sevmem ama oldukca yemeye calisiyorum cünkü cok tok tutuyor. Normalde hic agzima sürmem ama simdilerde hemen hemen hergün tüketmeye calisiyorum. Bu persembe hazir evdeyken senin menünü deneyebilirim. Tesekkürler destegin ve bilgin icin
Insaallah hepimizden gelecek güzel -ler.
Yok stress felan yapmiyacagim bu hafta en azindan öyle ümid ediyorum belkide sizin dediginih gibi az yiyince metabolizma yavaşlıyor. Bu hafta İnşaallah herşey yolunda gidecek :) müsli yok bu hafta meyvede çok az bugün yedim mesela yarın yemem salı günü belki yine bir porsiyon bu şekilde devam edelim bakalım hayırlısı
Nerelerdesin kizzzzşimdi gecmise dönüyorum thanks
Vuhuuu atesleyelim
buralardaım valla dün gez toz spor yap alısvers yap eve git iş yap dopdolu bır pazar napalımNerelerdesin kizzzz
Merve bilge Atalay yazmış canım belki öyle bulursun aslında yazının linkini kopyalamıştım ya.Vuhuuu atesleyelimama ben linkte ole bisi bulamadim anasayfa cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?