Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

happy_moon sen psikiyatr mısın canim
Değilim ama sayılırım çok bilgim var o konuda.ama çok takılma genetik bir şey hayatında dönem dönem kapını çalacak malesef ama çook uZun süre Gayet iyi de olabilirsin.sakın pes etme sanırım en fazla 6 ay sonra keser ilaçlarını 75 aldığına göre bir iki ay sonra 50 ye düşürmesi lazım gayret et.aslında daha çok zayıflasan kendine geliceksin sende biliyosun. Başarıcaksın. Zaten şuanda tam mevsim geçisi az sabret

Ay bende ablam aynı senin gibiyim bugün güzel bir egzersiz yapalım

Bende oyleyim hayatimda 2 kere bayan geldi evime temizlige ikisinde de ertesi gun esimden gizli temizlik yaptim. Duysa cok kizar bisa.para verdim diye:)) hic icime sinmiyo.benim de pis otururum daha iyi aman kendi pisim

Kaptanim temizlik yapiodum, aciktim bir de baktim masanin ustune cikarmis cocuklar
Gozum dondu cinnet ani gibiydi
Cok caliscam bu hafta sozzz

Selam canlarım nasılsınız?

E-brulim bu menunu ben de bi denicem
Dene canım bana çok faydası oldu, kayınvalidemin zorlamasıyla yemek durumunda kaldığım şeyler hep yoğurt sayesinde yok oldu.
Özgen nasıl sevindim anlatamam, belki bir mucize olur demiştim sana :) güle güle git bol bol tadını çıkart Sana çok iyi gelecek buna eminim.

günaydınlar nasılsınız?

c.tesi
sabah
domates
peynır
4-5 zeytın
2 dilim ekmek

ara
tek şekerli türk kahvesi

öğlen
4 ızgara köfte
salata
ayran

aksam
2 haslanmıs patates
1 köfte
salata
ayran

pazar

sabah-öğlen arası brunch a gttık kocamla ıkı öğün bir arada cıktı
1 parca ekmek
2 tatlı kasıgı bal
1 çay kasıgı tereyag
3 mınık domates
salatalık
4 yesıl zeytn
4 sıyah zeytn
omlet
1 sıgara böreği
3-4 catal kızarmıs patates

saat 2-3 gibi
2 dılım kavun bal gbydı ne yalan sölim

aksam haslanmıs tavuklu bol baharatlı salata
1 koca bardak ayran

spor
15200 adım
ve butun gun temızlık yaptm
su 2 lt olmustr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…