Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
canım geçmiş olsun. Nasıl oldun ?
ayy ''yoh heri'' Tokat ta slogan gibi herkesin ağzında bende çok alıştım =)
Benimki de yapar saolsun kaptanım =)
Bence de olsun kaptanım =)
canım tebrik ederim
Çok geçmiş olsun canım. Mevlam huzur versin memleketimize
Canım sakin ol önce, hepsi tıkır tıkır hallolucak, sadece biraz zaman ve emek gerekiyor. Başarılar canım
Canım çok geçmiş olsun
Canım smileyin üzerine mausle gelince hasta diye yazıyor zaten
Kaptanım çok sevindimm, ne kadar iyi gelicek size... Sen merak etme biz usluca bekleriz kaptanımızı =)
Nasil olsun canmDahlia_
İlac icicen tatlim migrenin cozumu yokİyi gibi gibii canım :))
Çok sevindim valla senin adına, son zamanlarda uğraştıklarını okuyunca benim bile içim şişiyorduGidin dinlenin bir güzell
Sağolun :)
İyi gibiyim :) Sanırım annemden miras bir migrenim varmışş :))
Pazar gunu menusu
Sabah
Maydanoz suyu
Bir saat sonra
2 yumurtadan salata ( yesil sogan,maydanoz,yumurta, tulum.peyniri )
6 siyah zeytin
4 kasik zeytinyagi
Cig fistik
Ara
Filitre kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Cok az bulgurlu bol kiymali kabak dolmasi
Spor
1 saat 25 dk 9500 adim yuruyus simdilik bu. Bisiklete binebilirim aksam.
100 dk cezami yaptim
Su
3 lt gecti simdilik
Kacamak yok sukur.
Sabah
2dilim ince ve ufak yerinden beyaz ekmekle kasarli tost
Domates salatalik biber
Omlet
Ogle
1kase semizotu yemegi
2dolma
1kase cacik
Ara
1hurma 1 ceviz 3kuru uzum
Aksam
2.5 sis kofte izgara
Domates biber salata
1buyuk bardak ayran
3lokma ekmek salata suyuna bandim
Su 3lt gecti daha gecer
Spor yazmistimmmm
Egzersiz bitti menu tamam
Mutfak toplandi
Cocuklari uyutup cay yapip sinavlara calismaya baslasam
Esim film diyoooo ben dersss
Bugun yine annemi esimi cocuklari dolasmaya yolladim
Yoksa spor yapamiyorummm
Gezelim diyo spor diyorum
Sinema diyor ders diyorummmm
Surekli atisma halindeyizzzz
Adam hakli ben mecburrrrrr
Napicam ben yaaa bi fikir istiyorum
Markete ciksa benle gitmek istiyor
Evde yalnızım az önce kendi kafamda kurduğum hayalden korkup kapıyı koştum kilitledimAllahım akıl fikir ver bana kapıda odanın kapısı he
Kuzum kafam patlayacak gibi ağrıdan, boynumdan başıma doğru bir ağrılar giriyor ki, anlatamammböyle yapmak istiyorum
Menüm
Sabah
Peynir
Salatalık
Ara
Yarım muz
Öğlen
Tavuk
Salata
2 tatlı kaşığı pilav
Ara
Yarım muz
Akşam
1 muz(midem bulanıyor)
3 litre su
5000 adım
Akşama kadar ev temizledim birazdan kendi kendimi intaar edecem az kaldı benim acilen çok zengin olup temizlikçi felan tutmam lazım
Tesekkur ederim bakicaz artik )))3 en kolayi arzu onu yapin
: )))Bende sizleri cok ozlerim ama hergun gelicem ki zaten, sadece bu kadar aktif olamam, yoksa kurtulamazsiniz benden
sağol canımm inşallah rabbim bu seneye yazmıştır işe girmemi =)canım geçmiş olsun. Nasıl oldun ?
ayy ''yoh heri'' Tokat ta slogan gibi herkesin ağzında bende çok alıştım =)
Benimki de yapar saolsun kaptanım =)
Bence de olsun kaptanım =)
canım tebrik ederim
Çok geçmiş olsun canım. Mevlam huzur versin memleketimize
Canım sakin ol önce, hepsi tıkır tıkır hallolucak, sadece biraz zaman ve emek gerekiyor. Başarılar canım
Canım çok geçmiş olsun
Canım smileyin üzerine mausle gelince hasta diye yazıyor zaten
Kaptanım çok sevindimm, ne kadar iyi gelicek size... Sen merak etme biz usluca bekleriz kaptanımızı =)
Evet canım birşeyler aldık yavaştan, kahvaltı takımı beğendim, granit tencere takımı bir de düdüklü tencere aldım :)gonca ablacim bende takintiliyim sorma.
burada arkadaslarimin temizliklerine yardim eden bir bayan var, arkadasimin evini temizlerken bende gormus bulundum ama benim kim temizlese icime sinmez anladim o gun..
hayir evimi gelip birisi temizlese ben uzerinden bir daha temizlerim, neden boyleyiz biz ya
tirsma canim benim karakterimi cozmussundur, yumusak kalplinin biriyim:)
insallah hepimizin sadece sevincten akar gozyaslari, bende hepinizi gercekten cok seviyorum..
bicilmis kaptani cok begendim ama
cok tesekkur ederim canim heyecanima ortak oldunuz hepiniz, iyiki varsiniz
Ah Deryam ah cok uzuldum ve kizdim bugun ki baklavalara bilesin..
Dunkuler hadi tadimlikti ama bugun neden yine bile bile lades dedin guzelim?
Bende sizleri cok ozlerim ama hergun gelicem ki zaten, sadece bu kadar aktif olamam, yoksa kurtulamazsiniz benden
canim biran evvel ilaclar sofa olurda sagligina kavusursun insallah..
eski videolara da bak Mervem evet iyi fikir kuzum..
ahh ahhh ablanda gelsin yanima hamis ve cocuklu, dert ortagim olur
keske yaninada gelebilseydim Mervem, ama Ankara ya da Alanyaya yolunuz duserse, misafir etmeden yollamayiz, ona gore:)
tesekkur ederim canim benim
canim begendin mi ceyizine bir seyler, hayirli olsun guzelim:)
ahh canim benim, ben hergun takima gelmezsem isim rast gitmez
severim hepinizi
Gunaydin Demetim, cok sagol canim, ilac gibi geldi bu haber bize.
Gidelim de azicik annelere nazlanalim :)
Haftan guzel gecsin canim
bu bilmem kaçıncı tekrar etmedi bilmiyorum 2012 de başladı en sonki 48 kilodan bu hale geldim psikoloji çok öenmli insanı fiziksel olarak da çok etkiliyor. Doktorum en az 2 sene devam etmen lazım dedi bana hatta bebiş istiyorum diye üzülmüştüm inşallah bir an önce gelişme gösteririm de daha fazla ilaç kullanmam gerekmezDeğilim ama sayılırım çok bilgim var o konuda.ama çok takılma genetik bir şey hayatında dönem dönem kapını çalacak malesef ama çook uZun süre Gayet iyi de olabilirsin.sakın pes etme sanırım en fazla 6 ay sonra keser ilaçlarını 75 aldığına göre bir iki ay sonra 50 ye düşürmesi lazım gayret et.aslında daha çok zayıflasan kendine geliceksin sende biliyosun. Başarıcaksın. Zaten şuanda tam mevsim geçisi az sabret
kendi kurdugun hayalden korkmak ne dmek
güle güle kullanmak nasip olsun kuzumEvet canım birşeyler aldık yavaştan, kahvaltı takımı beğendim, granit tencere takımı bir de düdüklü tencere aldım :)
İlac icicen tatlim migrenin cozumu yok
menün güzelmiş sporda tamam kafa rahat hehehe
menün güzelmiş tebrik ederim.
eşinin bunun bir süreç oldgnu ve bunu başardıktan snra onlara daha cok vakit ayıracagını dfalan bir şekilde izah etsen eminimki o da farkındadır ama özlemiş demekki seni ya da atıorm mesela film izlemek ıstıosnz gun ıcınde daha cok ders calısıp aksam basbasa fılm ızlemenzde guzel olablr hem kafan daha da sakınleyeblr
kendi kurdugun hayalden korkmak ne dmek
gecms olsn noldukı sana
süpersn
töbe töbe besmele cek kız ıntıhar dıo manyak
duvara o kadar vurursan kafanı ağrır tabiİyi gibiyim canım, başım hafiften ağrıyor hala
duvara o kadar vurursan kafanı ağrır tabi
ah kıyamam canım benim öyle ağrıyınca limonlu su içiyorum geçiyorYok canım ağrıdığı için öyle duvardan duvara vurasım var
Oturdum kalkınca ağrıyor vurmak nedir kımıldamak bile istemiyorum yerimden
nabanızzzz
moralim cok bozuk ya. dün kacırdıklarımın muhasebesi fena sıktı canımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?