Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi gibi gibii canım :))

Çok sevindim valla senin adına, son zamanlarda uğraştıklarını okuyunca benim bile içim şişiyordu Gidin dinlenin bir güzell

Sağolun :)
İyi gibiyim :) Sanırım annemden miras bir migrenim varmışş :))

İlac icicen tatlim migrenin cozumu yok

menün güzelmiş sporda tamam kafa rahat hehehe

menün güzelmiş tebrik ederim.

eşinin bunun bir süreç oldgnu ve bunu başardıktan snra onlara daha cok vakit ayıracagını dfalan bir şekilde izah etsen eminimki o da farkındadır ama özlemiş demekki seni ya da atıorm mesela film izlemek ıstıosnz gun ıcınde daha cok ders calısıp aksam basbasa fılm ızlemenzde guzel olablr hem kafan daha da sakınleyeblr

Evde yalnızım az önce kendi kafamda kurduğum hayalden korkup kapıyı koştum kilitledim Allahım akıl fikir ver bana kapıda odanın kapısı he

kendi kurdugun hayalden korkmak ne dmek

Kuzum kafam patlayacak gibi ağrıdan, boynumdan başıma doğru bir ağrılar giriyor ki, anlatamamm böyle yapmak istiyorum

gecms olsn noldukı sana

Menüm
Sabah
Peynir
Salatalık

Ara
Yarım muz

Öğlen
Tavuk
Salata
2 tatlı kaşığı pilav

Ara
Yarım muz

Akşam
1 muz(midem bulanıyor)

3 litre su
5000 adım

süpersn

Akşama kadar ev temizledim birazdan kendi kendimi intaar edecem az kaldı benim acilen çok zengin olup temizlikçi felan tutmam lazım

töbe töbe besmele cek kız ıntıhar dıo manyak

sağol canımm inşallah rabbim bu seneye yazmıştır işe girmemi =)

Evet canım birşeyler aldık yavaştan, kahvaltı takımı beğendim, granit tencere takımı bir de düdüklü tencere aldım :)

bu bilmem kaçıncı tekrar etmedi bilmiyorum 2012 de başladı en sonki 48 kilodan bu hale geldim psikoloji çok öenmli insanı fiziksel olarak da çok etkiliyor. Doktorum en az 2 sene devam etmen lazım dedi bana hatta bebiş istiyorum diye üzülmüştüm inşallah bir an önce gelişme gösteririm de daha fazla ilaç kullanmam gerekmez

İlac icicen tatlim migrenin cozumu yok

Gece kötü olunca ağrıkesici aldım hafifledi biraz
biliyorum berbat birşey annemden çok gördüm, yaklaşık 10 sene önce hafif ağrılarım olurdu yıllardır ne olduğunu unutmuştum tekrar başladı gıcık

Sağol canım, üşüttüm sürünüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…