- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
ayyyy bende öylenapiyim canımm yaaaa
biran önce vermem lazımmmm
inan bana hiç giysim yok herşeyimi attığımdan daha önce bahsetmiştimmm
insan içine çıkamıyorumm
almıyorumdaaaaa
iç çamaşır alıyorum sadece onlarda 3 haftada bollaştı yine
tayt pantolonlarımın resmen popo kısmı bollaştıııı
belden düşüyorrrr falannnnn
inadım inat almicimmmmm
bol stres atmalar o zamanBoya kesim ombre ne ararsan var. Kolay gelsin canim sanada
Evdeyim işte bi bebiş bi spor bi ev toplamaca benimde gidip kuaföre saçlarımın uçlarını kestirmem lazım da hangi ara gidicem offSelamlarr
Bugun bool bol vaktim var bolca konusmalara katilabilirim. Kuafordeyim 2 saattir aksama kadar da burda olacam. Siz napiyosunuz?
Canim benimkiler de mahfolmus vurdu makasi :))
Baya kisalttirdim gel hemen tatliskom
Canim youtube 8dk karin hareketi yaz guzel bir video cikiyor. Robot yapiyor hareketleri. Bende unutuyorum yapmayi aslinda yapsam ne guzel olur.Mavibocuk
@Yawrukush
öncelikle kaptanımmm güzelce dinlen gezzz
izin almak ne demek estağfrullahhhh
seni çok özlerim ama gözlerim alıntılarını arıyorrrr
sporumu yazayımda belki özenip yapan olurrrr
45 dk banttt birazı koşuuuu
gitgide koşuyu artırıyorummm
gün gelecek 15 dk koşacağım inşaallahhhh
10 saniyelerden 1.5 dakika kosuyorum aralarda
100mekik bunu yaparken ayaklarımı havaya kaldırıp geriyorumm
100DK
150 yatarak makas feci iç bacak çalıştırıyor zor yürüyorum tavsiyemdir
40 sağ 40 sol 80 yan makas
60 göğüs hareketi
10 squat bir türlü artıramıyorum max 30 yapabiliyorum
100 sağ 100 sol 200 dumbelll
şuan yeşilçayımı içiyorummmmm
alt beden 42 ye resmen giriyor artıkkkk
ama karnımmmmmmmmmmm
ne olecekkk karnımmmmm
karnı için kısa sürede egzersiz bilen varsa söylesin lütfennn
Bu hafta baklqvalardan sonra kac yuz gram arti cikqcam acabaKız kaç yüz gram eksi çıkacaksın acaba
Canim benimkiler de mahfolmus vurdu makasi :))
Baya kisalttirdim gel hemen tatliskom
ayyyy bende öyle
dün gezdik baya avm falan. almak istemiyorum hiç
eriyimde öyle diyorum
Canim youtube 8dk karin hareketi yaz guzel bir video cikiyor. Robot yapiyor hareketleri. Bende unutuyorum yapmayi aslinda yapsam ne guzel olur.
Dun banyoyu yikarken ustume camasir suyu sicramasin die kiyafetimi topladim, cocuklar da beni izliyolardi oglan diyo ki asya annemin karnina bak kocamannnn demii, kiz da dioki abiii bide asagiya sallaniyoo demiii diyip diyip guluyolar :))
O an da yeniden bu video geldi aklima hemen baslamak lazim. Bebeler rezil ediyor beni :)
beybiii o son hareketi yapacak toto bende yok vallaaa
Selam millett
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir
5 Zeytin
ARA
Sade türk kahvesi
ÖĞLE
1 tabak tavuklu çorba
2 yk et sote
1kase çorba
ARA
2 ısırık sokak simidi ( oğlumun elinden aldım ısırdım)
AKŞAM
2 peynirli yumurta
1dilim ekmek
5 yk yoğurt
ARA
1 ince dilim ıspanaklı mısır unlu bir şey adı zelanik @melinda23 sen biliyosun börek gibi ağır değil dimi az yedim yani
1.5 lt su (hep dışrda olduğum için çok içemedim)
6 bin adım @Yawrukush
Canlarim merhabalar bugun bende bildirim yapiyorum:)
abesle_istigal canim pazar gununun serefine hunharca 5 oda, 1 mutfak, 2 banyo, 1 salon olan, 250 metrekare evi saatler suren ugras sonunda temizledim..
canim cikti mi? cikti..
ustune oglani yikadim, kendim dus aldim mi? aldim.
ustune aciktik dediler yemegi hazirladim mi? hazirladim..
ustune oglanin uykusu geldi uyuttum mu? uyuttum..
oyy oyy oyy suan yerimden kalkacak halim yok, hamilelik malum tuvaletle can cigeriz ama oraya bile beni vincle goturmeleri gerek..
evde ev isi yapan erkek mi demistik?
sagolsun esim ben bunca isi yaparken oglana cizgi film izletip, basinda durdu, sonra birde bana cemkirdi;
bak nasil idare ettim cocugu, ben dun jaluzileri takarken sen idare edemedin diyee
imza: hayattan bezmis, istifasi kabul edilmeyen, ev hanimi...
enişteye selamlar az akına baksn sende uzanne sporu yeminle kavga sebebi ahahaahahsuper degilim kuzum eli mahkum, mecburum..
Allahtan pazar gunu temizlememi kabul etti de esim, o evdeyken halloldu yoksa oglanla temizlik gunleri birbirimize giriyoruz..
Haa suanda sevgili esim, sporuna gitti, onu sevgiyle aniyorum bugun:))
DIPNOT:ilk hamileligimdede her gun yemek, hafttalik temizlik, camasir, utu, bulasik aklina ne geliyorsa her seyi yapiyordum, birde son haftama kadar calistim...
imza:cok sinirli, tepesi atmis, tuvaleti gelmis, yerinden kalkamayan ev hanimi, anne, hamile, gurbet kusu:)
Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Sabah
Sucuklu yumurta
Yesillik
Ceviz
Oglen
4 dilim baklava(bitti sukur)
Aksam
4 catal melemen
Su: 2 lt
Spor: temizlik, leslie 3 ml leslie 2 ml dumbell larla yaptim 1 er kg lik.
Bende oyleyim hayatimda 2 kere bayan geldi evime temizlige ikisinde de ertesi gun esimden gizli temizlik yaptim. Duysa cok kizar bisa.para verdim diye:)) hic icime sinmiyo.benim de pis otururum daha iyi aman kendi pisim
bende bilmiyorum bir an evin kapısını kırıp içeri geliyorlar bende saklanıyorum diye düşündüm korktum
Gece kötü olunca ağrıkesici aldım hafifledi biraz
biliyorum berbat birşey annemden çok gördüm, yaklaşık 10 sene önce hafif ağrılarım olurdu yıllardır ne olduğunu unutmuştum tekrar başladı gıcık
Sağol canım, üşüttüm sürünüyorum işte
Evdeyim işte bi bebiş bi spor bi ev toplamaca benimde gidip kuaföre saçlarımın uçlarını kestirmem lazım da hangi ara gidicem off
Melocan sene de 2kez anca yapiyorum napim dayanamadimmenü cok guzel masalalh
offf okurken daha basım agrıdı allah kolaylık versn bnm esım dun 3 saat utu yaptı bırde ayakkabılıgı temzledı 3 kapılı gardrop kadr dolap dusunn bıd eyazlık kıslıkları beraber yapttk bıde bn sıldm supurudm klozet derken 5 saat ıs yaptm kocam 3saat utu ypmasaydı 8 saat surcektı sn koskoca evı nasıl temzledn yalnz basına helal
enişteye selamlar az akına baksn sende uzanne sporu yeminle kavga sebebi ahahaahah
eşim dün kıslıkları ayırıo ne bulrsa seneye gymıcem dıo atıo cop posetıne sonra benım bolumden onun bı gomlegnı buldm gecen kıs alınms dunyada para verms bunu napıorz dedm ama bır bakıs atmısım ona sıkıosa cope at gbısınden o da aldı aaaa bu gomlegı cok sevıorm dursunkenarda onu atarmıyım askm dıo ahahaha korktu bnden yoksa o da cop olcaktı asabımı bozuo bazen sennde sertbakıs at enısteye az yardmcı olsn sana
ya sen bızı ne dusunuosn gt bak keyfne yap tatılını kapı gbı yardmcıların varE-brulim Asyaca Mavibocuk hazır bı sekılde bıletlerıde ayarlamssn dınlenmene bak
kaptan yardmcım pardonda 4 baklava nedır ızah edermsn ?
bn her ay alıorm kadın ama eskıden aldklarmdan hıc memnun dıldım
ilaç kullndgn içinmiş gcmısı gormedn cevapladmda nıe hayal goruo dıorm ama gecıcı bsy mg dustukce daha kafan rahat olur
gecms olsn bıraz dıkkat etsen aslnda gecen cıktın ıslak kafayla
ben bakım bebege sen git
Canim alfaparfin keratin bakimini al dehsetul vahsett resmen.ah canım ben uzatmaya başladımmm
boyamıyorumdaaaaa böyle takılıyorumm ya ama bakımmmmmm bakımmmm
eri kız erimeden toka bile alma
tamam tatlım en kısa zamanda bakiciiiiimmmm
bu göbek eriyecekkkk
göbek arkadaşım olurmusunnn
faydalı videoları paylaşıppp birlikte yapalımmmm
ikimizde aynı zamanda doğum yapmışızzzz
teklif ediyorummmm
lütfen göbek arkadaşımmmm ollllll
yok aslında hayal gördüğüm için değil aklıma istemediğim düşünceler geldiği için ilaç kuulanıyorum dünki gibi ya biri kapıyı kırıp eve girerse diye düşünüp korkmuştumilaç kullndgn içinmiş gcmısı gormedn cevapladmda nıe hayal goruo dıorm ama gecıcı bsy mg dustukce daha kafan rahat olur
benimde sürekli banyo yapma banyodan çıkamama el yüz yıkama vs takıntım var canım dışarı çıktığımda eve gelince sürekli banyo yapmadan oturmam eve ellerim yüzüm yara olmuştu falan çok şükür o kadar ağır değilim artık birde arada sıarada korktuğum şleyleri aşırı düşünüyorum . evet bende iyileşmeden bebek yapmayı düşünmüyorum yoksa herşey daha kötü olurLunaDaisies
Tatlım banada 2 sene önce okb tanısı koydu dr...
aşırı temizlik takıntım vardııı
dr a gitme sebebimde oyduuuu
ilaç fln kullandım neyse sonra hamile kaldım biraktım fln
şuanda da ilaç alıyorummm
20 mg bir kere 6ay daha kullanacakmışım
ama gitme sebebim şuydu
çocuklarıma çok tahammülüm yoktu diye gittimmm
aslında ben okb fln değilmişimmmm sadece bunalımdan temizliğe vurmuşutum kendimii
birazda titiz oluncaaa epey abartmıştımmmm
senin sorununu merak ettim doğrusu
ve lütfen tedavin bitmeden bebek yapmaaaa gebeliğin takıntılarla geçerrr
yok canım zaten küçüklükten beri olan bişeydi ara ara ağırlaşıyordu en ağırlaştığı yıl 2012 oldu 4 yıldır bununla uğraşıyorum onu demek istedim. Sağol canım inşallah devam edicem kilo vermeye. Doktorla konuıştum bu konuyu bana sen istemezsen ilaçı keseriz dedi bende istemiyorum açıkcası hamileyken ilaç kullanmak. yok canım hiç okumaya çalışımıyorum bile kendi derdim yetiyor bana. İnşallah canımAnladım. Ama o 2012 değil iyi düşün çocukluğunda bile vardı sende sadece ataklar çok hafif olduğu için düZenin hiç bozulmadan devam ettin. Zaten etrafındaki kimse kolay kolay anlayamaz okb olduğunu bazı belirtilerini karakterin olarak nitelendirirler sen bile inanırsın bunazaten o ilaçlarla bile zayıflamaya başlamış olmandan dolayı tebrik ederim seni. Uzun vadeli tedavi daha iyi tekrar bi atağın gelmesi için araya baya mesafe koyar hiç değilse. Evet ilaç bitmesini beklemen lazım bebek için gerçi olursada bebek dr ilacı kesmez farklı bir marka ve düşük mg ile devam edersin ama ilaç kesilsin 1 ay sonra başlarsın bebek için.. İyi olucaksın bu kaçınılmaz. Hiç bir okb li ile konuşma internetten yaşadıklarını yazanların makalelerini okuma dinleme bi bakmışsın onların obsesif tutumları bulaşmış acizane düşüncem yanlış anlama cnm. İyi olucaksın !
Al bendende okdar bu insanin ev baklavasini gorunce eli ayagi titrermi heycandan yaaaaCanim alfaparfin keratin bakimini al dehsetul vahsett resmen.
Canm millet 4.5 g ye gecince bizide etkiliyor sanirimCanlqrim sizde de sosyal medya yavas mi ?
Internete kisitlama gelsi sanirim yine
Ne ise yario canm benim ince telli cok ya iiyyyyyCanim alfaparfin keratin bakimini al dehsetul vahsett resmen.
Kiz kuaformusun sen :) bende kuaforum ama belgemi alamadim evlenince :)Boya kesim ombre ne ararsan var. Kolay gelsin canim sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?