Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyyy bende öyle
dün gezdik baya avm falan. almak istemiyorum hiç
eriyimde öyle diyorum

Selamlarr
Bugun bool bol vaktim var bolca konusmalara katilabilirim. Kuafordeyim 2 saattir aksama kadar da burda olacam. Siz napiyosunuz?
Evdeyim işte bi bebiş bi spor bi ev toplamaca benimde gidip kuaföre saçlarımın uçlarını kestirmem lazım da hangi ara gidicem off

Canim youtube 8dk karin hareketi yaz guzel bir video cikiyor. Robot yapiyor hareketleri. Bende unutuyorum yapmayi aslinda yapsam ne guzel olur.
Dun banyoyu yikarken ustume camasir suyu sicramasin die kiyafetimi topladim, cocuklar da beni izliyolardi oglan diyo ki asya annemin karnina bak kocamannnn demii, kiz da dioki abiii bide asagiya sallaniyoo demiii diyip diyip guluyolar :))
O an da yeniden bu video geldi aklima hemen baslamak lazim. Bebeler rezil ediyor beni :)

Canim benimkiler de mahfolmus vurdu makasi :))
Baya kisalttirdim gel hemen tatliskom

ah canım ben uzatmaya başladımmm
boyamıyorumdaaaaa böyle takılıyorumm ya ama bakımmmmmm bakımmmm

ayyyy bende öyle
dün gezdik baya avm falan. almak istemiyorum hiç
eriyimde öyle diyorum

eri kız erimeden toka bile alma

tamam tatlım en kısa zamanda bakiciiiiimmmm
bu göbek eriyecekkkk
göbek arkadaşım olurmusunnn
faydalı videoları paylaşıppp birlikte yapalımmmm
ikimizde aynı zamanda doğum yapmışızzzz
teklif ediyorummmm
lütfen göbek arkadaşımmmm ollllll

menü cok guzel masalalh

offf okurken daha basım agrıdı allah kolaylık versn bnm esım dun 3 saat utu yaptı bırde ayakkabılıgı temzledı 3 kapılı gardrop kadr dolap dusunn bıd eyazlık kıslıkları beraber yapttk bıde bn sıldm supurudm klozet derken 5 saat ıs yaptm kocam 3saat utu ypmasaydı 8 saat surcektı sn koskoca evı nasıl temzledn yalnz basına helal

enişteye selamlar az akına baksn sende uzanne sporu yeminle kavga sebebi ahahaahah

eşim dün kıslıkları ayırıo ne bulrsa seneye gymıcem dıo atıo cop posetıne sonra benım bolumden onun bı gomlegnı buldm gecen kıs alınms dunyada para verms bunu napıorz dedm ama bır bakıs atmısım ona sıkıosa cope at gbısınden o da aldı aaaa bu gomlegı cok sevıorm dursunkenarda onu atarmıyım askm dıo ahahaha korktu bnden yoksa o da cop olcaktı asabımı bozuo bazen sennde sertbakıs at enısteye az yardmcı olsn sana

ya sen bızı ne dusunuosn gt bak keyfne yap tatılını kapı gbı yardmcıların var E-brulim Asyaca Mavibocuk hazır bı sekılde bıletlerıde ayarlamssn dınlenmene bak

Sabah
Sucuklu yumurta
Yesillik
Ceviz
Oglen
4 dilim baklava(bitti sukur)
Aksam
4 catal melemen
Su: 2 lt
Spor: temizlik, leslie 3 ml leslie 2 ml dumbell larla yaptim 1 er kg lik.

kaptan yardmcım pardonda 4 baklava nedır ızah edermsn ?

Bende oyleyim hayatimda 2 kere bayan geldi evime temizlige ikisinde de ertesi gun esimden gizli temizlik yaptim. Duysa cok kizar bisa.para verdim diye:)) hic icime sinmiyo.benim de pis otururum daha iyi aman kendi pisim

bn her ay alıorm kadın ama eskıden aldklarmdan hıc memnun dıldım

bende bilmiyorum bir an evin kapısını kırıp içeri geliyorlar bende saklanıyorum diye düşündüm korktum

ilaç kullndgn içinmiş gcmısı gormedn cevapladmda nıe hayal goruo dıorm ama gecıcı bsy mg dustukce daha kafan rahat olur

gecms olsn bıraz dıkkat etsen aslnda gecen cıktın ıslak kafayla

Evdeyim işte bi bebiş bi spor bi ev toplamaca benimde gidip kuaföre saçlarımın uçlarını kestirmem lazım da hangi ara gidicem off

ben bakım bebege sen git

Melocan sene de 2kez anca yapiyorum napim dayanamadim

Canim alfaparfin keratin bakimini al dehsetul vahsett resmen.

ilaç kullndgn içinmiş gcmısı gormedn cevapladmda nıe hayal goruo dıorm ama gecıcı bsy mg dustukce daha kafan rahat olur
yok aslında hayal gördüğüm için değil aklıma istemediğim düşünceler geldiği için ilaç kuulanıyorum dünki gibi ya biri kapıyı kırıp eve girerse diye düşünüp korkmuştum

benimde sürekli banyo yapma banyodan çıkamama el yüz yıkama vs takıntım var canım dışarı çıktığımda eve gelince sürekli banyo yapmadan oturmam eve ellerim yüzüm yara olmuştu falan çok şükür o kadar ağır değilim artık birde arada sıarada korktuğum şleyleri aşırı düşünüyorum . evet bende iyileşmeden bebek yapmayı düşünmüyorum yoksa herşey daha kötü olur

yok canım zaten küçüklükten beri olan bişeydi ara ara ağırlaşıyordu en ağırlaştığı yıl 2012 oldu 4 yıldır bununla uğraşıyorum onu demek istedim. Sağol canım inşallah devam edicem kilo vermeye. Doktorla konuıştum bu konuyu bana sen istemezsen ilaçı keseriz dedi bende istemiyorum açıkcası hamileyken ilaç kullanmak. yok canım hiç okumaya çalışımıyorum bile kendi derdim yetiyor bana. İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…